Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Βγήκε επιτέλους trailer 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Le hype 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porco_rosso Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ήταν αρκούντως γελοίο στο τέλος με τα εναλλάξ μπουκέτα + δε μου θύμισε το κομικ, αλλά μοιάζει γενικά cool, ίδιο ύφος με το πρώτο οπότε καλή φάση I think Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 αυτον δεν επεζε και τον zed στην μεγαλη των μπατσων σχολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ωστε ειδαμε και τον στρατηγο ross thunderbolt,αντε συντομα και τον red hulk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 trailer + ανάλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ωραιο φαινεται.Βεβαια δεν εδειξε καθολου τον spidey... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 δε ξέρω για σας, εγώ είμαι team tony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 δε ξέρω για σας, εγώ είμαι team tony. Team Captain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 λιγοι χαρακτηρες φάνηκαν ... (το κομικ πολύ ποιο ωραιο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Θα λείπουν Hulk και Thor... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γενικά το concept της έναρξης του εμφύλιου για τον κολλητό του Captain είναι λίγο gay. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 O πραγματικός λόγος φαίνεται από τα λόγια του Ross... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα αν ο Captain το έχει δει μαγαζάκι του και μπορεί να δρα ανεξέλεγκτος και να δινει συγχωροχαρτια στους κολλητους του τότε μάλλον θα προτιμήσω την team Stark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα