Johnboy21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω πως γινετε να κολλησω 2 τραγουδια δηλαδη εκει που θα τελειωνει το ενα να αρχιζει το αλλο.. αλλα τα θελω κι τα 2 τραγουδια να ειναι σαν ενα ..Σας ευχαριστω
Johnboy21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασε το audacity ναι φιλε μου αυτο εχω απλα την διαδικασια δεν ξερω
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ναι φιλε μου αυτο εχω απλα την διαδικασια δεν ξερω 1) Αρχείο->Άνοιγμα 2) Αρχείο->Εισαγωγή->Ήχος 3) Εργαλείο χρονικής μετατόπισης (από το πάνω μέρος, το μεσαίο στην κάτω σειρά, αυτό με τα δύο βέλη) 4) Μετακίνηση του κομματιού στο τέλος του πρώτου (μπορείς να επιλέξεις την αρχή του 2ου και να βάλεις fade in και μετά το τέλος του 1ου και να κάνεις fade out). 5) Αρχείο-Eχport audio Υπάρχει και online mp3 joiner εδώ, καθώς και αρκετά freweware προγράμματα π.χ. αυτό.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 για ενωση mp3 δεν ειναι απαραιτητο κανενα προγραμμα, για γρηγορο και αμμεση ενωση κομματιων mp3 και χωρις recording μια καλη εναλλακτικη ειναι η μεθοδος copy /b για παραδειγμα φτιαξε στο C: ενα φακελο testmp3, ριξε στο φακελο τα 2 κομματια η και περισσοτερα, με το cmd σε περιβαλλον windows γραψε cd /testmp3 και μετα copy /b file1.mp3 + file2.mp3, αυτο ηταν, ομοιως ισχυει και σε linux στο terminal με τη μεθοδο cat.
Johnboy21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 1) Αρχείο->Άνοιγμα 2) Αρχείο->Εισαγωγή->Ήχος 3) Εργαλείο χρονικής μετατόπισης (από το πάνω μέρος, το μεσαίο στην κάτω σειρά, αυτό με τα δύο βέλη) 4) Μετακίνηση του κομματιού στο τέλος του πρώτου (μπορείς να επιλέξεις την αρχή του 2ου και να βάλεις fade in και μετά το τέλος του 1ου και να κάνεις fade out). 5) Αρχείο-Eχport audio Υπάρχει και online mp3 joiner εδώ, καθώς και αρκετά freweware προγράμματα π.χ. αυτό. σε ευχαριστω φιλε μου με βοηθησες αρκετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα