xgol Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αν είναι πετέχειες οφείλονται σε διαταραχές στην πήξη του αίματος. Θα σας κατατοπίσει περαιτέρω ο ειδικός αιματολόγος. 1
Ison_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ε που παντού? Στην λίστα συμβεβλημένων του ΕΟΠΥΥ για Θεσσαλονίκη που έπρεπε να υπάρχει, δεν υπάρχει. Αυτό που μένει τώρα είναι είτε σε εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων, που δεν ξέρω αν θα υπάρχει ραντεβού για φέτος είτε να τα σκάσουμε. Όντως, στον εοπυυ δεν τους έχει. Πέτα στο google ένα "αιματολόγος εοπυυ -πόλη σου-" και θα σου βγάλει κάποια τηλέφωνα.
funbreaker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Πήρα τηλέφωνα το πρωί στα νοσοκομεία: ΑΧΕΠΑ: Δεν έχει ραντεβού μέχρι και Δεκέμβριο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ:Δεν έχει ραντεβού μέχρι και Δεκέμβριο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Δεν το σηκώνουν με τίποτα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Εδώ η περίπτωση είναι λίγο παράξενη. Χρεώθηκα για να πάρω στον 5ψήφιο για να μου πούνε τελικά ότι για το αιματολογικό του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ κλείνουν ραντεβού μόνο τα απογεύματα με χρέωση και για να κλείσει κάποιος πρωί πρέπει να πάει πρώτα το απόγευμα και να του κλείσουν από εκεί οι γιατροί. Δηλαδή πρέπει να τα σκάσει πρώτα έστω μία φορά για να έχει την δυνατότητα να κλείσει ραντεβού. Είναι νόμιμο αυτο? Στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης απ ότι βλέπω δεν έχει αιμοτολογικά εξωτερικά ιατρεία αλλά μόνο εργαστήρια ανάλυσης.Οπότε σε νοσοκομεία δεν υπάρχει, στον ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχει. μένει αυτό που λέει ο φίλος παρακάτω: Όντως, στον εοπυυ δεν τους έχει.Πέτα στο google ένα "αιματολόγος εοπυυ -πόλη σου-" και θα σου βγάλει κάποια τηλέφωνα. Μου έβγαλε αυτά. Απ ότι βλέπω όμως είναι όλοι μικροβιολόγοι. Τελικά είναι το ίδιο ή κάνει λάθος το site?
doctorkostis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι το ίδιο, όπως σου έχουν πει και προηγουμένως. Ο αιματολογος είναι κλινικός γιατρός, ενώ ο βιοπαθολόγος (ή μικροβιολόγος παλιότερα), είναι εργαστηριακος. 1
funbreaker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Οπότε τελικά σε ολόκληρη Θεσσαλονική το δημόσιο σύστημα υγειας δεν προσφέρει πρόσβαση σε αιματολόγο σε δημόσιο φορέα μέσα στον επόμενο μήνα τουλάχιστον. Υπάρχει κάποιος άλλος φορέας που δεν σκέφτηκα να ρωτήσω?
doctorkostis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ισως μπορεις σε απογευματινα ιατρεια. Διαβασα αυτο που λες για το παπαγεωργιου, αλλα δε βγαζει νοημα. Για να κλεισεις ραντεβου με αιματολογο, πρεπει πρωτα να πας σε απογευματινο ιατρειο αιματολογου? Η παθολογου? Δεν εχει σχεση και δε βγαζει νοημα. Βεβαια, απογευματινα εξωτερικα σημαινει μινιμουμ 50-60 ευρω για να σε δει επιμελητης Β. Αν θες καθηγητη, φτανεις το 100αρικο. Οποτε δεν ξερω τι νοημα εχει η ταλαιπωρια, σιγουρα βρισκεις ιδιωτες με αυτα τα χρηματα. Για Θεσσαλονικη δεν εχω ιδεα βεβαια τι γινεται. Δεν αναλυω καθολου τα χαλια του συστηματος υγειας και την ταλαιπωρια των ασθενων, εχω καταντησει γραφικος πλεον. 1
funbreaker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ισως μπορεις σε απογευματινα ιατρεια. Διαβασα αυτο που λες για το παπαγεωργιου, αλλα δε βγαζει νοημα. Για να κλεισεις ραντεβου με αιματολογο, πρεπει πρωτα να πας σε απογευματινο ιατρειο αιματολογου? Η παθολογου? Δεν εχει σχεση και δε βγαζει νοημα. Ναι κι εγώ δεν έβγαλα νόημα γι αυτό και το ανέφερα. Ξαναλέω λοιπόν το περιστατικό αναλυτικά: Πήρα τηλέφωνο στο 5ψήφιο με χρέωση του Παπαγεωργίου και εκεί βγήκε μία που μασούσε τσίχλα και μου είπε πως μπορώ να κλείσω μόνο απογευματινό ραντεβού και πως πρωινά κλείνουν οι ίδιοι οι γιατροί. Λέω τι εννοείτε? Λέει τι δεν καταλάβατε? Λέω, αφού πρωινά κλείνουν οι ίδιοι οι γιατροί θα πρέπει να βρω το τηλέφωνο κάποιου από τους γιατρούς για να του ζητήσω ραντεβου? Όχι μου λέει πρέπει να πάτε μόνο σε απογευματινό και θα σας κλείσει από εκεί. Δηλαδή λέω ο μόνος τρόπος για να κλέισει κανείς δωρεάν πρωινό ραντεβού στο αιματολογικό του παπαγεωργίου είναι να κλείσει πρώτα απογευματινό ραντεβού που χρεώνεται? Ναι μου λέει και μου το κλείνει βιαστικά. Είναι νόμιμο αυτό το πράμα? Βεβαια, απογευματινα εξωτερικα σημαινει μινιμουμ 50-60 ευρω για να σε δει επιμελητης Β. Αν θες καθηγητη, φτανεις το 100αρικο. Οποτε δεν ξερω τι νοημα εχει η ταλαιπωρια, σιγουρα βρισκεις ιδιωτες με αυτα τα χρηματα. Για Θεσσαλονικη δεν εχω ιδεα βεβαια τι γινεται. Κι εδώ τόσο είναι οι χρεώσεις και απορώ αν έχει πατήσει ποτέ κανείς να σκάσει τόσα λεφτά για δημόσιο νοσοκομείο αντί να πάει με τα ίδια και λιγότερα σε έναν ιδιώτη.
doctorkostis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Είναι νόμιμο αυτό το πράμα? Πρωτη φορα το ακουω. Ξερω οτι στα δημοσια νοσοκομεια κλεινεις με το αυτοματοποιημενο συστημα μεσω του τηλεφωνου 1535.
funbreaker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Πρωτη φορα το ακουω. Ξερω οτι στα δημοσια νοσοκομεια κλεινεις με το αυτοματοποιημενο συστημα μεσω του τηλεφωνου 1535. Όχι για όλα. Για τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης κλείνεις για κάποια από δικά τους τηλέφωνα, για άλλα από 5ψήφια με χρέωση και μόνο το Παπανικολάου είναι στο 1535.
xgol Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Κι εδώ τόσο είναι οι χρεώσεις και απορώ αν έχει πατήσει ποτέ κανείς να σκάσει τόσα λεφτά για δημόσιο νοσοκομείο αντί να πάει με τα ίδια και λιγότερα σε έναν ιδιώτη. 1. Ούτε τα μισά απο αυτά τα χρήματα δεν πανε στον ιατρό. 2. Φυσικά και ο μέσος νοσοκομειακός ιατρός (ιδίως δε αν πρόκειται για πανεπιστημιακό νοσοκομείο) είναι προτιμότερος απο τον μέσο ιδιώτη.
David20 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Είμαι στην Θεσσαλονίκη. Βλέπω πως στον κατάλογο του ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα υπάρχει. Οπότε για Θεσσαλονίκη αναγκαστικά σε εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων (αν έχει και σε αυτά και αν έχει και ραντεβού). Αν θες ιδιωτη ,απλα ενημερωσε με να σε πω τον καλυτερο εδω στην Θεσσαλονικη. Φυσικα και υπαρχει ως ειδικοτητα.
funbreaker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αν θες ιδιωτη ,απλα ενημερωσε με να σε πω τον καλυτερο εδω στην Θεσσαλονικη. Φυσικα και υπαρχει ως ειδικοτητα. Προσπαθώ να βρω δημόσιο αλλά μιας και δεν τα καταφέρνω αν θες στείλε μου ένα p.m. για την περίπτωση που αναγκαστώ να καταλήξω σε ιδιώτη. Εν τω μεταξύ τα σημάδια χάθηκαν προσωρινά οπότε υποθέτω πως και να έβρισκα τώρα θα ήταν άχρηστη η επίσκεψη καθώς δεν θα μπορούσε να τα δει. Οπότε θα περιμένω να ξαναεμφανιστούν και να τα φωτογραφήσω και μέχρι τότε ίσως καταφέρω να βρω σε δημόσιο.
funbreaker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ισως μπορεις σε απογευματινα ιατρεια. Διαβασα αυτο που λες για το παπαγεωργιου, αλλα δε βγαζει νοημα. Για να κλεισεις ραντεβου με αιματολογο, πρεπει πρωτα να πας σε απογευματινο ιατρειο αιματολογου? Η παθολογου? Δεν εχει σχεση και δε βγαζει νοημα. Βεβαια, απογευματινα εξωτερικα σημαινει μινιμουμ 50-60 ευρω για να σε δει επιμελητης Β. Αν θες καθηγητη, φτανεις το 100αρικο. Οποτε δεν ξερω τι νοημα εχει η ταλαιπωρια, σιγουρα βρισκεις ιδιωτες με αυτα τα χρηματα. Για Θεσσαλονικη δεν εχω ιδεα βεβαια τι γινεται. Δεν αναλυω καθολου τα χαλια του συστηματος υγειας και την ταλαιπωρια των ασθενων, εχω καταντησει γραφικος πλεον. Τελικά όντως δεν έβγαζε νόημα αυτό που μου είχαν πει τότε από την ιδιωτική τηλεφωνική υπηρεσία κλεισίματος ραντεβού για το Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Έστειλα ερώτηση με email στο τμήμα ποιότητας γιατί το να μπορείς να κλείσεις πρωινό ραντεβού μόνο πληρώνοντας πρώτα σε απογευματινό ραντεβού ήταν ακραίο. Αυτό όμως μου είχαν πει επακριβώς στο τηλέφωνο και μάλιστα μου πρότειναν να κλείσω απογευματινό ώστε να καταφέρω μετά να κλείσω πρωινό. Παρακάτω είναι το email και η απάντηση που μου φάνηκε εξαιρετικά λογική και το postάρω γιατί όταν κάτι δουλεύει σωστά πρέπει να το αναγνωρίζουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα