Προς το περιεχόμενο

Gorila glass vs toughened glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω το smart ultra 6 της vodafone το οποιο δεν εχει gorilla glass, αλλα toughened glass? Τι ακριβως σημαινει αυτο? Μπορει να αντικαταστησει to gorrila glass η καλυτερα να αγορασω ενα tempered glass?

YΓ περα απο σπασιματα (οθονης κλπ) η σημαδια μπορει ενα τηλεφωνο να παθει κατι αλλο απο πτωση? πχ να χαλασει κατι απο το hardware του?

Δημοσ.

Είτε έχεις gorilla είτε έχει sapphire glass εννοείται από πτώση μπορεί να πάθει τα πάντα!

Και ναι να πάρεις Tempered Glass κλτρα 2πλι προστασία πάρα 1!

Το gorilla glass είναι απλό ονομασία όλα είναι επισκληρημενα (άμα υπάρχει τέτοια λέξη) γυαλιά απλά η τα gorilla είναι τα πιο ακουστά και ακριβά προφανώς δν πιστεύω μα είναι τόσο καλά όμως όσο το gorilla αλλά δν έχω δει ούτε ένα κινητό μέχρι τώρα να τρώει τούμπα με την μάπα κάτω από αξιοσημείωτο ύψος όχι 20 εκατοστά και να ζει μάρκα γυαλί και να φοράει!!

Και του Motorola Droid turbo είναι πλαστική για να σας προλάβω!

Δημοσ.

Είτε έχεις gorilla είτε έχει sapphire glass εννοείται από πτώση μπορεί να πάθει τα πάντα!

Και ναι να πάρεις Tempered Glass κλτρα 2πλι προστασία πάρα 1!

Το gorilla glass είναι απλό ονομασία όλα είναι επισκληρημενα (άμα υπάρχει τέτοια λέξη) γυαλιά απλά η τα gorilla είναι τα πιο ακουστά και ακριβά προφανώς δν πιστεύω μα είναι τόσο καλά όμως όσο το gorilla αλλά δν έχω δει ούτε ένα κινητό μέχρι τώρα να τρώει τούμπα με την μάπα κάτω από αξιοσημείωτο ύψος όχι 20 εκατοστά και να ζει μάρκα γυαλί και να φοράει!!

Και του Motorola Droid turbo είναι πλαστική για να σας προλάβω!

Eυχαριστω. Θ παρω ενα tempered glass λοιπον.

Αλλα γινεται απο πτωση να παθει ζημια εκτος απο το εξωτερικο του και το εσωτερικο hardware του κινητου οπως ρωτησα πιο πανω?

Δημοσ.

Eυχαριστω. Θ παρω ενα tempered glass λοιπον.

Αλλα γινεται απο πτωση να παθει ζημια εκτος απο το εξωτερικο του και το εσωτερικο hardware του κινητου οπως ρωτησα πιο πανω?

Φυσικά και γίνεται! Απλά δεν είναι τόσο απλό να γίνει αυτό.

Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται! Απλά δεν είναι τόσο απλό να γίνει αυτό.

Ρωταω γιατι σημερα εφαγε την πρωτη τουμπα μετα απο 15 μερες. Μου εφυγε απο την τσεπη ετσι οπως καθομουν στην καρεκλα και εσκασε με την πλατη. Εξωτερικα δεν εχει κανενα χτυπημα. Να υποθεσω οτι ουτε εσωτερικα θα εχει παθει κατι εφοσον δεν ειναι απλο(λειτουργει κανονικα ως τωρα μερικες ωρες μετα την τουμπα) ;

Δημοσ.

Ρωταω γιατι σημερα εφαγε την πρωτη τουμπα μετα απο 15 μερες. Μου εφυγε απο την τσεπη ετσι οπως καθομουν στην καρεκλα και εσκασε με την πλατη. Εξωτερικα δεν εχει κανενα χτυπημα. Να υποθεσω οτι ουτε εσωτερικα θα εχει παθει κατι εφοσον δεν ειναι απλο(λειτουργει κανονικα ως τωρα μερικες ωρες μετα την τουμπα) ;

Κατά 99% δεν έχει πάθει τίποτα, μην ανησυχείς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...