gotham7878 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Στο adsense μου έχει μαζευτεί ένα ποσό γύρω στα 200€ και θέλω να τα κάνω ανάληψη. Μου βγάζει όμως οτί δεν είναι verified ο λογαριασμός μου. Αυτο που μου γράφει το μήνυμα κάτω το έχω κάνει 100 φορές. Δεν μου έρχεται κάτι στον λογαριασμό Τι πρέπει να κάνω?
aceraspire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το ποσο που θα σου βαλει θα ειναι πολυ πολυ μικρο. Εμενα μου ειχε βαλει 0,22ευρω. Το να μην σου εχει ερθει κατι το θεωρω ψιλο-αδυνατο. Η GOOGLE δεν παιζει με αυτα... Εμενα σε 3-4 μερες ηρθε το ποσο αυτο, το εβαλα και μετα στειλανε γραμμα σπιτι μου να επιβεωθει η διευθυνση μου. Τελος αφου γινουν αυτα πληρωνεσαι κανονικα.
genius_13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αφού προσθέσεις τον τραπεζικό λογαριασμό προσεκτικά ελέγχοντας σχολαστικά IBAN και BIC εντός 2-3 εργάσιμων ημερών θα δεις μία κίνηση στον λογαριασμό με ένα μικρό ποσό,αυτό το ποσό θα το περάσεις στην σελίδα adsense για επιβεβαίωση, αν έχεις κάνει σωστά την διαδικασία κάτι άλλο συμβαίνει και καλύτερα να επικοινωνήσεις με την τράπεζα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα