cococrops Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια,εχω μια απορια γιατι με κουφανε ο αλλος πριν λιγο στη δουλεια!!Εγω οταν ξυριζομαι με ξυριφακι βαζω κανονικα ή after shave το υγρο ή after shave την κρεμα!!οταν τα παιρνω με την μηχανη απλα τα αφηνω ετσι δεν βαζω τιποτα!Ερχεται ο αλλος και πιασαμε τετοια συζητηση και μου λεει και οτι βαζει κρεμα και οταν τα τριμαρει τα γενια?με κουφανε το παλικαρι δικαιως ή εγω δεν το κανω σωστα τοσα χρονια?
saxos55 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 To ξέρεις ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά, έτσι;
mech35 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 πριν κάτι μήνες συζητούσαν κάτι παλικάρια εδώ για κάτι κρέμες που υποτίθεται κάνουν το μούσι πιο μαλακό μετά το τριμάρισμα. Ψάξτο το θέμα μήπως το βρεις (πριν κανα δυο μήνες πρέιπει να ήταν), εγώ πάντως σαν και σένα μόνο τριμαρισμα. 2
cococrops Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 To ξέρεις ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά, έτσι; τι ειναι πιο καλο ρωταω αν κανει καλα αυτος ή οχι
saxos55 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο λέμε. Δεν είναι ιατρική: Ότι αν δεν το κάνεις θα πάθεις κάτι ή αυτός που το κάνει δεν θα πάθει κάτι. Δοκίμασε το και αν σου αρέσει η αίσθηση καθιέρωσέ το. Αν όχι, άστο. Αν η απορία σου είναι αν συνηθίζεται, κι εγώ πρώτη φορά το ακούω (για τριμαρισμα και after shave)
cococrops Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο λέμε. Δεν είναι ιατρική: Ότι αν δεν το κάνεις θα πάθεις κάτι ή αυτός που το κάνει δεν θα πάθει κάτι. Δοκίμασε το και αν σου αρέσει η αίσθηση καθιέρωσέ το. Αν όχι, άστο. Αν η απορία σου είναι αν συνηθίζεται, κι εγώ πρώτη φορά το ακούω (για τριμαρισμα και after shave) αυτο αν συνηθιζεται ρωτησα οχι αν παθαινεις κατι
Adon1s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 πριν κάτι μήνες συζητούσαν κάτι παλικάρια εδώ για κάτι κρέμες που υποτίθεται κάνουν το μούσι πιο μαλακό μετά το τριμάρισμα. Ψάξτο το θέμα μήπως το βρεις (πριν κανα δυο μήνες πρέιπει να ήταν), εγώ πάντως σαν και σένα μόνο τριμαρισμα. "λάδι για μούσι"
andreapaog328 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 πριν κάτι μήνες συζητούσαν κάτι παλικάρια εδώ για κάτι κρέμες που υποτίθεται κάνουν το μούσι πιο μαλακό μετά το τριμάρισμα. Ψάξτο το θέμα μήπως το βρεις (πριν κανα δυο μήνες πρέιπει να ήταν), εγώ πάντως σαν και σένα μόνο τριμαρισμα. αμα γρατσουναει ομως εχει άλλη χάρη. if you know what i mean
isim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια,εχω μια απορια γιατι με κουφανε ο αλλος πριν λιγο στη δουλεια!!Εγω οταν ξυριζομαι με ξυριφακι βαζω κανονικα ή after shave το υγρο ή after shave την κρεμα!!οταν τα παιρνω με την μηχανη απλα τα αφηνω ετσι δεν βαζω τιποτα!Ερχεται ο αλλος και πιασαμε τετοια συζητηση και μου λεει και οτι βαζει κρεμα και οταν τα τριμαρει τα γενια?με κουφανε το παλικαρι δικαιως ή εγω δεν το κανω σωστα τοσα χρονια? Οντως υπαρχει κρεμα για μουσι και εγω οταν το ειδα επαθα. Τι σκεφτονται για να στ' αρπαξουν ομως ε;
Unabomber Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει το Beard oil, το Beard n stache wax, και το Beard Balm (που ειναι η μιξη των 2 προηγουμενων) (ΔΕΝ ειναι εταιριες, τα προιοντα ονομαζονται ετσι ) Εγω επειδη εχω full beard, τις καθημερινες βαζω beard oil μονο..... Εαν ειναι κατι πιο formal, και θελω να ειναι perfect (να μην πετανε δεξια αριστερα τριχες) τοτε το wax για απολυτο κρατημα.
cococrops Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει το Beard oil, το Beard n stache wax, και το Beard Balm (που ειναι η μιξη των 2 προηγουμενων) (ΔΕΝ ειναι εταιριες, τα προιοντα ονομαζονται ετσι ) Εγω επειδη εχω full beard, τις καθημερινες βαζω beard oil μονο..... Εαν ειναι κατι πιο formal, και θελω να ειναι perfect (να μην πετανε δεξια αριστερα τριχες) τοτε το wax για απολυτο κρατημα. τι σου προσφερει το Beard oil?
Unabomber Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το κανει πιο soft, και δεν σε φαγουριζει το δερμα απο κατω....... φυσικα του δινει και ωραιο αρωμα.... 2
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Γιουναμπομπα το wax τι effect εχει? Χρησιμοποιώ oil που και που αλλα γενικα ολο το τριμαρω γιατι με ενοχλεί να πετανε τριχες σε ολες τις κατευθύνσεις, οποτε το wax ίσως να βολευε αν δε δινει περίεργη οψη οπως ενα hair product λ.χ.
Unabomber Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Stormy, ειναι αναλογα ποιας εταιριας το wax θα διαλεξεις...... Εχει τυχει να παρω μια Α εταιριας, και να το εχω βαλει και να γυαλιζει εντονα.... (απαραδεκτο) Αλλης εταιριας, μια χαρα ματ ηταν, αλλα το καταλαβαινες απο μακρυα οτι δεν ηταν και τοσο φυσικο... (σπαστικο) Ε, μετα απο αρκετες αλλαγες κατεληξα στο Honest Amish..... και εχω για backup ενα FireHouse Wacky Tacky και τα 2 εχουν δυνατο κρατημα, ειδικα αν μετα την εφαρμογη περασεις απο πανω το hair dryer για να κατσει καλυτερα. Επισης, φαινονται φυσικα, σαν να μην εχεις βαλει απολυτως τιποτα..... Μεγαλο + για τα beard waxes. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα