thomasG4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Όποιος δεν έκλαψε όταν είδε το Hachiko δεν είναι άντρας 11
stavi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που βγαίνει σαν πραγματική απορία από τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι πως στην ευχή σε μία δυτική χώρα νέοι άνθρωποι έχουν ως κοινωνική διαπαιδαγώγηση στερεότυπα του κινηματογράφου περασμένων (κατά πολύ) δεκαετιών ενώ ταυτόχρονα τους ενοχλούν τα στερεότυπα επειδή είναι νέοι και "σύγχρονοι". επίσης βγαίνει η απορία: τι στον πούτσο γράφεις Μπορώ να ρωτήσω την ηλικία σου stavi? έλα τώρα που δεν την ξέρεις 2
Glikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Έλα σεμνά ρε stavi. Είχε έμπνευση ο ποιητής. Συμφωνώ σε αυτό με τα στερεότυπα πάντως Πως να την ξέρω?
stavi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ούτε καν θυμάμαι πότε εκλαψα. Βέβαια είμαι και συναισθηματικά νεκρος, που νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν κλαίνε τα αγοράκια. ουσιαστικά μόνο ο φίλος απάντησε στην ερώτησή μου γιατί ότι κάποια στιγμή θα σας πιάσει το παράπονο και θα ρίξετε απο ένα κλάμα, θα το ρίξετε, κάθε πότε σας πιάνει όμως παίζει άσχημα να περάσει και χρόνος και να μην κλάψετε καθόλου, εγώ το πιστεύω
SlickNick Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ρε γενικά δεν κλαίτε! δε σας βλέπουμε να κλαίτε, είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Και σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι θα θελα να σας δω να κλαίτε, απλά με κάνει να αναρωτιέμαι αν το κάνετε όταν είστε μόνοι. Και πιο πολύ μου κάνει εντύπωση οτι ανεξάρτητα του πόσο πληγωμένοι μπορεί να φαίνεστε, δάκρυ δε θα δεις. Το ερώτημα είναι, τι έχει να κερδίσει ένας άντρας με το να κλαίει συχνά; Γράφω "συχνά", επειδή προφανώς δεν υπάρχει κάποιος που δεν κλαίει ποτέ. Αν το καλοσκεφτείς αλλιώς συμπεριφερόμαστε στα δύο φύλα και ένας άντρας που κλαίει συχνά και δημόσια το μόνο που θα καταφέρει είναι να μην τον παίρνουν στα σοβαρά, να μην τον σέβονται και να γίνει ανεπιθύμητος στις γυναίκες. Οπότε πιστεύω ότι οι άντρες μαθαίνουμε να μην κλαίμε τόσο πολύ, ιδιαίτερα δημόσια, επειδή γνωρίζουμε εμπειρικά ότι δεν θα βγει κάτι θετικό από αυτή την ιστορία.
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ρε γενικά δεν κλαίτε! δε σας βλέπουμε να κλαίτε, είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Και σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι θα θελα να σας δω να κλαίτε, απλά με κάνει να αναρωτιέμαι αν το κάνετε όταν είστε μόνοι. Και πιο πολύ μου κάνει εντύπωση οτι ανεξάρτητα του πόσο πληγωμένοι μπορεί να φαίνεστε, δάκρυ δε θα δεις. Η απάντηση είναι το bold.
Glikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλα δημόσια πρέπει να εισαι σουργελο για να κλάψεις. 1000 μόνος.
stavi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Έλα σεμνά ρε stavi. Είχε έμπνευση ο ποιητής. Συμφωνώ σε αυτό με τα στερεότυπα πάντως Πως να την ξέρω? ποια είναι τα στερεότυπα; ότι οι άντρες δεν κλαίνε; μα αφού δεν κλαίτε, γιατι στερεότυπα μιλάμε, ειδατε εσείς ποτέ κανέναν άντρα να κλαίει; εγώ τόσα χρόνια 30 και, και δεν έχω δει άντρα να κλαίει γι'αυτό ρωτάω, πόσο συχνά σας συμβαίνει όταν είστε μόνοι; μάλλον όχι πολύ συχνά; μια γυναίκα ρε παιδί μου μπορεί να κλάψει και 4-5 φορές μέσα στο μήνα, κι αυτό μονο και μόνο γιατί το πρόγραμμα της είναι πολύ αγχωτικό ή γιατί μάλωσε με κάποιον, μάλωσε με τη μάνα της Θα ρίξει ένα κλάμα εκεί περα να στανιάρει!
l337 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ουσιαστικά μόνο ο φίλος απάντησε στην ερώτησή μου γιατί ότι κάποια στιγμή θα σας πιάσει το παράπονο και θα ρίξετε απο ένα κλάμα, θα το ρίξετε, κάθε πότε σας πιάνει όμως παίζει άσχημα να περάσει και χρόνος και να μην κλάψετε καθόλου, εγώ το πιστεύω (όσον αφορά το bold) Κάνεις λάθος. Σου απάντησε και ο Βασίλης_29 όπως και ο groot αλλά μάλλον το προσπέρασες.
DDevil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ποια είναι τα στερεότυπα; ότι οι άντρες δεν κλαίνε; μα αφού δεν κλαίτε, γιατι στερεότυπα μιλάμε, ειδατε εσείς ποτέ κανέναν άντρα να κλαίει; εγώ τόσα χρόνια 30 και, και δεν έχω δει άντρα να κλαίει γι'αυτό ρωτάω, πόσο συχνά σας συμβαίνει όταν είστε μόνοι; μάλλον όχι πολύ συχνά; μια γυναίκα ρε παιδί μου μπορεί να κλάψει και 4-5 φορές μέσα στο μήνα, κι αυτό μονο και μόνο γιατί το πρόγραμμα της είναι πολύ αγχωτικό ή γιατί μάλωσε με κάποιον, μάλωσε με τη μάνα της Θα ρίξει ένα κλάμα εκεί περα να στανιάρει! Για ποιο λογο να κλάψει ένας αντρας? για γυναικες? δεν προκειται τουλάχιστον για μενα. Επισης αμα με έκανε κάποιος να στεναχωρεθω τοσο ώστε να κλάψω μετα θα είχαμε αντιποινα και θα το μετάνιωνε. 1
stavi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το ερώτημα είναι, τι έχει να κερδίσει ένας άντρας με το να κλαίει συχνά; Γράφω "συχνά", επειδή προφανώς δεν υπάρχει κάποιος που δεν κλαίει ποτέ. Αν το καλοσκεφτείς αλλιώς συμπεριφερόμαστε στα δύο φύλα και ένας άντρας που κλαίει συχνά και δημόσια το μόνο που θα καταφέρει είναι να μην τον παίρνουν στα σοβαρά, να μην τον σέβονται και να γίνει ανεπιθύμητος στις γυναίκες. Οπότε πιστεύω ότι οι άντρες μαθαίνουμε να μην κλαίμε τόσο πολύ, ιδιαίτερα δημόσια, επειδή γνωρίζουμε εμπειρικά ότι δεν θα βγει κάτι θετικό από αυτή την ιστορία. ναι καλύτερα... απλά μου κάνει εντύπωση, αν σκεφτείς ότι τα βρέφη κλαίνε με την ίδια συχνότητα... αρα είναι μια μαθημένη συμπεριφορά... πάντως αν κλάψει άντρας είναι θλιμμένη στιγμή... τώρα είδα ένα βίντεο με το παληκάρι το άστεγο που τον πιάσαν τα κλάματα... και μου θύμισε της εξής έκφραση, "οταν κλαις δεν είναι γιατί είσαι αδύναμος αλλά γιατί υπήρξες δυνατός για πολύ καιρό"
Glikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Σου ειπα και πριν stavi κλαίμε δύσκολα. Και μόνοι μας. Πρέπει να είμαστε πολύ συναισθηματικά φορτισμένοι. Είτε είναι απο γκομενα είτε απο καποιο θλιβερό συμβάν πχ. Εσυ μπορεί να μην έτυχε να δεις γκόμενο να κλαίει. Ή κάποιον φίλο σου ξέρω γω. Δεν σημαίνει ότι Είμαστε συναισθηματικά κενοί
epp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα κλαινε/δακρυζουν απλα οχι τοσο φανερα οσο οι κοπελες-γυναικες πχ. Όποιος δεν έκλαψε όταν είδε το Hachiko δεν είναι άντρας αυτο ισχυει... και οχι μονο σε μενα αλλα και σε γνωστους μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις