Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το τελευταίο κλάμα που έριξα ήταν στο τέλος του FF7 επειδή ήμουν fan από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, και ταυτίστικά με εμένα και τον κολλητό/bro μου. Πρίν από αυτό για ένα ολοκλήρωμα, και πρίν από αυτό ούτε που θυμάμαι. Πρόσφατα βγήκα από φιλία που δεν πίστευα ότι θα χαλάσει και ούτε δάκρυ, γενικά δεν νιώθω. Συνήθως εκεί που εσείς κλαίτε είναι που εμείς αρπάζουμε φωτιά και κάνουμε τρέλες. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ. Πχ σε ερωτική απογοήτευση εσείς κλαίτε εγώ τρελαίνομαι και πάω την βρίσκω και γίνεται μπουρλότο η κατάσταση

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως κλαιω πολυ δυσκολα ειδικα σε κηδειες και τετοια ασχημα δεν μπορω να κλαψω και τα κραταω μεσα μου!!!Εκλαψα οταν επεσα με τη μηχανη και εγινε κομματια η μηχανη και συνειδητοποιησα οτι δεν εγινα εγω κομματια και ειπα να παει να γα...θει θα παρω αλλη!Εκλαψα οταν μου ανακοινωσε η γυναικα μου οτι ειναι εγκυος,εκλαψα οταν με φωναξαν η γυναικα μου και ο γιατρος σε ενα απο τα υπερηχογραφηματα οτι ειναι διδυμα και μετα εκλαψα οταν μπηκα και τα ειχε αγκαλια η γυναικα μου και τα δυο

• Like 7
Δημοσ.

Συνηθως κλαιω πολυ δυσκολα ειδικα σε κηδειες και τετοια ασχημα δεν μπορω να κλαψω και τα κραταω μεσα μου!!!Εκλαψα οταν επεσα με τη μηχανη και εγινε κομματια η μηχανη και συνειδητοποιησα οτι δεν εγινα εγω κομματια και ειπα να παει να γα...θει θα παρω αλλη!Εκλαψα οταν μου ανακοινωσε η γυναικα μου οτι ειναι εγκυος,εκλαψα οταν με φωναξαν η γυναικα μου και ο γιατρος σε ενα απο τα υπερηχογραφηματα οτι ειναι διδυμα και μετα εκλαψα οταν μπηκα και τα ειχε αγκαλια η γυναικα μου και τα δυο

Ναι όμως άσε τη μηχανή στην άκρη για τα δίδυμα, σε χρειάζονται... :-) φιλικά
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και μετά έκλαψες Όταν συνειδητοποιησες ότι πρέπει να τα πληρώνεις όλα εις διπλούν :-P

Κάνω πλάκα

• Like 3
Δημοσ.

Και μετά έκλαψες Όταν συνειδητοποιησες ότι πρέπει να τα πληρώνεις όλα εις διπλούν :-P

Κάνω πλάκα

να δεις πως θα κλαιω απο τη παρασκευη που θα φυγει η γυναικα μου για δυο μερες και θα κραταω εγω τα μωρα........

Ναι όμως άσε τη μηχανή στην άκρη για τα δίδυμα, σε χρειάζονται... :-) φιλικά

μπααα πηρα αλλη αλλα την εχω περιορισει καπως

Δημοσ.

Εντάξει φαντάσου τωρα σε μια οικογένεια σε καποια δύσκολη κατάσταση να αρχίζουν να κλαίνε και οι δυο... γ@ματα.

Αναγκαστικά κάποιος θα πρέπει να είναι πιο σκληρός και αυτός ο ρόλος σωστά ταίριαζε περισσότερο στον άντρα γι αυτό και εκπαιδευεται από μικρός.

Πιο σύνηθες για τον άντρα είναι το βουρκωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε βλεπω το Σινεμα ο Παραδεισος γαμ...στο κλαμα. Α ρε Μορικονε με την μουσικαρα σου..Επισης λυγιζω με οτι εχει να κανει με τον Ayrton Senna.. Ειδικα μετα την ταινία εκανα μερες να συνελθω.

• Like 2
Δημοσ.

Οι άντρες έτσι και οι άντρες γιουβέτσι, τέτοια τσουβαλιάσματα δε λένε τίποτα.

Εγώ κλαίω όχι όταν είμαι χαρούμενος ή όταν είμαι χώμα -- δεν έχει σημασία το πώς αισθάνομαι.

Κλαίω όταν είμαι overwhelmed. Σπάνια. Και όταν γίνει μπορεί να είναι χωρίς προειδοποίηση.

Nαι,κι εγω οταν ειμαι οβεργουελμντ κλαιω..Ασε ρε 'ψαγμενε'...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...