φραμπάλα Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Έκανα σύνδεση με στικάκι στη Wind. 20GB το μήνα με 25 ευρώ. Αλλά το σήμα στην περιοχή μου είναι άθλιο, συνήθως πιάνω 2G και δεν φορτώνει καμία σελίδα.Σπανιότερα πιάνω 3G που πάλι το ίντερνετ δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο. Ρώτησα στη wind και είπαν ότι μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο αν δεν πιάνει καλό σήμα.Εγώ πρέπει να αποδείξω ότι μένω εδώ που μένω μιας και η διεύθυνση που δήλωσα είναι σε άλλη πόλη και σε άλλο όνομα; Επίσης πώς μπορώ να καταλάβω ποια εταιρεία πιάνει καλό σήμα εδώ που μένω; Πώς μπορώ να δοκιμάσω cosmote και vodafone για να δω σε ποια μπορώ να κάνω σύνδεση;
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 α.για να δοκιμασεις cosmote και vodafone θες καποιον που να εχει τετοιο παροχο σε τηλεφωνο και να δει με το smartphone του αν πιανει 3g.τωρα δεν νομιζω να σου κανουν ανακριση γιατι ακυρωνεις αφου ξερουν οτι υπαρχουν πολλα σημεια.εσυ μπορει να εισαι και καπου που να πιανει αλλα να μην πιανει μεσα στο σπιτι σου.
φραμπάλα Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ούτε έξω πιάνει.. γενικά στην πόλη που μένω(επαρχία αλλά πρωτεύουσα νομού) έχει θέματα. Δεν θα κάνουν ανάκριση αλλά δεν θα ακυρώσουν έτσι εύκολα συμβόλαιο που έγινε πριν ένα μήνα.
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 εφοσον δεν πιανει δεν γινεται να μην στο ακυρωσουν.βεβαια θα πρεπει να παει το ατομο που εγινε το συμβολαιο να το ακυρωσει.επισης οτι πηρες το stick και εβαλες διευθυνση πχ αθηνα δεν σημαινει οτι μπορει να μην μετακομισες μετα απο 1 μηνα.
nikos903 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αφού πιάνεις 3g έστω και σε λίγα σημεία γιατί δεν παίρνεις ένα WiFi router και να βάλεις εκεί την SIM και να το στήσεις κάπου σταθερά? Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι φθηνή η Wind και αν καταφέρεις να πιάνεις 3G σταθερά κάπου θα σε συνέφερε... Βέβαια αν μετακινείς το στικ η Wind δεν είναι για τέτοια, είναι μετρημένα τα σημεία που έχει σήμα και πρέπει να είσαι τυχερός να πιάνεις κάποιο απο αυτά Βάλε αν μπορείς την sim στο κινητό σου για δοκιμή, γύρνα το σε only 3G και ψάχνε τα παράθυρα για καλό σήμα 3G (τις μισές γραμμές αν βρεις σταθερές όση ώρα κατεβάζεις είσαι ΟΚ λογικά γιατί αμα χαλάσει ο καιρός πέφτει), αν δεν βρεις όμως δες αν μπορείς να το λήξεις.....
φραμπάλα Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 δεν πάει με το σημείο το 3g, πάει με την ώρα αυτό είναι το περίεργο κάποιες στιγμές πιάνω 3g κάποιες όχι πώς το γυρνάω σε only 3g;
nikos903 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Βάλε το σε only 3g για δοκιμή. Το βράδυ είναι που πέφτει το σήμα; Όταν πιάνει πόσο πιάνει; 10%? 20? Το κινητό για να πάει only 3G πρέπει απο τις ρυθμίσεις στα δίκτυα να βρεις την επιλογή. Για το στικάκι κάπου θα έχει και αυτό ρυθμίσεις.
φραμπάλα Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 όχι δεν είναι το βράδυ μια έχει μια δεν έχει, έτσι χωρίς λόγο δεν είναι περίεργο;
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 αμα ειναι οριακα το σημα θα το δεις να εναλασετε αναμεσα σε 3g και κατι πιο χαμηλα.οπως και στο κινητο.καποιες φορες συνδεεται με το σηματακι του H αλλες φορες το βλεπεις να το ριχνει σε E. E=edge H= Hsdpa
φραμπάλα Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Και στο κινητο που παλι wind εχω αυτο ακριβως συμβαινει.Μια εχω H μια εχω Ε. Μαλλον πρεπει να αλλαξω εταιρεια.
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 το H θα παιξει μια χαρα.το e ειναι λιγο αργα τα ζωα για σελιδες ή για κανα Fb.για viber και τετοια ειναι μια χαρα. Και στο κινητο που παλι wind εχω αυτο ακριβως συμβαινει.Μια εχω H μια εχω Ε.Μαλλον πρεπει να αλλαξω εταιρεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα