Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ρωταω επειδη ειναι ενα παιδι στη σχολη που μ'αρεσει εννοω σαν χαρακτηρας ειναι καλοκαρδο,ευγενικο,πολυ καλη αισθηση του χιουμορ,ξερει τι να πει,πως να το πει,ποτε να το πει...ειναι απο αυτα τα τυπακια που σε κανουν με τη συμπεριφορα τους να τους συμπαθησεις ακομα και δεν τους ξερεις καθολου νιωθεις ανετα οταν βρισκεσαι στο ιδιο χωρο με αυτους...

ομως με αυτον εχουμε αρκετα διαφορετικα γουστα και ιδεολογιες.. π.χ αλλη μουσικη ακουει αυτος,αλλη εγω,εγω πιστευω στο θεο αυτος ειναι αθεος,μου αρεσουν τα αμαξια ενω αυτος εχει τρελα με τα μηχανακια..γενικα ειμαστε τερμα αντιθετοι σχεδον σε ολα ομως μου βγαζει καλη αυρα δε ξερω πως να το πω ομως οταν ειμαι μαζι του μπορω να ειμαι ο εαυτος μου χωρις να νιωθω την ανασφαλεια "και αν πω κατι και με κραξει μετα;" 

σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο; να συμπαθειτε ενα ατομο ομως τα πιστευω του να ειναι τελειως διαφορετικα και αντιθετα απο τα δικα σας πιστευω; 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν έχω κοινά ενδιαφέροντα με τους φίλους μου που κάνουμε 20 χρόνια παρέα.Γενικά, η φιλία στηρίζεται σε πιο ουσιαστικά κριτήρια από αυτά πού ανάφερες.

Δημοσ.

Δεν έχω κοινά ενδιαφέροντα με τους φίλους μου που κάνουμε 20 χρόνια παρέα.Γενικά, η φιλία στηρίζεται σε πιο ουσιαστικά κριτήρια από αυτά πού ανάφερες.

ποια ειναι αυτα τα ουσιαστικα κριτηρια;

Εγώ είμαι φιλελευθερος και αδερφικός φίλος με στέλεχος ΚΚΕ, ενίοτε αγοράζω και κουπόνια , βάζελος εγώ , γαύρος αυτός. 

και πως επικοινωνειται; μαυρο θα λεει ο ενας ασπρο ο αλλος...πως τα καταφερνεται;

Δημοσ.

Ο κολλητος μου ειναι τρελος βαζελος με tatoo της ομαδας του κ τετοια κ εγω γαυρος αλλα οχι τοσο τρελαμενος βεβαια :P

Μια χαρα τα βρισκουμε και κανουμε τρελο γελιο οταν βλεπουμε ντερμπι μεταξυ μας και γενικα οταν βγαινουμε γ καφε

Δημοσ.

Σε αυτό το κόσμο όλα γίνονται,εκτός τα γένια του σπανού.

Θέληση να υπάρχει μόνο.

• Like 3
Δημοσ.

δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ κοινο στοιχεια με κανεναν φιλο μου.

ουτε καν με την ιδια μου την κοπελα! :devil:

και ομως και στις 2 περιπτωσεις περναμε σουπερ!

Δημοσ.

To βλέπω σαν θέμα και λέω θα είναι κανας χρυσαυγίτης φίλος με ΚΝΕίτη και δεν ταιριάζουν.

Μουσική, μηχανάκι και Θεός. Δεν γμταί, δεν σας χωρίζουν κόσμοι ;) :P

Δημοσ.

Χιούμορ.

με το χιουμορ κανετε καλαμπουρι και περνατε καλα ομως δεν εχει τυχει να τσακωθειται; επειδη ο καθενας υποστηριζει τα δικα του και δε νομιζω να παει πασο αφου -ειδικα στο ποδοσφαιρο- οσο πιο πολυ αποψη εχεις για κατι τοσο πιο ισχυρογνωμων θα εισαι και θα υπερασπιζεις τα δικα σου πιστευω!

Ο κολλητος μου ειναι τρελος βαζελος με tatoo της ομαδας του κ τετοια κ εγω γαυρος αλλα οχι τοσο τρελαμενος βεβαια :P

Μια χαρα τα βρισκουμε και κανουμε τρελο γελιο οταν βλεπουμε ντερμπι μεταξυ μας και γενικα οταν βγαινουμε γ καφε

ο καθενας υποστηριζει την δικη του ομαδα οποτε πως και δεν ερχεστε στα χερια;

Σε αυτό το κόσμο όλα γίνονται,εκτός τα γένια του σπανού.

Θέληση να υπάρχει μόνο.

θεληση και απτις δυο πλευρες ομως και τοπο στην οργη και τον εγωϊσμο!

δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ κοινο στοιχεια με κανεναν φιλο μου.

ουτε καν με την ιδια μου την κοπελα! :devil:

και ομως και στις 2 περιπτωσεις περναμε σουπερ!

πως τα καταφερνεις ρεσυ; οταν ερχεται εκεινη η στιγμη που ανακαλυπτεις πως ειναι εντελως διαφορετικος ανθρωπος ο φιλος/η κοπελα σου απο σενα,τι σας κραταει δεμενους;

To βλέπω σαν θέμα και λέω θα είναι κανας χρυσαυγίτης φίλος με ΚΝΕίτη και δεν ταιριάζουν.

Μουσική, μηχανάκι και Θεός. Δεν γμταί, δεν σας χωρίζουν κόσμοι ;) :P

ααα ξεχασα να το προαναφερω..και στο πολιτικο κομματι δεν ταιριαζουμε,εγω δημοκρατης αυτος αναρχας

Δημοσ.

Βρε κοπελιά εφόσον τον γουστάρεις προχωρά το και όπου βγει. Ποια φιλια και βλακειες. Αργά ή γρήγορα θα γυρίσει στο ερωτικό το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε κοπελιά εφόσον τον γουστάρεις προχωρά το και όπου βγει. Ποια φιλια και βλακειες. Αργά ή γρήγορα θα γυρίσει στο ερωτικό το θέμα.

ρε μπουζουκοκεφαλε ανδρας ειμαι

• Like 2
Δημοσ.

με το χιουμορ κανετε καλαμπουρι και περνατε καλα ομως δεν εχει τυχει να τσακωθειται; επειδη ο καθενας υποστηριζει τα δικα του και δε νομιζω να παει πασο αφου -ειδικα στο ποδοσφαιρο- οσο πιο πολυ αποψη εχεις για κατι τοσο πιο ισχυρογνωμων θα εισαι και θα υπερασπιζεις τα δικα σου πιστευω!

ο καθενας υποστηριζει την δικη του ομαδα οποτε πως και δεν ερχεστε στα χερια;

Δεν υπάρχει χειρότερο από το φιλελεύθερος με ΚΚΕ  στα πολιτικά. Και ναι το φτάνουμε στα άκρα, αλλά με τον καιρό έχουμε χτίσει αντοχές . Εγώ παίρνω τα κουπόνια μου, αυτός κρατάει τα κονσερβοκούτια μακρυά μου. Και στην περίπτωση της Επανάστασης, μπορεί να χωθώ και σε κανένα γραφείο. Ποτέ δεν ξέρεις.

• Like 5
Δημοσ.

Ο καθενας υποστηρίζει την δικη του ομαδα αλλα με χιουμορ και ακομα και αν ανεβουν οι τονοι μετα απο λιγο και παλι φιλοι και χαβαλε.

Αν ταιριαζεις με τον φιλο δεν υπαρχει παρεξηγηση.ολα λυνονται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...