Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το ρωταω επειδη ειναι ενα παιδι στη σχολη που μ'αρεσει εννοω σαν χαρακτηρας ειναι καλοκαρδο,ευγενικο,πολυ καλη αισθηση του χιουμορ,ξερει τι να πει,πως να το πει,ποτε να το πει...ειναι απο αυτα τα τυπακια που σε κανουν με τη συμπεριφορα τους να τους συμπαθησεις ακομα και δεν τους ξερεις καθολου νιωθεις ανετα οταν βρισκεσαι στο ιδιο χωρο με αυτους...

ομως με αυτον εχουμε αρκετα διαφορετικα γουστα και ιδεολογιες.. π.χ αλλη μουσικη ακουει αυτος,αλλη εγω,εγω πιστευω στο θεο αυτος ειναι αθεος,μου αρεσουν τα αμαξια ενω αυτος εχει τρελα με τα μηχανακια..γενικα ειμαστε τερμα αντιθετοι σχεδον σε ολα ομως μου βγαζει καλη αυρα δε ξερω πως να το πω ομως οταν ειμαι μαζι του μπορω να ειμαι ο εαυτος μου χωρις να νιωθω την ανασφαλεια "και αν πω κατι και με κραξει μετα;" 

σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο; να συμπαθειτε ενα ατομο ομως τα πιστευω του να ειναι τελειως διαφορετικα και αντιθετα απο τα δικα σας πιστευω; 

Αν στα ερωτικά γούστα τα βρίσκετε τότε μην φοβάσαι τίποτε, προχώρα.Ένα καλό σεξ πάντα γεφυρώνει τις οποιεσδήποτε

διαφορές

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε και εγώ αυτό νόμιζα ότι ο ΤΣ ειναι γυναίκα που γουστάρει ένα παιδί. Αλλα μας ειπε ότι ειναι άνδρας τελικά και μιλούσε σε φιλικό Επίπεδο το θέμα. Προσωπικά πιστεύω ότι τον γουστάρει πάντως. Καλο ειναι να το προχωρήσει αν και ο άλλος ειναι gay. (δεν το λέω ειρωνικά)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...