panomelene Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα ! Αύριο-μεθαύριο θα παραλάβω ένα μεταχειρισμένο πληκτρολόγιο razer blackwidow ultimate 2013 απο ένα παιδί που το πήρα απο έδω στο ινσομνια. Ήθελα να ρωτήσω πως το καθαρίζω και τη πρέπει να προσέξω να μην κάνω καμια ζημία γιατί δεν έχω ξανα καθαρίσει. (εαν βγάλω τα κουμπιά πχ πως θα τα βγάλω και μετα με τη καθαρίζω απο κάτω ; ) Ευχαριστώ
hliastsek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Τσεκαρε αυτο http://www.insomnia.gr/topic/589241-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85
kataramenos32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Φίλε μου τα κουμπιά βγαίνουν εύκολα με το χέρι. Αν έχει μόνο σκόνες από κάτω βγάλε μερικά και φύσα το με κάτι. Αν είναι λερωμένα τα κουμπιά μπορείς η να τα βγάλεις η με μπατονέτες και λίγο ζεστό νερό να τα καθαρίσεις. Περίμενε λίγο μήπως ξέρει κανείς κάποιο πιο εύκολο τρόπο
panomelene Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Θα δω μόλις το παραλάβω εαν βγαίνουν εύκολα και εαν έχει πολύ μπιχλα το πληκτρολόγιο Τώρα οινόπνευμα και τέτοια καλο θα ήταν να μην χρησιμοποιήσω ετσί ; Εάν τα πλύνω με νερό πόσοι ώρα πρεπεί να τα αφήσω ώστε να στεγνώσουν ; Υ.Γ: το παραπάνω άρθρο δεν με πολυ βοήθησε γιατί είμαι 100% σίγουρος οτι θα κάνω ζημιά και έχει και εγγύηση,όποτε θέλω να βγάλω μόνο τα πληκτρα,χάνεται η εγγύηση εάν τα βγάλεις ;
petran91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Φίλε ανησυχείς πολύ για το τίποτα.. Όχι δεν χάνεται η εγγύηση αν βγάλεις τα πλήκτρα. Μόλις το πάρεις θα δεις πόσο απλό είναι. Τα τραβάς και βγαίνουν, τα σπρώχνεις και ξαναμπαίνουν δεν είναι κάτι chill.Το κακό είναι ότι ειναι χρονοβόρο να τα καθαρίσεις καλά και ένα ένα. Γύρω στη μια ώρα μου είχε πάρει εμένα η διαδικασία. Οινοπνευμα βάλε. Στα πλήκτρα βάλε ότι θέλεις. Στους διακόπτες από κάτω μην βάλεις πολλά πράματα(όχι οτι νομίζω ότι θα γίνει ζημιά), όχι ότι θα χρειαστεί κιόλας.
panomelene Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Οκ,ευχαριστώ για την βοήθεια , μόλις το παραλάβω θα ενημερώσω !
iCyd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον. Αμα εχει εγγυηση δεν ανοιγεις τιποτα που εχει να κανει με βιδα. Απο κει και περα παιρνεις αυτο και απλα θα βγαλεις με προσοχη ενα-ενα τα key caps και θα τα καθαρισεις με νερο/οινοπνευμα. Μετα θα τα αφησεις να στεγνωσουν.Οσο στεγνωνουν καθαρισε προσεκτικα με την ηλεκτρικη ή με σπρει αερα το πληκτρολογιο απο πανω για σκονες κλπ.http://www.e-shop.gr/king-mod-keycap-remover-black-p-PER.814919
Maktro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 εγώ έβγαζα τα κουμπιά, τα έβαζα μέσα σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και ava και τα άφηνα να μουλιάσουν και να μαλακώσουν οι μπριζόλες που έχουν κολλήσει πάνω.. μέχρι να γίνει αυτό καθάριζα τις χαράδρες του keyboard με μπατονέτες όπου τις είχα λούσι με λίγο νερό και λίγο ava όπου είχα σε ένα mpol, μόλις καθάριζα το keyboard έπιανα τα κουμπιά και τα καθάριζα με μπατονέτες από την κάτω μεριά που έχουν το κενό, τα ξεπλιενα και τα έτριβα με ένα πατσαβούρι για να στεγνώσουν λίγο και μετά τα άφηνα κάνα 20 λεπτό για να στραγγίξει ότι νερό είχε μίνι στα κενά τον κουμπιών.. τώρα μιλάω όμως για πληκτρολόγιο μεμβράνης τον 10 euro xDD
panos2171 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Απολύμανση θέλει σίγουρα. Δεν ξέρεις τι έπιανε ο άλλος πριν. Το sterillium είναι πολύ καλό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα