georgepppo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 διαφωνω αλλα γουατεβς. δεν ειναι ολες οι ουσιες το ιδιο και δεν ειναι ολες οι δοσολογιες το ιδιο και σιγουρα δεν ειναι ολοι οι ανθρωπινοι οργανισμοι το ιδιο. θεωρω οτι υπαρχουν συνδυασμοι που παρεχουν περισσοτερη λειτουργικοτητα απο τη νηφαλιοτητα. δεν καταλαβα η coca cola σου δίνει ενέργεια απο ότι ξέρω και σε εξιτάρει,γενικά μπορεί να νομίζεις ότι οδηγάς καλά αλλά δεν οδηγάς όταν παίρνεις ουσίες. κανένας οργανισμός δεν έχει περισσότερη λειτουργικότητα με συνδυασμούς πλην του καφέ. και κόψε κάτι που κάνεις και μια γραμμή,και αν το κάνεις μπράβο που βγαίνεις και το λες.
mitsosgate7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Έτσι πάμε μπροστά πίνοντας κ οδηγώντας...ααα ρε φαπα π την θέλουν μερικοί...και περνούν κ αλλους στο λαιμό τους...μέχρι εκεί φτανει τ μυαλό σας...δν φταίτε εσείς όμως, το σκατοσύστημα που μας διοικεί φταίει... 2
Predatorkill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) @alxlineing εισαι και πολυ μαγκας λεμε! Κανεις και ποιοτητα, γραμμη ολοκληρη ε και οδηγας κιολας! Κλυσμα κοκα χρειαζεσαι μεχρι να ψοφησεις, που εχεις και το θρασος να ξεστομιζεις μαλακιες δημοσιως. Mods μπας και κανετε και σεις γραμμουλα και αφηνετε τετοια posts να υπαρχουν; Διαβαζουν και μικρα παιδια το φορουμ. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από Predatorkill 5
tulipas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Έτσι πάμε μπροστά πίνοντας κ οδηγώντας...ααα ρε φαπα π την θέλουν μερικοί...και περνούν κ αλλους στο λαιμό τους...μέχρι εκεί φτανει τ μυαλό σας...δν φταίτε εσείς όμως, το σκατοσύστημα που μας διοικεί φταίει...Ενω κάθε Σάββατο που βγαίνουν όλοι για ποτό και γίνονται χάλια και μετά παίρνουν αμάξι είναι καλύτερο ε; Κανένα απο τα δυο δεν είναι σωστά αλλά με ένα μπαφακι είσαι high για 10 λεπτά με μισή ώρα. Με το αλκοόλ αν γινεις χάλια, παραμένεις χάλια για ώρες. Το σύστημα φταίει που έχει παράνομη την κάνναβη και όλοι νομίζουν ότι είναι ηρωίνη ή ότι σε ωθεί σε βαριά ναρκωτικά.
AntiCambeR Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ναι,ή κάνναβη τους πείραξε.Στα 100 ατυχήματα του 90 είναι απο αλκοόλ.Αλλά είναι νόμιμο γιατί το κράτος βγάζει χρήμα,ενώ απο την κάνναβη όχι.Ο πιωμένος απο αλκοόλ έχει μειωμένα αντανακλαστικά και δεν φοβάται,είναι πιο επικίνδυνος απο τον μαστουρωμένο. Σάββατο βράδυ όλοι πίνουν τον κώλο τους και μετά οδηγούν. Βέβαια οι Ελληνες δημιουργούμε ατυχήματα και νηφάλιοι λόγω της νοοτροπίας μας.Δυστυχώς κάποιοι υποστηρίζουν οτι πιωμένοι οδηγούν καλυτερα,αυτοί είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι. Υπάρχει άραγε άνθρωπος που δεν έχει οδηγήσει πιωμένος?Θα πρέπει να είναι κάποιος που δεν πίνει ποτε του αλκοόλ,σχετικά σπάνιο.Ακόμα και με 2 ποτά τα αντανακλαστικά μειώνονται. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος οδηγεί καλύτερα νηφάλιος. ΥΓ:Πότε θα αρχίσουν να αφαιρούν την άδεια και να ρίχνουν πρόστιμα σε όσους οδηγούν και μιλούν στο κινητό?Δεν γίνεται να είσαι συγκεντρωμένος ενω μιλάς.Τουλάχιστον βάλε Handsdree ή Bluetooth.Η ακόμα οι πιο τραγικοί που οδηγούν και στέλνουν μήνυμα και δεν βλέπουν που πάνε.Η κατάσταση έχει χειροτερέψει με το FB. 1
badweed Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 η φορντ που εγινε φροουντ φροιντ εκεινη την ψυχολογικη διεγερση επειδη δεν χωραγε στην στολη δεν την υπλογισαν . θελουν να μας πεισουν οτι τα ενθεογεννη ειναι λαμπακια και απροσδιοριστοι ηχοι και βαριδια στα χερια και στα ποδια . κουραδες ! μου φαινεται η φορντ ειναι που εχει κλειστει στην στολη της .
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 εκεινη την ψυχολογικη διεγερση επειδη δεν χωραγε στην στολη δεν την υπλογισαν . είναι μετρήσιμη; Στόχος του πειράματος δεν ήταν να προσομοιώσουν το "άκουσμα" αλλά τις λειτουργίες που αποδεδειγμένα πλήττονται από τη χρήση κάποιων ουσιών
badweed Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 είναι μετρήσιμη; Στόχος του πειράματος δεν ήταν να προσομοιώσουν το "άκουσμα" αλλά τις λειτουργίες που αποδεδειγμένα πλήττονται από τη χρήση κάποιων ουσιών ειτε ειναι ειτε δεν ειναι , η απουσια της κανει ολο το σκηνικο να μοιαζει με θεατρο σκιων και εντυπωσεων. στο ποτο ας πουμε δεν ειναι το ολο σκηνικο το τρεκλισμα αλλα και η εμπιστοσυνη που σε γεμιζει , η αναστολη των φοβων . χωρις την ψυχοσυνθεση ο ανθρωπος ειναι ενα ανδρικελο σαν τα crush test dummies -α-ψυ-χο- . με το "ακουσμα" σε αρκετες περιπτωσεις ,εχεις καλυτερη επικοινωνια με το υποσυνειδητο , πιο αμεση . και το υποσυνειδητο δρα , θα τολμουσα να πω , ισως και χιλιαδες φορες πιο γρηγορα απο το συνειδητο .
xaerialtwistx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ενω κάθε Σάββατο που βγαίνουν όλοι για ποτό και γίνονται χάλια και μετά παίρνουν αμάξι είναι καλύτερο ε; Κανένα απο τα δυο δεν είναι σωστά αλλά με ένα μπαφακι είσαι high για 10 λεπτά με μισή ώρα. Με το αλκοόλ αν γινεις χάλια, παραμένεις χάλια για ώρες. Το σύστημα φταίει που έχει παράνομη την κάνναβη και όλοι νομίζουν ότι είναι ηρωίνη ή ότι σε ωθεί σε βαριά ναρκωτικά. post επιπεδου.. και ποιος ο λόγος να εισαι 'high' είπαμε; τι ειπαμε οτι κερδιζεις με αυτό; πριν πρωτοδοκιμασεις να γινεις 'high' σε χάλαγε; τωρα που θες να γινεσαι high καθε λιγο σου αρεσει; ή είναι ωραίο να παριστανεις κατι που δεν είσαι για 10 λεπτά; βλεπω κατι ατομα εδω στην περιοχη μου με τετοια χομπυ επιπεδου και λενε ξενερωτο οποιον δεν παιρνει ναρκωτικα (δηλαδη αυτοι που παιρνουν ναρκωτικα για να μην ειναι ξενερωτοι (που σημαινει οτι ο κανονικος τους χαρακτηρας ειναι ξενερωτος) ειναι καλυτεροι, IQ ραδικιου) και ολοι τους ειναι carbon, εχουν ενα βλεμμα που το ενα ματι ειναι κλειστο και το αλλο παλευει να σε κοιταξει και μου θυμιζουν τον Will Smith απο μια σκηνη του The Fresh Prince of Bail Air. Μια χαρά οδηγαω ενώ την πίνω. Τώρα άμα ο άλλος πιεί πρώτη φορά λογικό είναι να μην μπορεί να οδηγήσει Άντε, νομιμοποιήστε το επιτέλους. Όλη η Ελλάδα πίνει δηλαδη αν παρω στην Ελλαδα 100 ατομα στην τυχη στο δρομο, οι 99 θα παιρνουν ναρκωτικα; ουτε το 5% δεν θα παιρνει (ενα μεγαλυτερο ποσοστο θα εχει δοκιμασει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εξακολουθει να παιρνει). εμενα απο τις παρεες μου κανενας δεν παιρνει (γυρω στα 20 στανταρ ατομα), οι περισσοτεροι δεν εχουν καν καπνισει στην ζωη τους. προφανως και ο καθενας προσελκυει ατομα αναλογου επιπεδου αλλα κατα κανονα ουτε 1 στους 20 δεν το εχει για συνηθεια. και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σε ωθει στα βαρια ναρκωτικά. ένας ανθρωπος που ειναι κατα του καπνισματος δεν θα δοκιμασει τιποτα απο αυτες τις σιχαμαρες, κλιμακωτα πάνε όλα. ενας ανθρωπος που ξεκιναει με το καπνισμα, ειναι προφανως επιρρεπης στις 'εμπειριες', και μετα θα δοκιμασει κατι αλλο, και κατι αλλο. εν ολιγοις αυτη η σιχαμαρα δεν σημαινει οτι θα σε οδηγησει στα βαρια ναρκωτικα, αλλα ενας που παιρνει βαρια ναρκωτικα εχει κατα 99.9% περασει απο αυτην την σιχαμαρα. και απο την στιγμη που αυτη η σιχαμαρα βρωμοκοπαει απο τα 10 μετρα (δεν φτανει που εχουμε 10 καπνιστες καθε 2 μετρα στον δρομο και δεν μπορουμε να αναπνευσουμε), προφανως και δεν υπαρχει κανενας λογος να νομιμοποιηθει, αρκετα υποφερουμε όσοι θελουμε οξυγονο. ο καθενας σπιτακι του, να εχει ολη αυτη την ομορφη μυρωδια μονο για τον εαυτο του. το χειροτερο ειναι οτι η νεολαια ειναι τοσο αδυναμη που οσο περισσοτερο τα βλεπει αυτα, τοσο περισσοτερο θελει να τα δοκιμασει. βλεπω Γυμνασιοπαιδα να προσφερουν ο ενας στον αλλον τετοιες αηδιες και προσωπικά, αλλιως θυμομουν τον ορισμο της φιλίας τότε. Για αυτό ο καθενας σπιτακι του στα κρυφα, να μην επιρρεαζονται και οι αδυναμοι. 2
mitsosgate7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Έτσι πάμε μπροστά πίνοντας κ οδηγώντας...ααα ρε φαπα π την θέλουν μερικοί...και περνούν κ αλλους στο λαιμό τους...μέχρι εκεί φτανει τ μυαλό σας...δν φταίτε εσείς όμως, το σκατοσύστημα που μας διοικεί φταίει...Ενω κάθε Σάββατο που βγαίνουν όλοι για ποτό και γίνονται χάλια και μετά παίρνουν αμάξι είναι καλύτερο ε; Κανένα απο τα δυο δεν είναι σωστά αλλά με ένα μπαφακι είσαι high για 10 λεπτά με μισή ώρα. Με το αλκοόλ αν γινεις χάλια, παραμένεις χάλια για ώρες. Το σύστημα φταίει που έχει παράνομη την κάνναβη και όλοι νομίζουν ότι είναι ηρωίνη ή ότι σε ωθεί σε βαριά ναρκωτικά. Φιλέ μ το πίνοντας με τον γενικό ορο μην παίζεις με τις λεξείς...εκτός και αν υπάρχει ρετσινια...δν μπορω εγώ να έχω ευθύνη για αλλά τρια ατομα που κουβαλάω μαζί μ και συ που είσαι 'high' και κανεις τις τρελές σου να οδηγείς εγωκεντρικα και επιθετικά θέλοντας και μη λόγω της φασης σου και να προκαλέσεις κάποιο ατύχημα... Μην τ περνεις προσωπικά... Παράλογος δν είμαι και δν σε κατεκρινα επειδή κανεις αυτό που κανεις αλλά Σκέψου πως η ασφαλή και παθητική οδήγηση είναι κοινωνική ευθύνη και σ μιλάει ένας άνθρωπος που τρελαίνεται για οτιδιποτε έχει ρόδες και τρέχει με ασφάλεια παντα...
badweed Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 ο αλλος παραπανω εχει θεσπισει τις εμπειριες ως κατηγορηματικο προσδιορισμο . τι αλλο να λεμε ; κακως αφησαμε την κοιλια της μανας μας δηλαδη. η αποστειρωση , δεν ειναι ζωη ( το λεει και η λεξη αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τους παραμορφωμενους ) , ειναι συνδρομο στερησης και συνοδοιπορος της υστεριας .
georgepppo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 post επιπεδου.. και ποιος ο λόγος να εισαι 'high' είπαμε; τι ειπαμε οτι κερδιζεις με αυτό; πριν πρωτοδοκιμασεις να γινεις 'high' σε χάλαγε; τωρα που θες να γινεσαι high καθε λιγο σου αρεσει; ή είναι ωραίο να παριστανεις κατι που δεν είσαι για 10 λεπτά; βλεπω κατι ατομα εδω στην περιοχη μου με τετοια χομπυ επιπεδου και λενε ξενερωτο οποιον δεν παιρνει ναρκωτικα (δηλαδη αυτοι που παιρνουν ναρκωτικα για να μην ειναι ξενερωτοι (που σημαινει οτι ο κανονικος τους χαρακτηρας ειναι ξενερωτος) ειναι καλυτεροι, IQ ραδικιου) και ολοι τους ειναι carbon, εχουν ενα βλεμμα που το ενα ματι ειναι κλειστο και το αλλο παλευει να σε κοιταξει και μου θυμιζουν τον Will Smith απο μια σκηνη του The Fresh Prince of Bail Air. δηλαδη αν παρω στην Ελλαδα 100 ατομα στην τυχη στο δρομο, οι 99 θα παιρνουν ναρκωτικα; ουτε το 5% δεν θα παιρνει (ενα μεγαλυτερο ποσοστο θα εχει δοκιμασει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εξακολουθει να παιρνει). εμενα απο τις παρεες μου κανενας δεν παιρνει (γυρω στα 20 στανταρ ατομα), οι περισσοτεροι δεν εχουν καν καπνισει στην ζωη τους. προφανως και ο καθενας προσελκυει ατομα αναλογου επιπεδου αλλα κατα κανονα ουτε 1 στους 20 δεν το εχει για συνηθεια. και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σε ωθει στα βαρια ναρκωτικά. ένας ανθρωπος που ειναι κατα του καπνισματος δεν θα δοκιμασει τιποτα απο αυτες τις σιχαμαρες, κλιμακωτα πάνε όλα. ενας ανθρωπος που ξεκιναει με το καπνισμα, ειναι προφανως επιρρεπης στις 'εμπειριες', και μετα θα δοκιμασει κατι αλλο, και κατι αλλο. εν ολιγοις αυτη η σιχαμαρα δεν σημαινει οτι θα σε οδηγησει στα βαρια ναρκωτικα, αλλα ενας που παιρνει βαρια ναρκωτικα εχει κατα 99.9% περασει απο αυτην την σιχαμαρα. και απο την στιγμη που αυτη η σιχαμαρα βρωμοκοπαει απο τα 10 μετρα (δεν φτανει που εχουμε 10 καπνιστες καθε 2 μετρα στον δρομο και δεν μπορουμε να αναπνευσουμε), προφανως και δεν υπαρχει κανενας λογος να νομιμοποιηθει, αρκετα υποφερουμε όσοι θελουμε οξυγονο. ο καθενας σπιτακι του, να εχει ολη αυτη την ομορφη μυρωδια μονο για τον εαυτο του. το χειροτερο ειναι οτι η νεολαια ειναι τοσο αδυναμη που οσο περισσοτερο τα βλεπει αυτα, τοσο περισσοτερο θελει να τα δοκιμασει. βλεπω Γυμνασιοπαιδα να προσφερουν ο ενας στον αλλον τετοιες αηδιες και προσωπικά, αλλιως θυμομουν τον ορισμο της φιλίας τότε. Για αυτό ο καθενας σπιτακι του στα κρυφα, να μην επιρρεαζονται και οι αδυναμοι. δεν είναι μαγκιά να είσαι high,είναι άμα το γουστάρει ο καθένας,άλλο που την έχουνε δει τα γυμνασιόπαιδα μαγκάκια που αντιγράφουν τους ζν και το παίζουν escobar. άμα πάρεις 100 άτομα απο εστία απο πανεπιστήμιο-τει θα διαπιστώσεις ότι τα νούμερα αλλάζουν αλλά και πάλι δεν ξέρω το πραγματικό ποσοστό σε όλη την κοινωνία. Το αν θα σε ωθήσει στα βαριά ναρκωτικά είναι καθαρά στον άνθρωπο πχ έχω δει άτομα που δεν καπνίζουν αλλά πίνουν 2 τσιγάρα την βδομάδα και είναι κομπλέ,έχω δει άλλους να λιώνουν σε αυτά και αργότερα να πάνε σε πιο βαριά και να καίνε μυαλά..... εγώ πάλι ανήκω σε άλλη κατηγορία,έχω κάνει 5 φορές στην ζωή μου (πάντα απο παρέα) και είμαι 22,δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα και θέλω να το ξανακάνω αλλά ήταν ωραία φάση. τώρα αν δεν μπορείς να αναπνεύσεις είναι άλλο θέμα και έχει να κάνει με τον άνθρωπο,τα τσιγάρα για μένα είναι πιο ρυπογόνα που κάνουν 5-10 κάθε μέρα τόσος κόσμος σε καφετέριες και θέλει εξαερισμό κλπ κλπ.
loustis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Οτι και να κάνεις χρειάζεται σωστή παιδεία.. Με το να απαγορεύονται καποιες ουσίες ενώ είναι τόσο εύκολο να τις βρείς μπρωστά σου είναι επιεικώς χαζό από την μεριά του συστήματος. Δεν διδάχτηκε ποτέ σε κανένα σχολείο επιστημονικά τι είναι, πως να τις χρησιμοποιεις η γιατι να μην της χρησιμοποιεις. Αφου είναι taboo και κανένας δεν θέλει να μιλήσει στα παιδιά του για αυτές, είναι πολυ φισιολογικό όταν βρεθείς αντιμέτωπος στις ουσιες αυτές να τις πιάσεις από τα άκρα: όπως πχ ή κατάχρηση ή ο πλήρης φόβος, είναι συνέπειες που δημιουργούνται λόγο κακής παιδείας. https://www.youtube.com/watch?v=HGcGyBorbcs this... 1
alxlightning Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τοπ τρελ αιλυννουλες. Ε ρε Χατζηστεφανου που θελετε
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 mitsosgate7 αυτό που φταιει ειναι πως η μιση ελλαδα χαζευει στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα ναρκωτικα δε χαλασαν κανεναν, οσο το ελληνικο ποδοσφαιρο φιλαρακι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα