Προς το περιεχόμενο

Όσο το δυνατόν καλύτερα budget headphones για τον μέσο χρήστη.


psof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω τις τελευταίες μέρες καινούργια ακουστικά για το PC μέχρι τα 60e το πολύ. Έχω βρει αρκετά κομμάτια με καλές κριτικές αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ως προς την ενδεδειγμένη χρήση τους.

 

Δεν ψάχνω για ακουστικά με flat ήχο(για studio,mixing κλπ) αλλά με καλό μπάσο και out of the box χρήση. Τα θέλω δηλαδή για ταινίες, casual μουσική και gaming. Με το gaming δεν εννοώ το surround ήχο και το mic που ψάχνουν αυτοί που παίζουν fps αλλά κάτι balanced όπως και στις ταινίες.

 

Για αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα τα Philips shp2700 μένοντας αρκετά ικανοποιημένος αλλά το αριστερό ηχείο χάλασε πριν απο λίγες μέρες και για πρώτη φορά σκέφτηκα να ψαχτώ λίγο και να μην πάρω ότι βρω μπροστά όπως είχα κάνει και με τα Philips.

 

Τα κομμάτια που ξεχώρισα μέχρι στιγμής είναι τα παρακάτω:

 

Link.png Site: AKGK77  

 

Link.png Site: SennheiserHD 202

 

Link.png Site: SennheiserHD 429

 

Link.png Site: AudioTechnika m20x

 

Link.png Site: SuperluxHD668b

 

ή κάποιο τυχαίο κομμάτι της Sony ή της Philips γύρω στα 50-60e.

 

Θέλω να είναι over the ear και ενσύρματα αν γίνεται.

 

Ποια είναι η πρότασή σας;

 

ΥΣ: Η μητρική μου είναι μια Αsus H97m με κάρτα ήχου την Realtek ALC887.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/akoustika/akoystika-kefalis/akoystika-kefalis-skullcandy-hesh-2-mayro/prod7800100pp/ 

προτινω skullcandy...πολυ σωστα ακουστικα...αν και δεν τα εχω δοκιμασμενα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου ελεγα microsoft live chat δεν θυμαμαι μοντελο.35ευρω εχουν.usb συνδεση και μικροφωνο.καλη μονωση και πολυ καλα χρωματισμενο ηχο full μπασα και high δεν παιζονται και ασ μη γεμιζουν καθολου το ματι. Αμα τα εχει καποιος γνωστος σου ακουσε τα. Αλλιως θα σου ελεγα να παρεις senneister και ασ πρεπει να βαλεις και καποια χρηματα παραπανω.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ σωστός ο από πάνω για τα superlux,τα έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Παρτα και δεν το μετανιώσεις.ΕΞαιρετικα για τα χρήματα τους.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κλείνω προς τα Superlux παρά την άγνωστη μάρκα (χειρότερη ποιότητα κατασκευής;; ) κυρίως λόγω των 100άδων θετικών κριτικών σε amazon κ.α

 

Μπορείτε να καταλάβετε ποιες είναι οι διαφορές (στα χαρτιά) των 2 αυτών μοντέλων και γιατί τα βρίσκω μόνο σε ένα μαγαζί της Λάρισας σε όλη την Ελλάδα;

 

Link.png Site: HD668b

 

και

 

Link.png Site: HD681EVO

 

Η τιμή τους είναι ίδια για κάποιο παράξενο λόγο..

 

Μου φαίνεται παράξενο γνωστότερες εταιρίες απο τη Superlux, όπως η Sennheiser και η Audio Technika, να μην μπορούν να φτιάξουν ένα καλύτερο headphone μέχρι τα 60-65 ευρώ..

 

Ποιος ο λόγος να φτιάξεις ένα studio headphone όπως το Audio Technika M20x με τιμή 65e και να μην φτιάξεις ένα budget audiophile για casual χρηστες; 

Αμφιβάλω αν οι DJ και γενικά όσοι ασχολούνται με τη μουσική θα δώσουν τόσα λίγα χρήματα για ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς τους..

Αν το παραπάνω κομμάτι ενδεικνύονταν για ταινίες, μουσική και casual gaming θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια κι ας έδινα 20 ευρώ παραπάνω αποτι κοστίζουν τα Superlux μόνο και μόνο για το όνομα της εταιρίας....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέσα στις επιλογές μου έβαλα και τα Link.png Site: TakstarHI2050 απο κινεζομάγαζο με δωρεάν μεταφορικά γιατί λένε είναι πιο άνετα και δεν χρειάζονται πειράγματα για να πιάσεις την μαξ απόδοση όπως στα Superlux. Βέβαια θα κάνουν 2-3 εβδομάδες για να έρθουν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσφατα αγόρασα αυτά εδώ της Pioneer τα οποία φημίζονται αρκετά για το μπάσο τους. Ρίξε μια ματιά, υπάρχουν μερικά reviews

 

http://www.skroutz.gr/s/5607576/Pioneer-SE-M531.html

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα Superlux δεν είναι άγνωστη μάρκα, for the record. Μαζί με αυτά εγώ θα προτείνω και αυτά. 

 

http://www.skroutz.gr/s/32124/Creative-Aurvana-Live.html

 

Επίσης χτυπάνε αρκετά πάνω από τα λεφτά τους. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά παρήγγειλα τα Superlux hd-681 Evo (την άσπρη έκδοση). Αν έβρισκα τα Takstar hd 2050 σε ελληνικό μαγαζί θα τα προτιμούσα αλλά δεν μπορώ να περιμένω 3 εβδομάδες για να μου έρθουν απο την Κίνα μιας και τα βασικά μου ακουστικά έχουν γίνει ανυπόφορα. Μαζί με τα μεταφορικά ίδια τιμή έχουν και τα δύο. Πολύ καλές και οι άλλες προτάσεις όπως τα Creative Arvana Live και Skullcundy αλλά προτίμησα κάτι πιο φθηνό αλλά και συγχρόνως πιο δοκιμασμένο(πολύ περισσότερες κριτικές και συζητήσεις στα forum) όπως τα πρώτα δύο που ανέφερα. Δεν με έψησαν καθόλου τα Microsoft και τα Pioneer btw...

81Y1o1QNDKL._SY679_.jpg

 

 

Δεν ξέρω αν είναι η κοριτσίστικη έκδοση τα άσπρα αλλά εμένα πιο πολύ μου άρεσαν απο τα μαύρα. Δεν νομίζω να κιτρινίσουν ή να γρατζουνιστούν εύκολα γιατί θα χρησιμοποιηθούν σε σταθερό υπολογιστή και σκοτεινό δωμάτιο μη καπνιστή.

 

Μόλις παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις.Θα κάνω και τα εύκολα mods που προτείνουν οι περισσότεροι όπως να βάλω τα βελούδινα μαξιλαράκια του κουτιού και να αφαιρέσω την βάτα πάνω απο τον μαγνήτη. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα παρέλαβα σήμερα το πρωί μόλις μιαμιση μέρα μετά τη παραγγελία και απο τις πρώτες ώρες ακρόασης μπορώ να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος απο το τα Superlux. Κάποιους μπορεί να τους ξενίσει λίγο το πλούσιο μπάσο( κάτι που αλλάζει εύκολα με οποιοδήποτε equalizer αλλά εμένα μ'αρέσει περισσότερο έτσι όπως είναι.

 

Έβαλα ευκολότερα απ'οτι περίμενα τα βελούδινα μαξιλαράκια αφαιρώντας και τις βάτες πάνω απο τους drivers και τα ακουστικά έγινα ακόμη πιο άνετα(παρά το μέγεθός τους) ενώ η ποιότητα του ήχου και το soundstage βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο. Υποτίθεται θα βελτιωθούν κι άλλο όταν τα κάψω για μερικές 10άδες ώρες. Θα δούμε

 

Η ποιότητα του πλαστικού είναι πολύ καλή και δεν θα σας φανεί σαν κινεζιά όπως τα περισσότερα ακουστικά σ αυτή τη τιμή!

 

Πολύ βολικό και ασφαλές το σύστημα με τα αφαιρούμενα καλώδια επίσης.

 

Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα όπως επίσης και το μοναδικό μαγαζί( γιατί άραγε; ) που τα πουλάει στην Ελλάδα σε καλύτερη τιμή κι απο το Amazon... Ευγενικότατη η κοπέλα που μιλήσαμε και με άμεση αποστολή στο σπίτι μου!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...