drake. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εξωγήινος και αυτός. Όλοι αυτοί ίσως είχαν επαφές με εξωγήινα οντα
opera Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Φοβερος ηλεκτρολογος μηχανολογος ο Τεσλα αλλα δεν ειναι αναγκη να ξερει κανεις κατι για αυτον.Η ζωη του απο οσο ξερω δεν εχει καποιο απωτερο νοημα που διαβαζοντας την να σε κανει καλυτερο ανθρωπο ουτε το να κανουμε σα ρουβιτσες για το τεσλα εχει καποια παραγωγικη αξια. Ναι βρε καλύτερα να γνωρίζουμε τίποτα και για κανένα.
Glikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ναι το είδα μετά thresh! Ωραίο meme! Τaaz εχω ένα παιδικό βιβλίο απο το δημοτικό αν καταφέρεις και το διαβάσεις. Ανδρέας αν το πας έτσι και οι υπόλοιποι επιστήμονες το ίδιο. Σημασία έχει το έργο , οχι το πως έζησαν. Δηλαδή η ζωή του Einstein πως σε κάνει καλύτερο άνθρωπο? Σε νοιάζει τι έτρωγε και ποτε εχεζε? Το να θαυμάζεις εναν λαμπρό επιστήμονα δεν σε κάνει ρουβιτσα
Andreas231 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ναι βρε καλύτερα να γνωρίζουμε τίποτα και για κανένα. δεν επιασες αυτο που λεω ξαναδιαβασε το σχολιο. Glyke ο einstein μιλησε για την υπεραγωγημοτητα και υπαρχει η σχεση einstein το να καθομαι να μιλαω για αυτο σε ενα γιατρο ή νομικο ειναι χαζο και βασικα αν δεν τον νοιαζει δεν χρειαζεται να ξερει τι ειναι υπεραγωγος. Μπορουμε να πουμε επισης και για τον thevenin ή το norton στα κυκλωματα που δεν ειναι και celebrity αλλα οι ανακαλυψεις του αλλαξαν τον κοσμο και ειναι στον ιδιο κλαδο με τον tesla.Μπορουμε να κανουμε και συγκριση των θερμοδυναμικων του Gibbs με του Clausius αλλα σε τι θα ωφελησει αν δεν ασχολεισαι με το αντικειμενο, θα ηθελα να μου απαντησεις σε αυτο.
Glikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον εσυ δεν το έπιασες αδερφέ. Τεσπα παω για ύπνο.
michael92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Edison >>>> Tesla Hate all you want, ο Edison άλλαξε άμεσα τον κόσμο. 1
Glikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Και όπου πήγα να κοιμηθώ. Στάνταρ τρολαρεις. Οποτε δεν θα το συνεχίσω. Φτάνει για απόψε. Νύχτες
Andreas231 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον εσυ δεν το έπιασες αδερφέ. Τεσπα παω για ύπνο. φιλε αυτο δεν ειναι απαντηση , επιχειρηματα δεν εχεις?
Glikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μην με αντιγράφεις μικρέ. Εισαι τυχερός , τελειώνω το τσιγάρο και νάνι. Δε θα σε φέρω σε δύσκολη θέση πάλι σήμερα
opera Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 δεν επιασες αυτο που λεω ξαναδιαβασε το σχολιο. Glyke ο einstein μιλησε για την υπεραγωγημοτητα και υπαρχει η σχεση einstein το να καθομαι να μιλαω για αυτο σε ενα γιατρο ή νομικο ειναι χαζο και βασικα αν δεν τον νοιαζει δεν χρειαζεται να ξερει τι ειναι υπεραγωγος. Μπορουμε να πουμε επισης και για τον thevenin ή το norton στα κυκλωματα που δεν ειναι και celebrity αλλα οι ανακαλυψεις του αλλαξαν τον κοσμο και ειναι στον ιδιο κλαδο με τον tesla.Μπορουμε να κανουμε και συγκριση των θερμοδυναμικων του Gibbs με του Clausius αλλα σε τι θα ωφελησει αν δεν ασχολεισαι με το αντικειμενο, θα ηθελα να μου απαντησεις σε αυτο. Διορθώνω:"αν δε βγαίνει χρήμα από κάτι γιατί να ασχοληθώ;" Όπως μου είπε κάποιος όταν του είπα ότι θέλω να μάθω κιθάρα:"Δεν βρίσκεις εύκολα δουλειά σα κιθαρίστας" Δηλαδή ότι κάνουμε πρέπει να έχει να κάνει με το χρήμα;
Glikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Σωστός ο opera. Ανδρέα εμείς δεν κρίνουμε το αν είναι βαρετή ή ενδιαφέρουσα ή εποικοδομητική ή ξέρω γω τι η συζήτηση μεταξύ κάποιων ατόμων σχετικά με επιστήμονες. Το έργο του κάθε λαμπρού επιστήμονα τέτοιας κλάσης ειναι λιγο πολύ γνωστό σε όλους. Αν θες να μάθεις κάποια πράγματα για κάποιον καντο. Για σένα κυρίως. Για την πάρτη σου. Χαμένος δεν θα βγεις. Αν δεν ξέρει κάποιος και δν θέλει να ακούσει περί θερμοδυναμικής πχ ή κάτι άλλο απλά αλλάξτε θεμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δίνεις τόσο πολύ σημασία σε κάτι τέτοιο. Καληνύχτα απο μένα. Αν ειναι ακομα ανοιχτό το νήμα αύριο θα επανέλθω. Peace
Andreas231 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Διορθώνω:"αν δε βγαίνει χρήμα από κάτι γιατί να ασχοληθώ;" Όπως μου είπε κάποιος όταν του είπα ότι θέλω να μάθω κιθάρα:"Δεν βρίσκεις εύκολα δουλειά σα κιθαρίστας" Δηλαδή ότι κάνουμε πρέπει να έχει να κάνει με το χρήμα; μιλησα εγω για λεφτα,οχι.Ειπα ξεκαθαρα το μαθεις για το Τεσλα δεν σε κανει καλυτερο σε κατι .Δεν σε κανει να ψηφιζεις καλυτερα , να ψυχολογεις καλυτερα τον αλλο, να εχεις καλυτερη σχεση με τη κοπελα σου . Δεν σου προσφερει ουτε καποια αισθητικη ευχαριστηση οπως να θαυμαζεις ενα πινακα ή να διαβαζεις ενα ποιημα. Λεω ξεκαθαρα οτι το να μαθει κανεις για τη ζωη καποιου που δεν εχει καποιο ηθικο- πνευματικο διδαγμα ειναι στειρο οπως επισης ειναι στειρο να μαθεις τι ειναι το κεραμικο υλικο ή μια μηχανη otto αν δεν σε ενδιαφερει ή δεν εισαι στο κλαδο απλα πραγματα. Εσεις τι ωφελει αποκομισατε διαβαζοντας για το Τεσλα. Μπορειτε να τα αριθμησετε πχ
opera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 μιλησα εγω για λεφτα,οχι.Ειπα ξεκαθαρα το μαθεις για το Τεσλα δεν σε κανει καλυτερο σε κατι .Δεν σε κανει να ψηφιζεις καλυτερα , να ψυχολογεις καλυτερα τον αλλο, να εχεις καλυτερη σχεση με τη κοπελα σου . Δεν σου προσφερει ουτε καποια αισθητικη ευχαριστηση οπως να θαυμαζεις ενα πινακα ή να διαβαζεις ενα ποιημα. Λεω ξεκαθαρα οτι το να μαθει κανεις για τη ζωη καποιου που δεν εχει καποιο ηθικο- πνευματικο διδαγμα ειναι στειρο οπως επισης ειναι στειρο να μαθεις τι ειναι το κεραμικο υλικο ή μια μηχανη otto αν δεν σε ενδιαφερει ή δεν εισαι στο κλαδο απλα πραγματα. Εσεις τι ωφελει αποκομισατε διαβαζοντας για το Τεσλα. Μπορειτε να τα αριθμησετε πχ Το ερώτημά σου ισχύει και για κάθε εφευρέτη,επιστήμονα δηλαδή σε τι μας ωφελούν αυτοί που ξόδεψαν τη ζωή τους ερευνώντας και δημιουργώντας; Είσαι για λύπηση ρε φίλε. Τελικά δε γνωρίζεις ποιός ήταν ο Τέσλα και μας κάνεις και τον έξυπνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις