Προς το περιεχόμενο

Οτε web2sms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

attachicon.gifScreenshot (1).png

Φίλε δεν δέχεται τα στοιχεία μου εδω γιατι? Τι πρέπει να βάλω?

το email και τον κωδικό εάν δεν συνδέεται μπορείς να κανείς επαναφορά κωδικού και από το mailbox αλλιώς μπορείς να πάρεις τηλεφωνώ στον ΟΤΕ ( 13888)

post-291247-0-79401200-1448818956_thumb.png

Δημοσ.

το username σου για το internet είναι και το email σου (@otenet.gr)

όχι !!! καλό είναι αυτό να μην το πειράζεις μπορείς να δημιουργησεις μέχρι τέσσερα email σε κάθε σύνδεση adsl 

Δημοσ.

δεν έχεις email στον ΟΤΕ? 

το username σου για το internet είναι και το email σου (@otenet.gr)

Οχι δεν εχω e-mail στον οτε και στην εξυπηρέτηση που πήρα μου ειπαν οτι δεν μπορω να αποκτησω (?)

το username μου ειναι [email protected] και δεν το δέχεται πουθενά, ουτε και το password. παλιότερα έμπαινα στις σελίδες που ανέβασα πιο πάνω έβαζα τα στοιχειά της σύνδεσης μου κ έμπαινα στα sms. το ιδιο ακριβώς κάνω και για την forthnet τώρα. το κατάργησαν στον οτε τι γινετε?

Δημοσ.

Οχι δεν εχω e-mail στον οτε και στην εξυπηρέτηση που πήρα μου ειπαν οτι δεν μπορω να αποκτησω (?)

το username μου ειναι [email protected] και δεν το δέχεται πουθενά, ουτε και το password. παλιότερα έμπαινα στις σελίδες που ανέβασα πιο πάνω έβαζα τα στοιχειά της σύνδεσης μου κ έμπαινα στα sms. το ιδιο ακριβώς κάνω και για την forthnet τώρα. το κατάργησαν στον οτε τι γινετε?

έχεις σύνδεση adsl  ΟΤΕ πότε μπορείς μπορούσες  να δημιουργήσεις email  αναγκαστηκα τοτε δοκιμασε το username και το pass της σύνδεση σου και άπλα μπορείς να το παραμετροποιησεις και να προσθέσεις και ενα alias αλλά κάλο θα ήταν αυτό να μην τα πειράζεις  αλλιώς μπορείς να δημιουργησεις εδω λογαριασμούς email 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...