fylatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Θέλω να περάσω ethernet σε όλο το σπίτι (5 δωμάτια-10 μπριζες). Υπάρχει δυνατότητα να τα περάσει ηλεκτρολόγος από τα υπάρχοντα κανάλια; Τι θα πάρει περίπου; Συμφέρει το ethernet να το αγοράσω εγώ με το μέτρο;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δεν γίνετε να περάσεις δίκτυο μέσα από σωλήνες που περνάνε καλώδια 220, μόνο αν σκάψει όλο το σπίτι πάνω από τα σοβετεπι Το κόστος του καλωδίου είναι μηδαμινό στην όλη εργασία
cococrops Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 θα εχεις απωλειες αν το βαλεις στους ιδιους σωληνες με το ρευμα συν οτι δεν θα χωραει! μπορεις χωρις σκαψιματα καρφωτο και να το κρυψεις σε ενα τετραγωνο σωληνα που βιδωνει πανω στο τοιχο αλλα ειναι χαλια αισθητικα για το σπιτι μου εμενα!εσενα μπορει να σου αρεσει βεβαια
fylatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δεν είχα ιδέα ότι παίζει τέτοιο πρόβλημα. Οκ οπότε μόνη λύση τα powerlines.
cococrops Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ναι βεβαια στις υπηρεσιες σε σουπερ μαρκετ και λοιπα που δεν σκαβουμε τοιχους τα βαζουμε πανω σε κατι μεταλικα σαν λεκανες(εχω κολλησει και ειπα λεκανες δεν θυμαμαι πως λεγεται χαχα)τα ρευματα και απο πανω ακριβως βαζω τα καλωδια ethernet
saxos55 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ναι βεβαια στις υπηρεσιες σε σουπερ μαρκετ και λοιπα που δεν σκαβουμε τοιχους τα βαζουμε πανω σε κατι μεταλικα σαν λεκανες(εχω κολλησει και ειπα λεκανες δεν θυμαμαι πως λεγεται χαχα)τα ρευματα και απο πανω ακριβως βαζω τα καλωδια ethernet Κανάλια (ή σχάρες) (να το ψάξεις αυτό με τις λέξεις που κολλάς) 1
cococrops Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Κανάλια (ή σχάρες) (να το ψάξεις αυτό με τις λέξεις που κολλάς) χαχαχαχα ναι μπραβο!!αρρωστος ανθρωπος με 2 μωρα να κλαινε και η μανα τους δεν εχει ερθει ακομα τι να κανω?
mary Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αν βολευει περνα το καλωδιο απο το μπαλκονι και μετα μεσα στο δωματιο κοκ. Εμεις ετσι καναμε και ειναι η καλυτερη λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα