Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να περάσω ethernet σε όλο το σπίτι (5 δωμάτια-10 μπριζες). Υπάρχει δυνατότητα να τα περάσει ηλεκτρολόγος από τα υπάρχοντα κανάλια;

Τι θα πάρει περίπου; Συμφέρει το ethernet να το αγοράσω εγώ με το μέτρο;

Δημοσ.

Δεν γίνετε να περάσεις δίκτυο μέσα από σωλήνες που περνάνε καλώδια 220, μόνο αν σκάψει όλο το σπίτι πάνω από τα σοβετεπι

Το κόστος του καλωδίου είναι μηδαμινό στην όλη εργασία

Δημοσ.

θα εχεις απωλειες αν το βαλεις στους ιδιους σωληνες με το ρευμα συν οτι δεν θα χωραει! μπορεις χωρις σκαψιματα καρφωτο και να το κρυψεις σε ενα τετραγωνο σωληνα που βιδωνει πανω στο τοιχο αλλα ειναι χαλια αισθητικα για το σπιτι μου εμενα!εσενα μπορει να σου αρεσει βεβαια

Δημοσ.

Ναι βεβαια στις υπηρεσιες σε σουπερ μαρκετ και λοιπα που δεν σκαβουμε τοιχους τα βαζουμε πανω σε κατι μεταλικα σαν  λεκανες(εχω κολλησει και ειπα λεκανες δεν θυμαμαι πως λεγεται χαχα)τα ρευματα και απο πανω ακριβως βαζω τα καλωδια ethernet

Δημοσ.

Ναι βεβαια στις υπηρεσιες σε σουπερ μαρκετ και λοιπα που δεν σκαβουμε τοιχους τα βαζουμε πανω σε κατι μεταλικα σαν  λεκανες(εχω κολλησει και ειπα λεκανες δεν θυμαμαι πως λεγεται χαχα)τα ρευματα και απο πανω ακριβως βαζω τα καλωδια ethernet

Κανάλια (ή σχάρες)

(να το ψάξεις αυτό με τις λέξεις που κολλάς)

:P

• Like 1
Δημοσ.

Αν βολευει περνα το καλωδιο απο το μπαλκονι και μετα μεσα στο δωματιο κοκ. Εμεις ετσι καναμε και ειναι η καλυτερη λυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...