Luxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Παιδια ορισμενες αποριες. Εκει που λεει <<Δηλωση περιουσιακης καταστασης ετους >> βαζω 2015 ή 2014; Επισης στα περιουσιακα στοιχεια, εχω μονο 2 τραπεζικους λογαριασμους. Θα βαλω τα ποσα που εχω αυτη τη στιγμη ή αυτα που ειχα περυσι; Τις αλλες χρονιες εβαζα τα περσινα, αλλα μου ειπανε οτι ειναι λαθος. Επειδη παντευτηκα τον Δεκεμβριο του 2014, θα βαλω και τα περιουσιακα στοιχεια της συζηγου; Και αυτη μονο ενα τραπεζικο λογαριασμο εχει. Κατι ειπαν οτι θελει και μια υπευθυνη δηλωση για οσους δεν εχουμε κατι στο ονομα μας; Τι ακριβως ειναι αυτο; Η υπευθυνη δηλωση θελει και υπογραφη στα ΚΕΠ;
Ψιτ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ο μεγάλος όγκος δημοσίων υπαλλήλων που πρέπει να υποβάλλουν ποθεν εσχες ειναι τα ελεγκτικα σώματα. Από εκεί και πέρα, νομίζω όσοι είναι υπευθυνοι για διαχείριση προυπολογισμών κλπ κλπ 1
arisdj77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 θα βάλεις όσα λεφτά έχουν μέσα οι λογαριασμοί κατα την στιγμή της υποβολής. Η υπεύθυνη δήλωση δεν θέλει γνήσιο υπογραφής. Τέλος θα βάλεις και της συζύγου κανονικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα