Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ξέρω προσωπικά 3 άτομα που έχουν παντρευτεί από wow. 

Αυτό είναι πιο τραγικό και από γάμο μέσω facebook/forum

δεν θελω να παντρευτω ακομα.... εγω θελω να κανω την φαση μου και αν μου αρεσει το συνεχιζω

Πως είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μέλος του ινσόμνια και ότι δεν παρακολουθεί αυτό το θρεντ;

Δημοσ.

Αυτό είναι πιο τραγικό και από γάμο μέσω facebook/forum

Πως είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μέλος του ινσόμνια και ότι δεν παρακολουθεί αυτό το θρεντ;

αποκλειται εδω φατσοβιβλο δεν εχει

Δημοσ.

τι σημασία έχει πως γνωρίζεις τον άλλον? Γιατί το να γνωρίσεις μια γκόμενα κυνηγώντας την κορνάροντας με το αμάξι ή σαν greek λεβέντης στην παραλία είναι λιγότερο τραγικό?

• Like 8
Δημοσ.

Φιλε μου μια ερωτηση. Ποσο χρονων εισαι? Απο αυτα που διαβαζω δεν βλεπω να μπορεις να το αντιμετωπισεις ωριμα το θεμα. Δεν ειναι κακες οι ονλινε γνωριμιες... Και γω το καλοκαιρι που περασε, ενα μεσσημερι καυλαντιζα με τον φιλο μου και του λεω ελα να μπουμε omegle για trolling... E μπαινουμε και στο 3ο τσατ βγαινουν 2 κοπελες στην ηλικια μας. Πιανουμε συζητηση και στο τελος ανταλαξαμε φβ κλπ. Σε πληροφορω οτι μιλαμε ακομα. Εμεις αθηνα, αυτες γιαννενα. Το να κανεις φιλους και γνωριμιες απ το νετ δεν ειναι παραξενο... Αν ομως ενα χρονο τωρα δεν εχεις δει την φατσα της ουτε για δειγμα τοοτε κλαφτο φιλος. Ειναι σαν να γνωριζεις καποια irl και να ειναι ντυμενη με μπουργκα μη τυχον και την δεις. Καπου βρωμαει το ψαρι. Πολυ καλη λυση παντως αμα εισαι περιεργος να δεις, ειναι να κανονισετε ωρα και μερος και αν δεν της εχεις δειξει ουτε εσυ την φατσα σου, απλα περνα κοζαρε την και αμα ειναι για κλαματα φυγε... Αλλιως βαλε εναν φιλο σου.

Δημοσ.

εγώ όταν ήμουν μικρός και έπαιζα lineage είχα γνωρίσει μια γκόμενα και μιλάγαμε απο msn , βάζαμε κάμερα και έπεφτε μαστουρμπέιτιν όλο το καλοκαίρι κ εγώ κ αυτή , ξέρετε φάση . Σε μια φάση τότε που έλεγα να σταματήσω το l2 λέω θα τη χάσω , ώρα να δράσω , της λέω θες να βρεθούμε απο κοντά? έλεγα να πάω Αθήνα σε φάση mini trip για Σ/Κ με δυο φίλους , ε και μου λέει έχω σχέση, φαντάσου ξενέρα .. απο τότε δεν ξαναέπαιξα l2 , μιλάμε το γούσταρα τόσο αυτό το game και όσες φορές μετά μου έλεγαν RL φίλοι να παίξουμε μου έφερνε σιχαμάρα μόνο η σκέψη.  

Εγώ ήμουν

Δημοσ.

Δινεις ραντεβου σε κεντρικο σημειο πχ αριστοτελους. Κοβεις φατσα και αν δεις κανα μουστακαλη φευγεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την έχεις δει ποτέ. Ούτε την έχεις ακούσει ποτέ. Μάλιστα αποφεύγει να σου μιλήσει στο τηλέφωνο...

Μάλλον άντρας θα είναι λυπάμαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...