KarimXxMixalis92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 μου εχει πει οτι ειναι 20 χρονων
vsl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σε ποια στάση του Μετρό κανονίσατε να βρεθείτε; 9
alex_000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ξέρω προσωπικά 3 άτομα που έχουν παντρευτεί από wow. 1
KarimXxMixalis92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 δεν θελω να παντρευτω ακομα.... εγω θελω να κανω την φαση μου και αν μου αρεσει το συνεχιζω
g_alkis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ξέρω προσωπικά 3 άτομα που έχουν παντρευτεί από wow. Αυτό είναι πιο τραγικό και από γάμο μέσω facebook/forum δεν θελω να παντρευτω ακομα.... εγω θελω να κανω την φαση μου και αν μου αρεσει το συνεχιζω Πως είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μέλος του ινσόμνια και ότι δεν παρακολουθεί αυτό το θρεντ;
KarimXxMixalis92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αυτό είναι πιο τραγικό και από γάμο μέσω facebook/forum Πως είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μέλος του ινσόμνια και ότι δεν παρακολουθεί αυτό το θρεντ; αποκλειται εδω φατσοβιβλο δεν εχει
alex_000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 τι σημασία έχει πως γνωρίζεις τον άλλον? Γιατί το να γνωρίσεις μια γκόμενα κυνηγώντας την κορνάροντας με το αμάξι ή σαν greek λεβέντης στην παραλία είναι λιγότερο τραγικό? 8
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αυτό είναι πιο τραγικό και από γάμο μέσω facebook/forum Για κανενα λογο ομως..
aceraspire Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου μια ερωτηση. Ποσο χρονων εισαι? Απο αυτα που διαβαζω δεν βλεπω να μπορεις να το αντιμετωπισεις ωριμα το θεμα. Δεν ειναι κακες οι ονλινε γνωριμιες... Και γω το καλοκαιρι που περασε, ενα μεσσημερι καυλαντιζα με τον φιλο μου και του λεω ελα να μπουμε omegle για trolling... E μπαινουμε και στο 3ο τσατ βγαινουν 2 κοπελες στην ηλικια μας. Πιανουμε συζητηση και στο τελος ανταλαξαμε φβ κλπ. Σε πληροφορω οτι μιλαμε ακομα. Εμεις αθηνα, αυτες γιαννενα. Το να κανεις φιλους και γνωριμιες απ το νετ δεν ειναι παραξενο... Αν ομως ενα χρονο τωρα δεν εχεις δει την φατσα της ουτε για δειγμα τοοτε κλαφτο φιλος. Ειναι σαν να γνωριζεις καποια irl και να ειναι ντυμενη με μπουργκα μη τυχον και την δεις. Καπου βρωμαει το ψαρι. Πολυ καλη λυση παντως αμα εισαι περιεργος να δεις, ειναι να κανονισετε ωρα και μερος και αν δεν της εχεις δειξει ουτε εσυ την φατσα σου, απλα περνα κοζαρε την και αμα ειναι για κλαματα φυγε... Αλλιως βαλε εναν φιλο σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 εγώ όταν ήμουν μικρός και έπαιζα lineage είχα γνωρίσει μια γκόμενα και μιλάγαμε απο msn , βάζαμε κάμερα και έπεφτε μαστουρμπέιτιν όλο το καλοκαίρι κ εγώ κ αυτή , ξέρετε φάση . Σε μια φάση τότε που έλεγα να σταματήσω το l2 λέω θα τη χάσω , ώρα να δράσω , της λέω θες να βρεθούμε απο κοντά? έλεγα να πάω Αθήνα σε φάση mini trip για Σ/Κ με δυο φίλους , ε και μου λέει έχω σχέση, φαντάσου ξενέρα .. απο τότε δεν ξαναέπαιξα l2 , μιλάμε το γούσταρα τόσο αυτό το game και όσες φορές μετά μου έλεγαν RL φίλοι να παίξουμε μου έφερνε σιχαμάρα μόνο η σκέψη. Εγώ ήμουν
mylo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δινεις ραντεβου σε κεντρικο σημειο πχ αριστοτελους. Κοβεις φατσα και αν δεις κανα μουστακαλη φευγεις. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 εχουμε σαν σχεση μεσω wow Μετα απο αυτο σταματησα να διαβαζω
Pankar95 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δεν την έχεις δει ποτέ. Ούτε την έχεις ακούσει ποτέ. Μάλιστα αποφεύγει να σου μιλήσει στο τηλέφωνο... Μάλλον άντρας θα είναι λυπάμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις