geotrian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 καλημέρα, υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορει καποιος να παρακολουθει σε ποιες σελιδες μπαινει καποιος αλλος υπολογιστης στο δικτυο? υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όχι δεν υπάρχει πρέπει να στήσεις server.
geotrian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Φυσικά και υπάρχει θα μπορουσες να μου εξηγησεις το πως μπορει να γινει?
tarantules Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Με ένα απλό search στο google σου βγάζει άπειρα προγράμματα για τη δουλειά που θέλεις να κάνεις
geotrian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 το θεμα εινια πως αναζητεις κατι τετοιο? πως αποκαλουνται.... και αν εχεις δουλεψει καποιο για να ξερω...
La_MoRt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Να παρακολουθείς δηλαδή τον άλλο υπολογιστή; Και εγώ από όσο ξέρω τουλάχιστον θα πρέπει κάτι σε server να στηθεί.
rfc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια δε ζηταει keylogger ή RAT ο φιλος. Απλη παρακολουθηση δικτυου ζητα. Μονο με server φιλε γινεται αυτο η με κακοβουλα λογισμικα. Υπαρχουν και ρουτερς τυπου cisco που κανουν το ιδιο.
geotrian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 απλα θελω να παρακολουθω ποιες σελιδες επισκεπτεται ενας υπολογιστης στο γραφειο
kavalaris_uk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 μπορεις να εγκαταστησεις server στο γραφειο και να περναει η κινηση απο εκει;
geotrian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εχω εναν κεντρικο υπολογιστη ο οποιος εχει αποθηκευμενα τα παντα και ολοι εχουν προσβαση στα αρχεια μεσω δικτυου αλλα δεν ειναι 100% σερβερ...
rfc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δες πως να το ψαξεις φιλε https://www.google.gr/search?q=how+to+monitor+an+internet+network+pc&rlz=1C1PRFC_enGR542GR542&oq=how+to+monitor+an+internet+network+pc&aqs=chrome..69i57.22232j0j8&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=free+employee+monitoring+software Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα pfsense ή smoothwall firewall server και να τους τα κοψεις ολα αυτα, μεχρι και τα messengers. Aν θες σοβαρη δουλεια πρεπει να πληρωσεις να ξερεις.
geotrian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 το θεμα ειναι οτι δε θελω να τα κοψω.. αλλα να δω αν τηρουν τα οσα ειπαμε... και δεν χαβαλεδιαζουν... 1
RTW4ever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ε με keylogger λέμε... Κάνει ακριβώς μα ακριβώς αυτο που ζητάς. Υπάρχουν ακόμα και free, αλλά θέλουν δοκιμή. Έχω είχα δοκιμάσει παλαιότερα και σε διαβεβαιώ θα τρομάξεις με το τι μπορούν να κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα