Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα,

υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορει καποιος να παρακολουθει σε ποιες σελιδες μπαινει καποιος αλλος υπολογιστης στο δικτυο? υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Δημοσ.

το θεμα εινια πως αναζητεις κατι τετοιο? πως αποκαλουνται.... και αν εχεις δουλεψει καποιο για να ξερω...

Δημοσ.

Να παρακολουθείς δηλαδή τον άλλο υπολογιστή; Και εγώ από όσο ξέρω τουλάχιστον θα πρέπει κάτι σε server να στηθεί.

Δημοσ.

Ρε παιδια δε ζηταει keylogger ή RAT ο φιλος. Απλη παρακολουθηση δικτυου ζητα. Μονο με server φιλε γινεται αυτο η με κακοβουλα λογισμικα.  Υπαρχουν και ρουτερς τυπου cisco που κανουν το ιδιο. 

Δημοσ.

απλα θελω να παρακολουθω ποιες σελιδες επισκεπτεται ενας υπολογιστης στο γραφειο

Δημοσ.

Εχω εναν κεντρικο υπολογιστη ο οποιος εχει αποθηκευμενα τα παντα και ολοι εχουν προσβαση στα αρχεια μεσω δικτυου αλλα δεν ειναι 100% σερβερ...

Δημοσ.

Δες πως να το ψαξεις φιλε

https://www.google.gr/search?q=how+to+monitor+an+internet+network+pc&rlz=1C1PRFC_enGR542GR542&oq=how+to+monitor+an+internet+network+pc&aqs=chrome..69i57.22232j0j8&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=free+employee+monitoring+software

Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα pfsense ή smoothwall firewall server και να τους τα κοψεις ολα αυτα, μεχρι και τα messengers.

Aν θες σοβαρη δουλεια πρεπει να πληρωσεις να ξερεις.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δε θελω να τα κοψω.. αλλα να δω αν τηρουν τα οσα ειπαμε... και δεν χαβαλεδιαζουν...

• Like 1
Δημοσ.

Ε με keylogger λέμε... Κάνει ακριβώς μα ακριβώς αυτο που ζητάς. Υπάρχουν ακόμα και free, αλλά θέλουν δοκιμή. Έχω είχα δοκιμάσει παλαιότερα και σε διαβεβαιώ θα τρομάξεις με το τι μπορούν να κάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...