Postmort3m Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι να κάνω game share με κάποιον που να έχει ψηφιακά κάποιο ή αρκετά από τα εξής παιχνίδια: star wars battlefront, fallout 4, dying light, gta v και έχω να προσφέρω Evolve, Minecraft, BF Hardline, Far Cry 4 (DLC's included), Outlast (DLC'S included), Dragon Age Inquisition, Sunset Overdrive (DLC'S included). Για θέματα αξιοπιστίας κλπ μπορείτε να κοιτάξετε τις αξιολογήσεις μου στις αγγελίες!
Postmort3m Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Επανέρχομαι για όποιον ενδιαφέρεται: Εχω ψηφιακά Doom και Star Wars Battlefront μεταξύ άλλων και συνδρομή (μοιράζεται και αυτή) μέχρι οκτώβρη του 2017 και ψάχνω κάποιον να αγοράσει το Battlefield 1 ψηφιακά. Χωρίς άλλες απαιτήσεις για αγορά παιχνιδιών μιας και δεν έχω χρόνο για κάτι άλλο. Απλά το share να κρατήσει τουλάχιστον 1 χρόνο. Μόνο άτομα με αξιολογήσεις.
mikele13- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε συ και έψαχνα μια από τα ίδια... Μετά από ψάξιμο βρήκα έναν φίλο και το μοιραστηκαμε(άσε που αυτός δεν θα παίζει)
Postmort3m Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε συ και έψαχνα μια από τα ίδια... Μετά από ψάξιμο βρήκα έναν φίλο και το μοιραστηκαμε(άσε που αυτός δεν θα παίζει) Κρίμας :/ Μέχρι 3 φορές τον χρόνο πάντως μπορείς να αλλάξεις άτομο που κάνεις share, εμένα μου έχει μείνει 1 και μετά πρέπει να περιμένω ενα χρόνο για να ξανακάνω. Υ.Γ Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω γύρω στα 75 παιχνίδια ψηφιακά, στο πρώτο ποστ απλά ανέφερα τα πιο "γνωστά". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα