Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ενδιαφέρομαι να κάνω game share με κάποιον που να έχει ψηφιακά κάποιο ή αρκετά από τα εξής παιχνίδια: star wars battlefront, fallout 4, dying light, gta v και έχω να προσφέρω Evolve, Minecraft, BF Hardline, Far Cry 4 (DLC's included), Outlast (DLC'S included), Dragon Age Inquisition, Sunset Overdrive (DLC'S included). Για θέματα αξιοπιστίας κλπ μπορείτε να κοιτάξετε τις αξιολογήσεις μου στις αγγελίες!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι για όποιον ενδιαφέρεται: Εχω ψηφιακά Doom και Star Wars Battlefront μεταξύ άλλων και συνδρομή (μοιράζεται και αυτή) μέχρι οκτώβρη του 2017 και ψάχνω κάποιον να αγοράσει το Battlefield 1 ψηφιακά. Χωρίς άλλες απαιτήσεις για αγορά παιχνιδιών μιας και δεν έχω χρόνο για κάτι άλλο. Απλά το share να κρατήσει τουλάχιστον 1 χρόνο. Μόνο άτομα με αξιολογήσεις.

Δημοσ.

Έλα ρε συ και έψαχνα μια από τα ίδια...

Μετά από ψάξιμο βρήκα έναν φίλο και το μοιραστηκαμε(άσε που αυτός δεν θα παίζει)

Δημοσ.

Έλα ρε συ και έψαχνα μια από τα ίδια...

Μετά από ψάξιμο βρήκα έναν φίλο και το μοιραστηκαμε(άσε που αυτός δεν θα παίζει)

Κρίμας :/ Μέχρι 3 φορές τον χρόνο πάντως μπορείς να αλλάξεις άτομο που κάνεις share, εμένα μου έχει μείνει 1 και μετά πρέπει να περιμένω ενα χρόνο για να ξανακάνω.

Υ.Γ Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω γύρω στα 75 παιχνίδια ψηφιακά, στο πρώτο ποστ απλά ανέφερα τα πιο "γνωστά".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...