johnyb98 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα. Από DVD δισκάκι, θέλω να αντιγράψω στο σκληρό δίσκο μόνο την κυρίως ταινία (main movie), όχι σε .iso αρχείο, αλλά σε π.χ. avi, flv, mkv, wmv .... Το WinX DVD Ripper κάνει γι' αυτή τη δουλεια; Σαν εναλλακτική, έχετε να μού συστήσετε 1-2 ακόμη;
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Η ταινία είναι αυθεντική νοικιασμένη ή αγορασμένη ή αντίγραφο από dvd; Αν είναι αυθεντική θα είναι κλειδωμένη οπότε θα χρειαστείς κάποιο τρόπο ξεκλειδώματος π.χ. το anydvd ή το dvdfab. Για αντίγραφο ή δημιουργημένη από ιδιώτη ταινία μπορείς να το κάνεις με αυτό που λες ή το format factory ή το freemake video converter (προσοχή στην εγκατάσταση του τελευταίου γιατί χώνει adwares. Πάντα maual εγκατάσταση, ποτέ αυτόματη και ξετσεκάρισμα σε όλα τα offers). Αν θα κάνεις μετατροπή σε avi κτλ να επιλέξεις και τους υπότιτλους για να μην τους ψάχνεις μετά.
johnyb98 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πρόκειται για αυθεντικές νοικιασμένες ταινίες. Το format factory το έχω ήδη. Σχετικά με αυτό που λες, συμφωνώ απόλυτα ότι σε εγκατάσταση προγραμμάτων πάντα manually, και ξετσεκάρουμε ό,τι περί πρότασης επιπλέον συστήνει το πρόγραμμα, και δεν τα είχαμε κατά νου ότι υπάρχουν. Να κατεβάσω το anydvd/dvdfab και καθάρισα, ή θα χρειαστεί μετά καί δουλειά με το format factory ή άλλη εφαρμογή; Βασικά, αυτό που ήθελα είναι να μην μπλέκω με δύο προγράμματα, για να κάνω την όλη δουλειά. Βαριέμαι, για να πω την αλήθεια. Θέλω με μία εφαρμογή, μόνο, να μού βγάζει το main movie σε ένα τέτοιο format (.avi .mkv......). Ήθελα με ένα να καθαρίζω. Τώρα, αν δεν γίνεται, και πρέπει υποχρεωτικά να το κάνω με δύο, ok. Με anydvd ή dvdfan καθαρίζω με ένα; Ή υπάρχει εναλλακτικό s/w για μία μόνο εφαρμογή;
CheOnWeb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε handbrake.fr. Απ' ό,τι θυμάμαι όταν του βάλεις πρώτη φορά κλειδωμένο DVD σου ζητάει να κάνει download ένα plugin και μετά δουλεύει κανονικά. Κάνει mkv και mp4. Ίσως όχι ο απλούστερος αλλά ένας απ'τους καλύτερους encoders. 1
Basilhs1982 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε handbrake.fr. Απ' ό,τι θυμάμαι όταν του βάλεις πρώτη φορά κλειδωμένο DVD σου ζητάει να κάνει download ένα plugin και μετά δουλεύει κανονικά. Κάνει mkv και mp4. Ίσως όχι ο απλούστερος αλλά ένας απ'τους καλύτερους encoders. Σίγουρα πάντως είναι από τους γρηγορότερους και free αν χρησιμοποιείς QuickSync.
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πρόκειται για αυθεντικές νοικιασμένες ταινίες. Το format factory το έχω ήδη. Σχετικά με αυτό που λες, συμφωνώ απόλυτα ότι σε εγκατάσταση προγραμμάτων πάντα manually, και ξετσεκάρουμε ό,τι περί πρότασης επιπλέον συστήνει το πρόγραμμα, και δεν τα είχαμε κατά νου ότι υπάρχουν. Να κατεβάσω το anydvd/dvdfab και καθάρισα, ή θα χρειαστεί μετά καί δουλειά με το format factory ή άλλη εφαρμογή; Βασικά, αυτό που ήθελα είναι να μην μπλέκω με δύο προγράμματα, για να κάνω την όλη δουλειά. Βαριέμαι, για να πω την αλήθεια. Θέλω με μία εφαρμογή, μόνο, να μού βγάζει το main movie σε ένα τέτοιο format (.avi .mkv......). Ήθελα με ένα να καθαρίζω. Τώρα, αν δεν γίνεται, και πρέπει υποχρεωτικά να το κάνω με δύο, ok. Με anydvd ή dvdfan καθαρίζω με ένα; Ή υπάρχει εναλλακτικό s/w για μία μόνο εφαρμογή; Το anydvd είναι ένα decryption layer που τρέχει πίσω από άλλες εφαρμογές και ξεκλειδώνει On-the-fly το dvd προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα μετατροπής που έχεις. Το dvdfab είναι πλήρη σουίτα και ξεκλειδώνει-αντιγράφει-μετατρέπει τα dvd, όλα σε ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα