Polakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα σας παιδια Εκανα αναβαθμιση απο την R9 290 TRI X σε R9 390 NITRO ( μεγαλη διαφορα στη ram μιας και μιλαμε απο 4gb σε 8gb ) και παιζοντας The witcher 3 που ειναι ενα απο τα ποιο βαρια παιχνιδια αυτη την στιγμη δε ειδα απολυτος καμια διαφορα στα fps ( απο 30 μεχρι 52 ανεβοκατεβαίνοντας ) ενο σε βιντεο στο utube η νιτρο εδειχνε να παιζει σταθερα στα 58-62 fps.Αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το τι μπορει να συμβαινει.Ο υπολογιστης που εχω ειναι: cpu amd fx9590 - motherboard asus sabertooth fx9900 - Ram ddr3 8giga 1600 corsair - VGA R9 390 nitro sapphire - SSD ocz vertex 4 στα 250giga - Συστημα windows 8.1 64 bit.Το μονο πραγμα που εχω χρονια να αλλαξω ειναι οι μνημες μου παιζει να υπαρχει προβλημα με αυτες? Ευχαριστω Γιωργος
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Bottleneck με τον cpu? Open world game, οπότε πιθανόν. 2
Dennisbest Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που έκανες δεν είναι αναβάθμιση. Το ίδιο chip φοράνε και οι 2 κάρτες. Άντε να έβλεπες μια 10% διαφορά( που δεν είναι και τόσο εύκολα αντιληπτή προφανώς). Στο βιντεάκι που είδες , μπορεί να είχε κατεβάσει ρυθμίσεις και όχι να έπαιζε με όλα τέρμα. 6
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα σας παιδια Εκανα αναβαθμιση απο την R9 290 TRI X σε R9 390 NITRO ( μεγαλη διαφορα στη ram μιας και μιλαμε απο 4gb σε 8gb ) και παιζοντας The witcher 3 που ειναι ενα απο τα ποιο βαρια παιχνιδια αυτη την στιγμη δε ειδα απολυτος καμια διαφορα στα fps ( απο 30 μεχρι 52 ανεβοκατεβαίνοντας ) ενο σε βιντεο στο utube η νιτρο εδειχνε να παιζει σταθερα στα 58-62 fps.Αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το τι μπορει να συμβαινει.Ο υπολογιστης που εχω ειναι: cpu amd fx9590 - motherboard asus sabertooth fx9900 - Ram ddr3 8giga 1600 corsair - VGA R9 390 nitro sapphire - SSD ocz vertex 4 στα 250giga - Συστημα windows 8.1 64 bit.Το μονο πραγμα που εχω χρονια να αλλαξω ειναι οι μνημες μου παιζει να υπαρχει προβλημα με αυτες? Ευχαριστω Γιωργος Σε τι ανάλυση παίζεις? Σε 1080 δεν νομίζω να δεις τρελές διάφορες μιας και είναι ίδια κάρτα στην ουσία με παραπάνω μνήμη
vdeseris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά αυτό δεν είναι αναβάθμιση. Μην ψαρώνεις από τα 8 γίγα μνήμης. Οι κάρτες πάνω κάτω ίδιες είναι. Δες εδώ πχ. Γιατί ανάλυση μιλάμε?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που έκανε δεν είναι αναβάθμιση. Το ίδιο chip φοράνε και οι 2 κάρτες. Άντε να έβλεπες μια 10% διαφορά( που δεν είναι και τόσο εύκολα αντιληπτή προφανώς). Στο βιντεάκι που είδες , μπορεί να είχε κατεβάσει ρυθμίσεις και να έπαιζε με όλα τέρμα.Δεν μας είπε και με τι επεξεργαστή είναι το σύστημα στο βίντεο όπως και σε τι ανάλυση, δεν μας έχει πει ούτε σε τι ανάλυση παίζει 2
Polakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια μιλαω για max gaming δηλαδη 1080p και ολα στο ultra.To προβλημα μου ειναι τα fps οτι δεν εχω περρισοτερα παρολο που πηρα καλυτερη καρτα.Οριστε και το βιντεο που σας ελεγα . Σας ευχαριστω για την βοηθεια. Φιλε μου δεν ειμαι τοσο σχετικος και δεν ξερω τι σημαινει ακριβως Bottleneck .
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τι να σου πω, με 9590 περίεργο να μην βλέπεις διαφορά, έστω και λίγη έπρεπε να δεις.
Dennisbest Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Φίλες μου στο βίντεο έχει την 290x και την 390x. Εσύ μας είπες πως πήρες την απλή r9 390. Πως περιμένεις να έχεις καλύτερες επιδόσεις; Άσε που στο video , έχει κλειστά τα hairworks , δεν είναι όλα ultra...
ReadOrDead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Περασμενοι ολοι οι τελευταιοi drivers?Εκανες oc?Βεβαια το witcher δεν ξερω κατα ποσο εχει βλετιστοποιηθει για το pc να πω την αληθεια...το εχουν αφησει στην τυχη και αυτο
Polakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια 390 με 390χ εχουν διαφορα κατι mhz μικρη η διαφορα....οι drivers ειναι οι τελευταιοι μεσα και περασμενοι με το νεο software crimson drivers....για τα hairworks εχεις δικιο αλλα ακομα και τοτε εχω διαφορα 5 fps καλυτερα......παιζει να υπαρχει καποιο προβλημα με τις μνημες? η με καποια ρυθμιση της καρτας γραφικων?
vdeseris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ....To προβλημα μου ειναι τα fps οτι δεν εχω περρισοτερα παρολο που πηρα καλυτερη καρτα.Οριστε και το βιντεο που σας ελεγα... Είναι καλύτερη??
Polakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι απο οτι βλεπω.....εκτος και αν ειμαι ασχετος και δεν βλεπω κατι που βλεπεις εσυ φιλε μου.Αν ναι τι ειναι αυτο?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα που το κοίταξα καλύτερα, οι διαφορές είναι μικρές, μιας η 290 tri x έχει ήδη ένα χ κλοκάρισμα από το εργοστάσιο και στα ίδια πάνω κάτω παίζει και η 390, το μόνο που αλλάζει είναι η μνήμη, η οποία κατά 100% σε 1080p δεν σου καλυτερεύει τα fps. Πιστεύω πως έδωσες τσάμπα λεφτά, ενώ ήδη είχες μια αξιόλογη κάρτα. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια 390 με 390χ εχουν διαφορα κατι mhz μικρη η διαφορα....οι drivers ειναι οι τελευταιοι μεσα και περασμενοι με το νεο software crimson drivers....για τα hairworks εχεις δικιο αλλα ακομα και τοτε εχω διαφορα 5 fps καλυτερα......παιζει να υπαρχει καποιο προβλημα με τις μνημες? η με καποια ρυθμιση της καρτας γραφικων? Αν ηταν μονο η διαφορα τον στην ταχυτητα του πυρηνα (1000 r9 390 vs 1055 r9 390x) τοτε δεν θα την πουλουσαν σαν αλλη καρτα αλλα σαν overclocked εκδοση Η διαφορα ειναι στα shader prossesor (r9 390 2560 vs r9 390x 2816) αλλα και στα texture units (r9 390 160 vs r9 390x 176) Ειναι απο οτι βλεπω.....εκτος και αν ειμαι ασχετος και δεν βλεπω κατι που βλεπεις εσυ φιλε μου.Αν ναι τι ειναι αυτο? Οπως ειπαμε και πιο επανω αυτο που εκανες δεν ειχε κανενα νοημα πηρες ιδια καρτα με παραπανω μνημη απλα δεν αλλαζει τιποτα αλλο (εκτος απο μια μικρη διαφορα στους χρονισμους πυρηνα-μνημης ) αλλα ειναι πραγματα που ολες οι r9 290 μπορουσαν να κανουν χωρις ζορι με λιγο OC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα