Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα οκ παραδεχομαι για ολα τα παραπανω που εγραψες αφου ειναι και γραμμενα ετσι και αλλιως και οτι εκανα λαθος αγορα αυτο σημαινει οτι απαγορευεται να ζηταω λυσεις για την λαθος αγορα μου?Και στο κατω κατω που ειναι το τοσο ενοχλητικο και κανετε ετσι?Περα απο αυτο εχω παρατηρησει εχοντας λιγη εμπειρια σε διαφορα forums οτι μονο στα Ελληνικα τρωγεστε με το παραμικρο και πραγματικα χωρις λογο.Μια παρεα ειμαστε και ανταλαζουμε αποψεις.Εκανα λαθος αγορα δεν σας ακουσα αρα blacklist ο Polakis13.Σε ξενα Forums 1-2 περιπτωσεις να εχω δει να ειναι πανετοιμοι να στην πουν.Εγω απο εδω και περα τελιωσα με τις κουβεντες μου συνεχιστε μεταξυ σας.Καλη συνεχεια 

Hθελες cpu για gaming και ενώ είπαμε άλλα πήρες 9590. Εντάξει, δικαιωμά σου.

Εβραζε η σόμπα που πήρες, σου είπαμε ΑΙΟ για να κάνεις την δουλειά σου. Είχες ΤΧ3 και έβαλες 212 evo.

Οτι και να σου πούμε τώρα θα κάνεις κάτι άλλο.

Αυτά. Για να δικαιολογήσω την συμπεριφορά των αποπάνω. Δίκιο έχουν.

• Like 5
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα οκ παραδεχομαι για ολα τα παραπανω που εγραψες αφου ειναι και γραμμενα ετσι και αλλιως και οτι εκανα λαθος αγορα αυτο σημαινει οτι απαγορευεται να ζηταω λυσεις για την λαθος αγορα μου?Και στο κατω κατω που ειναι το τοσο ενοχλητικο και κανετε ετσι?Περα απο αυτο εχω παρατηρησει εχοντας λιγη εμπειρια σε διαφορα forums οτι μονο στα Ελληνικα τρωγεστε με το παραμικρο και πραγματικα χωρις λογο.Μια παρεα ειμαστε και ανταλαζουμε αποψεις.Εκανα λαθος αγορα δεν σας ακουσα αρα blacklist ο Polakis13.Σε ξενα Forums 1-2 περιπτωσεις να εχω δει να ειναι πανετοιμοι να στην πουν.Εγω απο εδω και περα τελιωσα με τις κουβεντες μου συνεχιστε μεταξυ σας.Καλη συνεχεια 

Γιατι τι σε κανει να πιστευεις οτι αν το κανεις αυτο σε ξενα forums δεν θα σε κραξουν. Απλα εκει ειναι και τελειως διαφορετικα τα πραγματα απο πλευρας και αγορας και καταναλωτων απο εμας εδω.

Υποτιθεται οτι στην Ελλαδα της κρισης, και τωρα των Capital Control , αν ο αλλος δεν γνωριζει ακουει αυτα που του προτεινουν τα παιδια κυριως λογω χρηματων(αυτη ειναι η εννοια της συμβουλης τι ειναι το καλυτερο για τα χρηματα που διαθετει καποιος και τις απαιτησεις που εχει).

Επισης απο την στιγμη που δεν γνωριζεις,σου κανουμε προτασεις και οικονομικοτερες(οπως ο κλειδωμενος i5)ή με την καρτα γραφικων τωρα τοτε ποιο το νοημα και του forum αφου θα αγορασεις αυτο που θες εσυ και δεν θα ακουσεις αυτα που σου λενε οι αλλοι.

Τι θες να σου πουμε,να σου πουμε μπραβο παιδι μου το συστημα σου πεταει???

Λυσεις στις λαθος αγορες δεν θα παρεις του τυπου''περασε αυτο τον driver κλπ'' γιατι το κακο εχει ηδη γινει.

Και σου ξαναειπα βαλτα ολα σε high και εισαι μια χαρα,οπως μια χαρα θα ησουν και με την R9 290 οπως ειπωθηκε.

Ακομα ειναι οπως το ειπες''λιγη εμπειρια στα forums''.Και στα ξενα forums τρωγονται αλλα κυριως περι Nvidia vs Amd παρα στους επεξεργαστες καθως οι περισσοτεροι στο εξωτερικο(αλλοι μισθοι,αλλη αγορα)στους επεξεργαστες οι περισσοτεροι παιρνουν αυτους που εχουν πραγματικα αναγκη και ακουνε τις προτασεις των αλλων.

Στα ελληνικα forums που αναφερεις,ειτε εχουμε περιπτωσεις σαν την δικια σου που αλλα νταλων αγορες γινονται και μετα βλεπουμε θεματα σαν και αυτο παραπονων αφου εχει γινει το κακο,ή ανοιγονται πολλα τρολλο θεματα με τους περισσοτερους ενδιαφερομενους να μην αγοραζουν στην τελικη τιποτα.

Αρα ναι καλα κανουμε και κραζουμε τα λιγα ατομα που ασχολουμαστε με αυτο.

Για μενα αφου δεν προκειται να ασχοληθεις με το overclock γενικα ,ακομα και τωρα καλυτερο ,θα ηταν να πηγαινες σε ενα i5 6500 αλλα τελος παντων.

Τα τσαμπα χρηματα δεν ειναι για την R9 390 μπας και αργοτερα πας σε αλλο monitor παραπανω αναλυσης πχ 2560x1440.

Τα τσαμπα χρηματα ειναι στον επεξεργαστη και κυριως στην μητρικη(Sabertooth lol)αφου δεν προκειται να ασχοληθεις με το overclock.

Αν ειχες αγορασει ενα κλειδωμενο i5 τωρα ακομα και η πρωτη ψυκτρα που ειχες θα σου εκανε.....

Ελεος να γινεται οτι γινεται και να βγαζει και γλωσσα ο αλλος. :-(  :-(

Ανοιξες θεμα για υδροψυξη και εσυ εκρινες(????)οτι μια αεροψυξη ειναι αρκετη παρολες τις οποιες προτασεις σου εγιναν παλι,και αφου δεν γνωριζεις κιολας απο hardware. Μετα ειμαστε εμεις οι κακοι της παρεας που λεμε τα πραγματα οπως ειναι??

• Like 2
Δημοσ.

fulgure νάτανε ένα 80άρι καλά θα ήτανε. σε προηγούμενο πόστ μου είχα αναφέρει άν δέν κάνω λάθος για 150+ χασούρα.

τσέκαρε http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/558594-sapphire-amd-r9-290-tri-x/

μιλάμε πλήρωσε ο φίλος 130 ευρώ παραπάνω για ουσιαστικά 5-8fps παραπάνω που στην πράξη ούτε που φαίνοντε

Δημοσ.

fulgure νάτανε ένα 80άρι καλά θα ήτανε. σε προηγούμενο πόστ μου είχα αναφέρει άν δέν κάνω λάθος για 150+ χασούρα.

τσέκαρε http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/558594-sapphire-amd-r9-290-tri-x/

μιλάμε πλήρωσε ο φίλος 130 ευρώ παραπάνω για ουσιαστικά 5-8fps παραπάνω που στην πράξη ούτε που φαίνοντε

Αγόρασα μεταχειρισμενη την 390 στα 310 ευρω μαζι με τα μεταφορικα τη καρτα (αντι για 320 ).Αρα 50 ευρω.Ειπα να επεμβω μην βλεπει ο κοσμος επιφανειακα τα πραγματα και νομιζουν οτι ειμαι κανα παιδακι στις συναλλαγες μου. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/558198-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/ 

Δημοσ.

Αγόρασα μεταχειρισμενη την 390 στα 310 ευρω μαζι με τα μεταφορικα τη καρτα (αντι για 320 ).Αρα 50 ευρω.Ειπα να επεμβω μην βλεπει ο κοσμος επιφανειακα τα πραγματα και νομιζουν οτι ειμαι κανα παιδακι στις συναλλαγες μου. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/558198-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/ 

πάλι καλά και το εννοώ.

κοίτα δέν είμαστε εδώ να σου την πούμε ούτε να σε κοροιδέψουμε. αλλά όπως διαβάζω απο τα γραφόμενα ποιό πάνω έχεις δώσει κακά δείγματα στο παρελθόν.

αφού μπαίνεις στην διαδικασία να ρωτήσεις κάποια πράγματα άκουσέ τα και χαμένος δέν θα βγείς. άν ο καθένας ανοίγει ένα θέμα και κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα αναλώνοντε να βοηθήσουν και μετά κάνει την μαλακία και ξαναγράφει και ξανά μανά τα ίδια δέν θα κάνουμε τίποτε έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ts τις πήρε τις απαντήσεις του στα έρωτήματά του παίδες.Ας βγάλει συμπέρασμα και ας κρίνει ο ίδιος τι είναι σωστό ύστερα από ότι του έχουμε υποδείξει .Έχουμε 6 σελίδες thread και ακόμα λογομαχούμε με τον ts.

• Like 2
Δημοσ.

Παντως αν κρινω απο αυτα που γραφεις στην αγγελια της R9 290 ουτε ποσο εγγυηση ειχε η καρτα σου δεν ηξερες. Και οχι δεν ειχε 1 χρονο οπως ειχα πει πιο παλια,καθως στο site του το μαγαζι αυτο ολα 1 χρονο γραφει οτι εχουν που δεν ισχυει φυσικα :)

Ο ts τις πήρε τις απαντήσεις του στα έρωτήματά του παίδες.Ας βγάλει συμπέρασμα και ας κρίνει ο ίδιος τι είναι σωστό ύστερα από ότι του έχουμε υποδείξει .Έχουμε 6 σελίδες thread και ακόμα λογομαχούμε με τον ts.

Και στα αλλα θεματα πηρε τις απαντησεις που επρεπε και επραξε οπως πιστευε δεν ειπα το αντιθετο. Το να καθεται και να μας την λεει και απο πανω,ε ναι αυτο παει πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως αν κρινω απο αυτα που γραφεις στην αγγελια της R9 290 ουτε ποσο εγγυηση ειχε η καρτα σου δεν ηξερες. Και οχι δεν ειχε 1 χρονο οπως ειχα πει πιο παλια,καθως στο site του το μαγαζι αυτο ολα 1 χρονο γραφει οτι εχουν που δεν ισχυει φυσικα :)

Και στα αλλα θεματα πηρε τις απαντησεις που επρεπε και επραξε οπως πιστευε δεν ειπα το αντιθετο. Το να καθεται και να μας την λεει και απο πανω,ε ναι αυτο παει πολυ.

Ειμαι ευγενεστατος αλλα περα απο αυτο απανταω οπως μου απαντανε συνηθως.Μου κανει εντυπωση παντως που συνεχίζεται ορισμενοι να δινετε τροφη σε κουβεντα που εδω και κανα 3αρι σελιδες δεν εχει νοημα και περνετε τοσο προσωπικα τα πραγματα λες και θίξαμε το μαγαζι σας η την τσεπη σας.Οσο για την εγγυηση ετσι μου ειπαν οταν την αγορασα να την πουλαγα δηλαδη οτι και καλα εχει 2 χρονια?Το ξερω οτι η Sapphire εχει 2 χρονια.

Δημοσ.

Ειμαι ευγενεστατος αλλα περα απο αυτο απανταω οπως μου απαντανε συνηθως.Μου κανει εντυπωση παντως που συνεχίζεται ορισμενοι να δινετε τροφη σε κουβεντα που εδω και κανα 3αρι σελιδες δεν εχει νοημα και περνετε τοσο προσωπικα τα πραγματα λες και θίξαμε το μαγαζι σας η την τσεπη σας.Οσο για την εγγυηση ετσι μου ειπαν οταν την αγορασα να την πουλαγα δηλαδη οτι και καλα εχει 2 χρονια?Το ξερω οτι η Sapphire εχει 2 χρονια.

Καταρχας 1 χρονος εγγυηση αν σου ειπανε ειναι παρανομο λογω προιοντων που πωλουνται εντως ΕΕ(κλασσικο EasyBuyWord παραπληροφορει και τον κοσμο).

Οσο για το αλλο που γραφεις εν μερη οπως καταλαβες(αφου και εσυ το εγραψες στην αρχη οτι γνωριζες περιπου τι παιζει με την R9 390) δεν εχει νοημα υπαρξης και που ανοιχτηκε αλλα τεσπα.

Εκανες αυτο που σου ειπα να τα βαλεις ολα στα High αντι για Ultra???Για καντο και πες μου τι διαφορες βλεπεις απο τα Ultra οπτικα και τι διαφορες στα fps.

Επισης το μαγαζι δεν μας το θιξανε αλλα αν σταματησουμε να ασχολουμαστε εμεις οι 5-6 που απανταμε στα περισσοτερα απο τα θεματα των gaming Pc τοτε μαντεψε πως θα καταντησει το forum σε αυτα τα θεματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας παιδια

Εκανα αναβαθμιση απο την R9 290 TRI X σε R9 390 NITRO ( μεγαλη διαφορα στη ram μιας και μιλαμε απο 4gb σε 8gb ) και παιζοντας The witcher 3 που ειναι ενα απο τα ποιο βαρια παιχνιδια αυτη την στιγμη δε ειδα απολυτος καμια διαφορα στα fps ( απο 30 μεχρι 52 ανεβοκατεβαίνοντας ) ενο σε βιντεο στο utube η νιτρο εδειχνε να παιζει σταθερα στα 58-62 fps.Αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το τι μπορει να συμβαινει.Ο υπολογιστης που εχω ειναι: cpu amd fx9590 - motherboard asus sabertooth fx9900 - Ram ddr3 8giga 1600 corsair - VGA R9 390 nitro sapphire - SSD ocz vertex 4 στα 250giga - Συστημα windows 8.1 64 bit.Το μονο πραγμα που εχω χρονια να αλλαξω ειναι οι μνημες μου παιζει να υπαρχει προβλημα με αυτες?

Ευχαριστω Γιωργος :)

Γειά σου Γιώργο.

Έχοντας παίξει το Witcher 3 170 ώρες σε έναν ταπεινό 2500Κ επεξεργαστή με μία 7970GHz edition αρχικά και μία 980Ti μετέπειτα, να σου πώ τί συμβαίνει τόσο όσον αφορά το παιχνίδι, όσο και γενικά.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός πόλεων το framerate εξαρτάται κυρίως από την κάρτα γραφικών, ενώ εντός πόλεων από τον επεξεργαστή. Με τον επεξεργαστή σου άνετα είσαι στα 60fps εκτός πόλεων και 40-50 εντός πόλεων, ενώ αν βάλεις τον αριθμό των ανθρώπων από Ultra σε high ή medium θα είσαι και στις πόλεις στο 60-άρι.

Συνεπώς από επεξεργαστή είσαι μιά χαρά.

Το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών. Η 390 είναι στην ουσία μία 290. Δυστυχώς το είπαμε και σε άλλα τόπικ ότι η επιλογή που έκανε η AMD με τις ονομασίες των καρτών είναι κάκιστη διότι μπερδεύουν τον υποψήφιο αγοραστή, με αποτέλεσμα να προκύπτουν περιπτώσεις ακριβώς όπως η δική σου. Περιμένεις ότι η 390, 380 κλπ είναι αναβαθμίσεις των 290, 280, αλλά δεν ισχύει. Είναι ουσιαστικά οι ίδιες κάρτες. Οι διαφορές είναι ανάξιες λόγου.

Αυτό που έκανες δεν είναι αναβάθμιση δυστυχώς....

Για να βελτιώσεις το framerate σου κάνε τις ακόλουθες επιλογές:

Hairworks φυσικά Off

Shadows High ή medium

Grass density High ή medium

Foliage visibility range High

Number of background characters Medium

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3
Δημοσ.

Καταρχας 1 χρονος εγγυηση αν σου ειπανε ειναι παρανομο λογω προιοντων που πωλουνται εντως ΕΕ(κλασσικο EasyBuyWord παραπληροφορει και τον κοσμο).

Οσο για το αλλο που γραφεις εν μερη οπως καταλαβες(αφου και εσυ το εγραψες στην αρχη οτι γνωριζες περιπου τι παιζει με την R9 390) δεν εχει νοημα υπαρξης και που ανοιχτηκε αλλα τεσπα.

Εκανες αυτο που σου ειπα να τα βαλεις ολα στα High αντι για Ultra???Για καντο και πες μου τι διαφορες βλεπεις απο τα Ultra οπτικα και τι διαφορες στα fps.

Επισης το μαγαζι δεν μας το θιξανε αλλα αν σταματησουμε να ασχολουμαστε εμεις οι 5-6 που απανταμε στα περισσοτερα απο τα θεματα των gaming Pc τοτε μαντεψε πως θα καταντησει το forum σε αυτα τα θεματα.

Θα το κανω μολις παω σπιτι και θα σου πω.

Δημοσ.

χαχαχα

τι είπα?

ότι στο GAMING ο ι5 ο 4570 ή ο καινούριος 6500 είναι ποιο γρήγορος από τον AMD των 220W TDP που ψύχεται μόνο με υδρόψυξη! WTF .........220w? ή σόμπα χαλαζία που έχω από τότε κάηκε η μια στήλη καίει λιγότερο ρεύμα! Τώρα θα μου πείτε ότι ο AMD σε ζεσταίνει περισσότερο όμως και τα αξίζει τα λεφτά του!  

έπεσαν οι "γνωστοί" να με φάνε. Δεν κάνουν ΠΟΤΕ τον κόπο να τσεκάρουν ΟΛΑ τα σχετικα reviews σοβαρών και ασόβαρων στο ιντερνετ που το δείχνουν στην πράξη. Αν κάποιος δουλεύει στην NSA και κάνει κρυπτο/αποκρυπτογράφηση , ο AMD είναι καλός , αν κάποιος έχει μεράκι το o/c και γουστάρει ακριβές ψύξεις και μητρικές με πολλές ρυθμίσεις πάλι ο AMD είναι αυτό που χρειάζεται.

Αν κάποιος το θέλει κυρίως για gaming όμως και έχει θέρμανση για το χειμώνα στο σπίτι , τότε πρέπει να πάρει όποιον ΙΝΤΕΛ αντέχει η τσέπη του. 

Την εποχή των skylake όπου ο ι5 έχει 62W tdp και είναι 10% γρηγορότερος από την 4η γενιά εμείς συζητάμε αν είναι καλοί επεξεργαστές που συγκρίνονται με τους Ι5 του 2008 (1ης γεννιάς) δηλαδή είναι 8 χρόνια πίσω. 

ΥΓ1

Για να μην σας μπερδεύω με τους πολλαπλούς λογαριασμούς μου θα τους αλλάξω το νικ σε jgeorgiou 1 , 2 ,3 ,etc. Είσαστε καλά ή σας έχει χτυπήσει η AMDίαση κατακούτελα? Ολο το ίντερνετ βοά και τεκμηριώνει αυτά που λέω , θα κάθομαι να φτιάξω πολλαπλούς λογαριασμούς για να πείσω αυτούς που δεν γουστάρουν να παραδεχτούν το αυταπόδεικτο?

ΥΓ2

Θα σας πω μια σύντομη ιστορία , το πρώτο αυτοκίνητο που πήρα ήταν ένα αποτυχημένο μοντέλο που έβγαζε προβλήματα. Παρόλα αυτά , εγώ κοκορευόμουν στους φίλους μου. Κάποιοι ποιο σοβαροί προσπάθησαν να μου εξηγήσουν ότι ίσως να μην είναι και τόσο επιτυχημένη η αγορά που έκανα. Κάθε λίγο και λιγάκι έτρεχα στην αντιπροσωπία για τα προβλήματα , το βράδυ κοκορευόμουν για την αυτοκινητάρα μου και πόσο VFM ήταν. Κάποια στιγμή μετά από καιρό που μου έμεινε σε σημαντική στιγμή αγανάκτησα , έβαλα αγγελία και το σκότωσα! Από τότε παρόλο που έχω κάνει πολύ ποιο επιτυχημένες αγορές ποτέ δεν ξανα-κοκορεύτηκα γι'αυτές. Πάσα ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Μου εγραψες ενα ολοκληρο κατεβατό και δεν απαντησες στο πιο hot (πιο πολυ και απο amd) θεμα ολου του forum. ΕΙΣΑΙ Ο SWAG?!?!?!

ΥΓ1 Να μαζευτούμε ενα βραδυ σε κυκλο οπως εκαναν παλια για να μας πεις και αλλη ιστορια. Αλλα αντι για φωτια θα βαλουμε εναν amd με prime95.

ΥΓ2 Χουμορ κανουμε.... χουμορ... για να μην βαριόμαστε 

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου Fulgore...Σαν forum καλά κάνεις και εσύ και όπως οι περισσότεροι εδω μέσα να δώσουν κάποιες σοφές απαντήσεις σε μερικά μέλη.Για αυτό άλλωστε υπάρχει και το forum (για αξιόπιστες απαντήσεις,ειδάλλως θα ήταν χάσιμο χρόνου / μην πω και τίποτα άλλο μεσημέρι που είναι).Από εκεί και πέρα όταν 100 άτομα του λένε έτσι και μετά δεν το ακολουθεί τότε δεν φταίει το forum.Το αν μας την λέει εκεί σίγουρα αλλάζει το θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω να πω πως ότι έγινε έγινε, ο ts από εκεί και έπειτα ας βγάλει άκρη μόνος του. Όλοι μας προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε όσο καλύτερα γινόταν, τώρα που έκανε σαλάτα πρόβλημά του μιας και παραδέχτηκε το λάθος του. Ας κοιτάξει λοιπόν να χαρεί το σύστημά του όπως μπορεί με την προϋπόθεση να βάλει μια καλή aio και τέλος, να ηρεμήσουμε εμείς πρώτα από όλα αλλά να ησυχάσει και ο ίδιος. Λέω να ηρεμήσουμε εμείς πρώτα γιατί ένας Θεός ξέρει τι χειρότερο μας περιμένει να δούμε ακόμα, έχουμε δει την Άρτα και τα Γιάννενα και έχουμε να δούμε πολλά κουλά ακόμα :D.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...