Supernova21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ειμαι αγορι, και ναι ζηταω συμβολες για μαλλια... Τι να κανω, ελπιζω να μην φανει καπως. Το φυσικο μου μαλλι ειναι ισιο. Οχι απλα ισιο, προκα. Δεν κανει μπουκλες, δεν φουσκωνει προς τα επανω, τιποτα. Για μακρυ ειναι ιδανικο. Το ειχα μια εποχη και ηταν οτι καλυτερο. Μιλαμε δεν φουντωνε, ουτε μπλεκοταν με τιποτα. Παει καιρος ομως τωρα το εχω πιο κοντο αρκετα πιο κοντο. Τερμα φυσικο κοντο ειναι πολυ αχαρο. Δεν εχει τιποτα, απλα πεφτει μπροστα. Πριν κανα-δυο χρονια τα εκανα με μηχανη πλαγια και πισω (οχι ξυρισμα) και φραντζα μπροστα. Ειμαι σιγουρος το εχετε δει ολοι. Το ειχαν (και εχουν) περιπου το 80-90% του ανδρικου πλυθησμου. Επειδη ομως οπως ειπα το μαλλι ειναι τερμα προκα και δεν φουσκωνε να κατσει σαν φρατζα ουτε με πιστολακι ουτε με τιποτα, αρχισα να βαζω κερι-πυλο. Ενα της wella για ματ τελειωμα. Δεν εχει καμια σχεση με ζελε κλπ. Απλα κανει το μαλλι να στεκετε οπως το θελω εγω, χωρις να δινει αυτο το καγκουρο-γυαλιστερο τελειωμα των ζελε.Δεν βαζω πολυ και γενικα σαν υφη και οψη τα μαλλια μενουν οπως ειναι, και δεν παγωνουν οπως με την λακ π.χ. Να σας δωσω να καταλαβετε τοσο καιρο το χρησιμοποιω και πολοι νομιζουν οτι το φυσικο μαλλι μου ειναι ετσι. Δεν φαινεται καν σαν να εχω βαλει κατι επανω. Απλα ειναι πιο φουντωτα, με ογκο και διαμορφωνωνται οπως τα θελω. Το μονο αρνητικο ειναι οτι επειδη ειναι πυλος, και δεν παγωνει τα μαλλια οπως ολα τα υπολοιπα, χαλαει πολυ ευκολα. Εχει που εχει το μαλλι μου ταση να πεφτει προς τα κατω απο μονο του, μολις χαλασει λιγο και ο πυλος γινεται χαλια και πρεπει να το φτιαχνω καθε 5-10 λεπτα... Υπαρχει καποιο προιον που να προσφερει πιο δυνατο κρατημα (να μην πεφτουν) αλλα να κανει την ιδια δουλεια?? Εχω δοκιμασει μερικες φορες να ψεκασω λιγη λακ πανω απο τον πυλο. Τα κραταει σαφως καλυτερα, αλλα επειδη εχω φτιαξει ηδη το μαλλι και η λακ πεφτει απο επανω, συχνα στις ακρις τα μαλλια μενουν οπως ειναι αλλα πεφτουν απο την ριζα...Ασε που συχενομαι και τη λακ οποτε δεν τη βαζω συχνα. Οριστε μια φωτο που βρηκα. Ειναι πολυ παρομοιο στο πως τα κανω εγω, απλα εχω λιγα περισσοτερη τριχα στο επανω μερος απ οτι αυτος.
RPDrummer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω δοκιμάσει εμπορικά προϊόντα, οπότε δε ξέρω τι επιλογές έχεις από σουπερ μαρκετ.Η λακ θα σου κρατήσει το μαλλί αρκεί να τη βάζεις σωστά. Λακ βάζουμε στη ρίζα, αυτη κρατάει την τρίχα. Μη ψεκαζεις από πανω.Το πιο σημαντικό είναι το φορμάρισμα (πιστολάκι). Πάρε βούρτα αέρος και σήκωνε τις τρίχες προς τα πίσω.Επίσης, ρώτα τον κουρέα σου και πες του να σου δείξει.
Supernova21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω δοκιμάσει εμπορικά προϊόντα, οπότε δε ξέρω τι επιλογές έχεις από σουπερ μαρκετ. Η λακ θα σου κρατήσει το μαλλί αρκεί να τη βάζεις σωστά. Λακ βάζουμε στη ρίζα, αυτη κρατάει την τρίχα. Μη ψεκαζεις από πανω. Το πιο σημαντικό είναι το φορμάρισμα (πιστολάκι). Πάρε βούρτα αέρος και σήκωνε τις τρίχες προς τα πίσω. Επίσης, ρώτα τον κουρέα σου και πες του να σου δείξει. Αχα, αρα λακ στη ριζα αν και οταν βαλω σωστα? Με πιστολακι οσο και να τα φυσηξω και να τα κρατησω πανω, παλι μετα θα επιστρεψουν στην αρχικη μορφη. Δεν νιωθουν απο πιστολακι.
Mikeasdf Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παλι για τη λακ εχω ακουσει το αντιθετο, οτι την ψεκαζεις επιφανειακα.. 1
Anastazio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μαγκες μου τι δραμα ζειτε?!FYI η λακ επιφανειακα και απο αποσταση γιατι μετα δε βγαζεις ακρη ουτε με καλεμι. 2
RPDrummer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Supernova ρώτα τον κουρέα σου ρε φίλε. Τεχνολογικό φόρουμ είμαστε εδώ
Supernova21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 μωρε σαν πως δεν τον εχω ρωτησει λετε? Αυτος μου ειχε δωσει και αυτο της wella τον ματ πυλο που βαζω τωρα... Και αυτος ακομα μια φορα μετα απο κουρεμα με ελουσε εκει γιατι επρεπε να φυγω κατευθειαν, και με πιστολακι που εχουν και επαγγελματικα εκει, παλι το μαλι βγηκε ολοισιο προκα σαν να μην το ακουμπησαν... Καατι μου ειχε πει οτι εχω περιεργη ριζα και τα μαλλια βγαινουν ισια και δεν λαδωνουν ευκολα (ουτε που καταλαβα) και μετα μου ειπε να παιρνω αυτον τον πηλο που ειναι ματ και αφου δεν λαδωνει και ευκολα τοο μαλλι θα κραταει... Τωρα νταξει να παω να ξαναρωτησω ψιλοντρεπομαι... Αν ξερετε κανεναν τροπο να στεκεται το μαλι χωρις χρηση ζελε και λακ προτεινετε! Οτι μπορει ο καθενας προτεινει παιδια! Αντε μην βαλω καμια thermal paste καμια μερα και φυγω ετσι!
RPDrummer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή, πολλοί άντρες δε ξέρουνε πως χρησιμοποιούνε το πιστολάκι και τις βούρτσες σωστά είναι λογικό να μην έχεις το αποτέλεσμα που θες.Όταν είχα πιο μακρύ μαλλί από τη φωτογραφία που έβαλες χρησιμοποιούσα το Tea Tree Shaping Cream. Έχει καλό κράτημα και ματάρει λίγο. Βέβαια, δεν είναι εμπορικό προϊόν και το χα πάρει 19 ευρώ από τον κουρέα μου.Πες του <<Δείξε μου πως>>. Κανόνησέ το πριν το ραντεβού για να σου αφιερώσει κάποιο χρόνο. Τι ντρέπεσαι..
idomeneas7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ξεπερνάω το γεγονός ότι είναι πανάσχημο και τέρμα καγκούρικο αυτό που θέλεις να κάνεις και σου δίνω τη λύση: κρεπάρισμα.
Supernova21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή, πολλοί άντρες δε ξέρουνε πως χρησιμοποιούνε το πιστολάκι και τις βούρτσες σωστά είναι λογικό να μην έχεις το αποτέλεσμα που θες. Όταν είχα πιο μακρύ μαλλί από τη φωτογραφία που έβαλες χρησιμοποιούσα το Tea Tree Shaping Cream. Έχει καλό κράτημα και ματάρει λίγο. Βέβαια, δεν είναι εμπορικό προϊόν και το χα πάρει 19 ευρώ από τον κουρέα μου. Πες του <<Δείξε μου πως>>. Κανόνησέ το πριν το ραντεβού για να σου αφιερώσει κάποιο χρόνο. Τι ντρέπεσαι.. Θα το κοιταξω, ευχαριστω πολυ! Ξεπερνάω το γεγονός ότι είναι πανάσχημο και τέρμα καγκούρικο αυτό που θέλεις να κάνεις και σου δίνω τη λύση: κρεπάρισμα. Δεν ειναι ακριβως ιδιο, απλα το μηκος και το υψος των μαλλιων της φωτο μοιαζουν με αυτο που κανω... Το στυλ ειναι διαφορετικο, αλλα σαν υψος εκει θελω να κατσουνε.
defacer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ξεπερνάω το γεγονός ότι είναι πανάσχημο και τέρμα καγκούρικο αυτό που θέλεις να κάνεις Μας πήρανε τα χρόνια λέω εγώ....
fotaras13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ενα της wella για ματ τελειωμα. Δεν εχει καμια σχεση με ζελε κλπ. Απλα κανει το μαλλι να στεκετε οπως το θελω εγω, χωρις να δινει αυτο το καγκουρο-γυαλιστερο τελειωμα των ζελε. Σόρρυ φίλε αλλά το κούρεμα που δείχνεις είναι ούτως η άλλως καγκούρικο, δεν εχει να κάνει με το ζελε αυτό ή τον πηλό. Ζελέ εγώ θα σου έλεγα να βάζεις, κάποιο με δυνατό κράτημα πχ ένα κόκκινο schwarzkopf από s/m δε δίνει ιδιαίτερη γιαλάδα βεβαια δεν ξερω και το μαλλλι σου . Στα καπάκια μετά ψεκάζεις με λακ για πολύ δυνατό κράτημα επίσης. Θα στα κρατάει πολύ + όπως θες. Πηλός, κερι σε κάποια μαλλιά έχουν ιδιοτροπίες. Σε εμένα όταν είχα κοντό μαλλί δεν κράταγαν και λάδωναν. Αναγκαστικά χρησιμοποιώ ζελέ. Ποτέ όμως τη λακ στη ρίζα αδερφέ. Θα εχεις αντίθετα αποτελέσματα. Από απόσταση ψεκάζεις.
lepaterious Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Supernova ρώτα τον κουρέα σου ρε φίλε. Τεχνολογικό φόρουμ είμαστε εδώ Πλάκα κάνεις έτσι? Άμα δεν ρωτήσει εδώ που θα ρωτήσει? Έχουμε λύσει, από τεχνολογικά θέματα μέχρι υγρό πυρ. Στα μαλλιά θα κολλήσουμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα