kalgeorge Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα, η κινητή και η τηλεφωνία που είχε με κάλυπταν πολύ καλά και επειδή δεν θα μπορούσα να τα έχω σκέτα χωρίς να βάλω internet ε το έκανα και αυτό αντί να πάω σε άλλη. Απλά δεν περίμενα τέτοια χάλια από πλευράς internet. sorry που ρωταω... πιο πολύ από περιεργια... αλλα δεν ειχε το απλο double play? η ακομα καποιο πακετο του οτε πχ, με λιγα μβ? Λοιπόν παιδιά μόλις έκλεισα το τηλέφωνο από την γραμμή υποστήριξης της Wind. Κάναμε μια επανεκίνηση της γραμμής και επίσης ζήτησα να το γυρίσουν σε fast path και όλο το θέμα έφτιαξε. Πλέον έχω 5mbps (βάση speedtest) και γενικότερα η γραμμή πάει καλά και μπορώ και να streamάρω HD περιεχόμενο με σχετική άνεση. α μπραβο... ολο το θεμα οπβς σου ειπα να μιλησεις με το σαπορτ. επισης να ξερεις ότι το 5MB που βλέπεις ειανι πυραυλοοοοοοοοοςς για επαρχια χααχαχαχαχαχ εγω όταν πιανω 5μιση, αναβω καπνογονα
Xristaras12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά μόλις έκλεισα το τηλέφωνο από την γραμμή υποστήριξης της Wind. Κάναμε μια επανεκίνηση της γραμμής και επίσης ζήτησα να το γυρίσουν σε fast path και όλο το θέμα έφτιαξε. Πλέον έχω 5mbps (βάση speedtest) και γενικότερα η γραμμή πάει καλά και μπορώ και να streamάρω HD περιεχόμενο με σχετική άνεση. εαν βγάλεις το fast path η γραμμή θα συγχρονίσει παραπάνω,δεν βλέπω λόγο να το έχεις εκτος κ αν ασχολείσαι με Online gaming.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 sorry που ρωταω... πιο πολύ από περιεργια... αλλα δεν ειχε το απλο double play? η ακομα καποιο πακετο του οτε πχ, με λιγα μβ? Εμ αυτό είναι. 500 λεπτά προς όλους, 50 μνμ προς όλους και 1GB mobile internet και 22 ευρώ δεν έβρισκα πουθενά. Βάλε και στη σταθερή τα απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και εξωτερικού + 1 ώρα κινητά προς όλα τα Ελληνικά δίκτυα + εως 24Mbps internet και πληρώνω τελική 48 ευρώ. Αντίστοιχο πρόγραμμα στον ΟΤΕ ήθελε διπλάσια όπως και στη Voda. Η Cyta δεν προσφέρει τέτοιο σύνολο πακέτου. εαν βγάλεις το fast path η γραμμή θα συγχρονίσει παραπάνω,δεν βλέπω λόγο να το έχεις εκτος κ αν ασχολείσαι με Online gaming. Δεν παίζω online games αλλά streamάρω πολύ και πολλά ταυτόχρονα. Εκεί βοηθάει το fast path.
kalgeorge Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εμ αυτό είναι. 500 λεπτά προς όλους, 50 μνμ προς όλους και 1GB mobile internet και 22 ευρώ δεν έβρισκα πουθενά. Βάλε και στη σταθερή τα απεριόριστα αστικά, υπεραστικά και εξωτερικού + 1 ώρα κινητά προς όλα τα Ελληνικά δίκτυα + εως 24Mbps internet και πληρώνω τελική 48 ευρώ. Αντίστοιχο πρόγραμμα στον ΟΤΕ ήθελε διπλάσια όπως και στη Voda. Η Cyta δεν προσφέρει τέτοιο σύνολο πακέτου. Δεν παίζω online games αλλά streamάρω πολύ και πολλά ταυτόχρονα. Εκεί βοηθάει το fast path. σορρυ αλλα εβαζες απλο νταμπ πλει, εβγαζες και μια free 2 go και πληρωνες 30 το μηνα και ειχες περισσοτερες παροχες... λιγο ψαξιμο θελει παιδια
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 σορρυ αλλα εβαζες απλο νταμπ πλει, εβγαζες και μια free 2 go και πληρωνες 30 το μηνα και ειχες περισσοτερες παροχες... λιγο ψαξιμο θελει παιδια Μπα τα είδα, κανένα δε βόλευε και δεν πρόσφερε ουσιαστικά τέτοιο πλήρες πακέτο. Το καλύτερο "βολικό" για εμένα πακέτο καρτοκινητής κοστίζει 15 ευρώ και με εξαίρεση τα μηνύματα στα υπόλοιπα είναι αρκετά κάτω από αυτό που έχω τώρα. Επίσης καρτοκινητή σου χρεώνει minimum τρία λεπτά με κάθε κλήση ενώ τώρα μου χρεώνει 1 λεπτό.
kalgeorge Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι δεν έχεις δει καλά. Με δέκα ευρώ τον μήνα έχεις πολύ περισσότερα. Αλλα οκ , δεν υπάρχει Λογος να το συζητάμε. Εξάλλου δεν ειναι αυτός ο σκοπός του τοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα