Προς το περιεχόμενο

προβλημα με microsoft edge και facebook


gyiama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα στην παρεα. εδώ και δυο μερες αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα. με το που ανοιγω την σελιδα του facebook στον υπολογιστη μου μετα από μισο λεπτο περιπου κοβει η συνδεση στο ιντερνετ. δλδ τι θελω να πω μ αυτό. ανοιγω την σελιδα του facebook ,ανοιγει κανονικα και σε 30 δευτερόλεπτα περιπου σταματάει να φορτωνει και βγαζει το μηνυμα ότι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ. το θεμα είναι ότι από κει και περα δεν ανοιγει καμια άλλη σελιδα  και στην ουσια είναι σαν να μην εχω συνδεση στο ιντερνετ. αυτό ακριβως κανει και στον chrome όμως. αυτό που πρεπει να κανω είναι, να παω στον προσαρμογεα δικτυου να κανω απενεργοποιηση - ενεργοποιηση και να επανελθουν όλα κανονικα. σε οποιαδήποτε άλλη σελιδα κι αν μπαινω οτιδηποτε άλλο κι αν κανω δεν εχω κανενα πρόβλημα. ΜΟΝΟ όταν ανοιγω την σελιδα του facebook. εδώ  θελω να πω ότι πριν δυο μερες εκανα απεγκατασταση το bitdefender total security 2016 που ειχα εγκατεστημένο (πιο αθλιο antivirus δεν εχω δει, τζαμπα τα χρηματα που εδωσα) και από προχθες είμαι με το windows defender μεχρι να βαλω καινουριο antivirus. δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτό,απλα το αναφερω. εχω κανει επαναφορά απ τις ρυθμισεις στον edge (εκαθαριση δεδομενων περιήγησης ,κωδικους κλπ) αλλα καμια αλλαγη. το ιδιο και στον chrome αλλα το πρόβλημα συνεχιζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε επαναφορά προεπιλογών στo firewall των windows και ξαναδοκίμασε..

 

Mήπως είχες πειράξει στο bitdefender total security 2016 το firewall ή το parental control και είχες μπλοκάρει την ιστοσελίδα του facebook?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα. τα πραγματα εχουν ως εξης. τελικα στον chrome μαλλον δεν ειχε θεμα απλα ετυχε την στιγμη που το δοκιμασα. εκανα εγκατασταση το norton security και ως δια μαγειας δουλευει κανονικα. το θεμα είναι παλι άλλο όμως με τον edge. οποια σελιδα ανοιγω πχ ebay που περιεχει φωτογραφιες  όταν πας επανω τους και κανουν αυτοματη μεγεθυνση αρχιζει και φλασαρει η σελιδα στον edge. σαν να αναβοσβηνει. δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει με τον edge αλλα εδώ και καποιες μερες γενικα εχω παρα πολλα προβλήματα. ο chrome δουλευει κανονικα. το θεμα είναι ότι δεν εχω καποιον ιο η κατι άλλο.εχω σκαναρει τον υπολογιστη με πολλα διαφορετικα προγραματα (Malwarebytes,Norton,bitdefender klp))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...