Προς το περιεχόμενο

Ο Steve Ballmer θέλει υποστήριξη Android εφαρμογών στα Windows 10 Mobile


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε πρόσφατη συνάντηση των μετόχων της Microsoft, που σκοπό είχε την ενημέρωση αναφορικά με τα οικονομικά της εταιρείας, ο Steve Ballmer, νυν μέτοχος και πρώην CEO της Microsoft, δεν ήταν ικανοποιημένος με την εταιρεία.

Αρχικά, σύμφωνα με το Bloomberg, ο Ballmer διαφωνεί με τον τρόπο που παρουσιάζει τα οικονομικά δεδομένα η Microsoft. Συγκεκριμένα, η εταιρεία συγχωνεύει τμήματα, μεταθέτει τη διοίκηση συχνά και αλλάζει τους τρόπους παρουσίασης των οικονομικών δεδομένων.

 

Παραδείγματος χάρη, η Microsoft δεν παρουσιάζει πλέον ξεχωριστά έσοδα για τον κάθε τομέα, αλλά βασίζεται σε ένα συνολικό ποσοστό εσόδων, το οποίο αναπαριστά τα προβλεπόμενα έσοδα της εταιρείας μέχρι το τέλος του έτους, εάν η κατάσταση παραμείνει σταθερή.

 

Η συγκεκριμένη αλλαγή, μαζί με άλλες, δεν επιτρέπουν στους επενδυτές να κατανοήσουν με ακρίβεια πόσο καλά τα πηγαίνει η εταιρεία σε καθέναν από τους διαφορετικούς τομείς. Ο ίδιος ο Steve Ballmer χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη την κατάσταση αυτή.

 

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις αποτυχημένες προσπάθειες της Microsoft να εγκαθιδρυθεί στον τομέα των smartphones. Για την ακρίβεια, ο Ballmer θεωρεί λανθασμένη την εστίαση της εταιρείας στις universal εφαρμογές και υποστηρίζει ότι τα Windows 10 Mobile χρειάζονται συμβατότητα με εφαρμογές Android προκειμένου να επιβιώσουν.

 

Ωστόσο, η διοίκηση της Microsoft φαίνεται να διαφωνεί, καθώς το πρόγραμμα Astoria, το οποίο θα έφερνε υποστήριξη Android εφαρμογών στα Windows 10 Mobile, ακυρώθηκε για άγνωστους λόγους. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο Steve Ballmer, αν και υποστηρικτής και πρώην CEO της Microsoft, προβαίνει σε τόσο άμεση κριτική κατά της εταιρείας.

 

Link.png Site: Neowin

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Σοβαρά τώρα, η (ο Θεός να τη κάνει) "λύση" του είναι "Τα Android apps θα σώσουν τα windows 10";

Σα να λέμε η Παναχαϊκή για να πάρει τη Σούπερ Λίγκα πρέπει να βάλει περισσότερα γκολ απο τον Γαύρο. Χαίρω πολύ ρε καναπεδάτε μπαγλαμά, που ΑΥΤΟΣ ευθύνεται για τη κατάσταση του Mobile και πουθενά αλλού δεν κατάφερε να κάνει τη microsoft να ξεχωρίσει.

 

έξω απο το χορό πολλά τραγούδια ξέρει, όσο λοιπόν ήτανε ceo:

 

 

Ballmer announced his retirement in 2013, after losing billions of dollars in acquisitions and on the Surface tablet. Microsoft's stock price rebounded on the news.[50]

Ballmer says that he regretted the lack of focus on Windows Mobile in the early 2000s, leaving Microsoft a distant third in the current smartphone market.[51]

meanwhile:
 


Ballmer was the second person after Roberto Goizueta to become a billionaire in U.S. dollars based on stock options received as an employee of a corporation in which he was neither a founder nor a relative of a founder. Ballmer is the 35th richest person in the world according to Forbes, with an estimated wealth of $22.2 billion.[4] While CEO of Microsoft in 2009, Ballmer earned a total compensation of $1,276,627, which included a base salary of $665,833, a cash bonus of $600,000, no stock or options, and other compensation of $10,794.

 

Η κριτική είναι το φόρτε του κάθε ηλίθιου, ο συγκεκριμένος γιατί έγινε τόσο πλούσιος, ενώ είναι ο ορισμός της αποτυχίας; Γιατί απο τα φοιτητικά του χρόνια ήταν το underdog του Gates, όλο το τρέξιμο, τον τσαμπουκά, το ρουφιανιλίκι.

Πόσο φανατισμένος και πιστός με το να είναι το σκυλί κάποιου άλλου; Τόσο:

 

 

alleged in a sworn statement to a Washington state court that Ballmer became enraged upon hearing that Lucovsky was about to leave Microsoft for Google, picked up his chair, and threw it across his office, and that, referring to Google CEO Eric Schmidt (who previously worked for competitors Sun and Novell), Ballmer vowed to "kill Google."[58] Lucovsky reports:[59]

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κριτική είναι το φόρτε του κάθε ηλίθιου, ο συγκεκριμένος γιατί έγινε τόσο πλούσιος, ενώ είναι ο ορισμός της αποτυχίας; 

 

προφανως και αναφερομαστε στο εργο του ως CEO και την κατασταση στην οποια αφησε την MS οταν εφυγε. οχι στο μεγεθος της περιουσιας του.

και ο Pablo Escobar δισεκατομμυριουχος ηταν, μηπως να τον θαυμαζουμε και αυτον για την "επιτυχια" του;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και ο Pablo Escobar δισεκατομμυριουχος ηταν, μηπως να τον θαυμαζουμε και αυτον για την "επιτυχια" του;

Ε εντάξει, όσο να'ναι ήταν "θαυμαστό" το έργο του Pablo :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε αει στον αγυριστο απο δω, παλιο-γυμνοσαλιαγκα.

εχεις το θρασος και μιλας εσυ για τον τροπο διαχειρισης της εταιρειας.

 

Δίκιο έχεις αλλά δεν είπε και κάτι λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει και αυτός τα λεφτά του θέλει να προστατέψει και τις επενδύσεις του.

 

Ελα που ομως για την σημερινη προσπάθει να ανακάμψει η Microsoft ευθύνεται αυτός που επι προεδρίας του την έριξε στο πάτωμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον θα παίξουν με roms. Ήδη βγήκε για Xiaomi.

 

Θα αγοραζεις μια φθηνή κινεζικη ναυαρχίδα με σούπερ specs και θα βάζεις WM για updates, καλύτερη μπαταρία, περισσότερη ταχύτητα και σταθερότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δίκιο έχεις αλλά δεν είπε και κάτι λάθος.

 

αυτο δεν το γνωριζω, γιατι φανταζομαι οτι η τωρινη ηγεσια ειχε τους λογους της για αυτα που εκανε και κατακρινεται απο τον χοντρο.

αναρωτιεμαι αν ο Ινδος αντεδρασε στα επικριτικα σχολια και ποια ηταν η απαντηση του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...