molot12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 εδώ και 2 μέρες δεν λαμβάνω Push notifications (εννοείται δεν άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις) ΥΓ mail δεν έχω λάβει ποτέ και σύμφωνα με αυτούς όλα είναι εντάξει e-mail δεν εχω παρει και εγω ποτε, push notifications μια παιρνω μια δεν παιρνω. Σε παραπονο μου στο support παραδεχτηκαν πως εχουν προβλημα με τα email και για τις ειδοποιησεις να το ψαξω μηπως καποιο προγραμμα τις μπλοκαρει.
Socratis_g Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ψιλοπετάει το μαγαζί https://n26.com/now-500000-customers/?utm_source=crm&utm_medium=newsletter&utm_content=support&utm_campaign=nl_n26_500k_en
s2117 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά. Πλέον μιας και έβγαλα διαβατήριο, λέω να ανοίξω και εγώ λογαριασμό και να βγάλω μία mastercard. Αυτή που δίνουν δωρεάν είναι ακόμα διαφανής, όπως αυτή που έδιναν στην αρχή? Το σωστό site είναι το n26.com έτσι? όχι το next.n26.com Business ή απλή mastercard?
theopan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Πλέον μιας και έβγαλα διαβατήριο, λέω να ανοίξω και εγώ λογαριασμό και να βγάλω μία mastercard. Αυτή που δίνουν δωρεάν είναι ακόμα διαφανής, όπως αυτή που έδιναν στην αρχή? Το σωστό site είναι το n26.com έτσι? όχι το next.n26.com Business ή απλή mastercard? 1) Ναι 2) Ναι (το ίδιο είναι τώρα που το βλέπω. Το σκέτο n26 μάλιστα κάνει redirect στο next.n26) 3) Απλή. Η business δεν προσφέρει τίποτα σε μη Γερμανούς. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2017 από theopan 1
runner69 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχουν βαλει οι κρετινοι 2,90€/μηνα για την χρεωστικη; Μεγαλο fail αυτο.
theopan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχουν βαλει οι κρετινοι 2,90€/μηνα για την χρεωστικη; Μεγαλο fail αυτο. Καμία μηνιαία χρέωση δεν έχει η απλή τουλάχιστον χρεωστική και για όσους την έχουμε ήδη. Για τη business και για τους νέους δεν ξέρω τι γίνεται.
sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Why is there a fee for the standard Mastercard?Note that there is NO fee for the standard Mastercard if you sign up now. It's our thank you to early customers in our newer markets. Once this promotional period ends, a modest monthly fee for the optional Mastercard will apply to new customers in these markets to help cover card costs. We'll also continue to offer a free N26 Bank account option. It gets you all the mobile convenience we're known for, and provides you the ability to add additional services like savings, investment, and credit as we introduce them in each market.Υποθετω οτι το "promotional period" θα κρατησει πολυ καιρο.
Angeldust Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Πόσο καιρό έκανε να σας έρθει η κάρτα? Εγώ περιμένω από τις 6/9 και τίποτα ακόμα.
yiannisang Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ που έχω ελληνική και κυπριακή ταυτότητα αλλά μόνο κυπριακό διαβατήριο εν ισχύει θα μπορέσω να ανοίξω λογαριασμό? (είμαι κάτοικος Ελλάδος) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2017 από yiannisang
inel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εγώ που έχω ελληνική και κυπριακή ταυτότητα αλλά μόνο κυπριακό διαβατήριο εν ισχύει θα μπορέσω να ανοίξω λογαριασμό? (είμαι κάτοικος Ελλάδος) Ναι, με το κυπριακό διαβατήριο.
yiannisang Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ναι, με το κυπριακό διαβατήριο. Τέλεια, ευχαριστώ θα δοκιμάσω!
costaspo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 καλημερα σε ολους να ρωτησω τα εξης ηθελα 1) εαν το κινητο το χασουμε ή απλα παρουμε καινουργιο, τοτε θα μας αναγνωριζει η τραπεζα? Υπαρχει και θεμα ασφαλειας τοτε? 2) μπορουμε να στειλουμε χρηματα σε αμερικανικη τραπεζα ή σε αμερικανικες πλατφορμες για το χρηματιστηριο ?
spartak1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 καλημερα σε ολους να ρωτησω τα εξης ηθελα 1) εαν το κινητο το χασουμε ή απλα παρουμε καινουργιο, τοτε θα μας αναγνωριζει η τραπεζα? Υπαρχει και θεμα ασφαλειας τοτε? 2) μπορουμε να στειλουμε χρηματα σε αμερικανικη τραπεζα ή σε αμερικανικες πλατφορμες για το χρηματιστηριο ? Μέσω της ιστοσελίδας τους μπορείς να δηλώσεις άλλο κινητο. Μπορείς να στείλεις χρήματα στις ΗΠΑ σε τράπεζες μέσω transferwise, για χρηματιστηριο ρώτα τους
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Να ρωτησω Ακομα θελουν διαβατηριο αυτοι η μπορουμε με ταυτοτητα πια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα