dios231 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη σορυ ρε παιδια αν εγω αυριο σας παρω με σοβαρο υφος τηλεφωνο και σας ψαρωσω πως και καλα ειμαι η τραπεζα και για τον Χ Ψ λογο χρειαζομαστε τα στοιχεια τηας καρτας σας?? Θα μου τα λεγατε??
djuan1988 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη σορυ ρε παιδια αν εγω αυριο σας παρω με σοβαρο υφος τηλεφωνο και σας ψαρωσω πως και καλα ειμαι η τραπεζα και για τον Χ Ψ λογο χρειαζομαστε τα στοιχεια τηας καρτας σας?? Θα μου τα λεγατε?? Προφανώς και όχι, αλλά υπάρχουν άτομα που θα τα έλεγαν. Πολλές φορές μου έχει τύχει να λένε το pin στον υπάλληλο του βενζινάδικου για να το βάλει αυτός στο POS. Γενικά η βλακεία είναι απεριόριστη δίπλα μας. 1
cosmos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη σορυ ρε παιδια αν εγω αυριο σας παρω με σοβαρο υφος τηλεφωνο και σας ψαρωσω πως και καλα ειμαι η τραπεζα και για τον Χ Ψ λογο χρειαζομαστε τα στοιχεια τηας καρτας σας?? Θα μου τα λεγατε?? Όντως υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν λάθος τις κάρτες...όπως αυτό που αναφέρθηκε που λένε το pin στον βενζινά κτλ... ΄Ομως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με αυτό που λες τώρα.....Άλλο να πάρεις εσύ τηλέφωνο για να κανεις μια συναλλαγή σου σε εταιρεία κτλ κτλ και άλλο να σε πάρει κάποιος άσχετος και να σου ζητά τα στοιχεία.Ε πρέπει να ψυλλιάζεσαι και λίγο. Συμφωνώ να είμαστε καχύποπτοι γιατί είναι και η εποχή περίεργη και έχουμε γεμίσει με απατεώνες και πρέπει να σιγουρευόμαστε λίγο που δίνουμε ...και τί στοιχεία δίνουμε...
makfil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη σορυ ρε παιδια αν εγω αυριο σας παρω με σοβαρο υφος τηλεφωνο και σας ψαρωσω πως και καλα ειμαι η τραπεζα και για τον Χ Ψ λογο χρειαζομαστε τα στοιχεια τηας καρτας σας?? Θα μου τα λεγατε?? Και βέβαια όχι, αφού η τράπεζα (καμία τράπεζα) δεν επικοινωνεί ποτέ με τον πελάτη για να του ζητήσει στοιχεία της κάρτας του και πολύ περισσότερο το pin. Πρέπει να καταλάβεις, επιτέλους, ότι εσύ ζήτησες από την εταιρεία (την όποια εταιρεία) να αγοράσεις τις υπηρεσίες της χρεώνοντας την κάρτα σου (της μητέρας σου) και όχι το ανάποδο. Εάν δεν σου κάνει αυτός ο τρόπος χρέωσης, είτε πας στην εταιρεία, όπως σου ξαναέγραψα, είτε δεν αγοράζεις τηλεφωνικά αυτή την υπηρεσία.
anonymous-root Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα φίλε, όχι δεν είσαι καθόλου υπερβολικός, το αντίθετο μάλιστα. Θα πρέπει να ειμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και καχύποπτοι όταν δίνουμε τέτοια στοιχεία στον οποινδήποτε. Από την άλλη, όπως ειπα τα παιδιά δεν υπάρχει άλλος τρόπος χρέωσης (τουλάχιστον δεν έχει ανακαλυφθεί ακομα). Από την πλευρά σου θα μπορούσες / έπρεπε να ρωτήσεις τον υπάλληλο πως διασφαλίζει την ασφάλεια μιας τέτοιας συναλλαγής. Εξηγούμαι: Το ίδιος ακριβώς μου συνέβη από μεγάλη αεροπορική εταιρία όταν χρειάστηκε να χρεωθώ εξτρά για κάτι. Πριν δώσω τα στοιχεία, την ρώτησα πως είναι δυνατόν να μου διασφαλίσει ότι τα στοίχεια μου δε θα χρησιμοποιηθούν κακόβουλα. Η απάντηση της ήταν ότι εκτός από το γεγονός ότι η συνομιλία καταγράφεται, υπάρχουν άλλοι 2 που το παρακολουθούν για έλεγχο. Οπότε οκ. Από την πλευρά σου πάλι, αν λέμε αν (γιατί αν γίνει ο υπάλληλος δε θα βρίσκει δουλειά πουθενα + ότι θα έχει και ποινικές διώξεις) δεις ότι κάποια κίνηση στην κάρτα σου δεν έγινε από σένα, κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου, και κατόπιν αναλαμβάνει αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα