Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. Ειμαι κατοικος Γερμανιας και κυκλοφορει η φημη εδω οτι αν κατεβασεις σε βρισκουν και σου στελνουν προστιμο. Υπαρχει τροπος να μην φαινομαι; torrent κτλπ ; Ευχαριστω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει και έρχονται ειδοποιήσεις μέσω ταχυδρομείου με το αντίστοιχο πρόστιμο καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείς VPN, υπάρχουν πολύ οικονομικά με μόλις 5€ / έτος, το οποίο σου εξασφαλίζει μία μορφή ανωνυμίας για να κατεβάσεις αυτό που χρειάζεσαι. Το σημαντικότερο βέβαια είναι να μειώσεις το κατέβασμα στα απολύτως απαραίτητα.

Επίσης πρέπει να χρησιμοποιείς ισχυρό κωδικό στο wifi σου, για αποφυγή υποκλοπής τον οποίο να αλλάζεις συχνά, π.χ. 1 φορά την εβδομάδα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο (όπως π.χ. μη κατεβάζει ο γείτονας και φαίνεται ότι κατεβάζεις εσύ).

Επεξ/σία από melodystyle2003
Δημοσ.

φυσικα και ο isp σου σε παρακολουθει τρελα και φυσικα αμα κατεβασεις το παραμικρο υπαρχει περιπτωση να σου ερθει χαρτι απο δικαστηριο. Χρειαζεσαι ενα vpn ειτε ενα καλο χωρις να καταγραφει logs οπως ειναι το proxy.sh  ή το purevpn , ή ενα μέτριο οπως http://www.insomnia.gr/topic/591802-cyberghost-vpn-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-1-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%82-free-from-chipdeuntil-0200/page-2?hl=%2Bvpn&do=findComment&comment=54474710οχι εγγυηση αλλα καποια ασφαλεια.

Δημοσ.

επειδη δεν τα γνωριζω αυτα τι ειναι VPN ? το proxy.sh ειναι σαν το google chrome ? επισης στο mtorrent μπορω να βαλω καποια ασφαλεια για να μην φενεται οτι κατεβαζω? Ευχαριστω..

Δημοσ.

το vpn ειναι ενα προγραμμα που με λιγα λογια σου αλλαζει την ip, δηλαδη εσυ μπαινεις στο internet απο Γερμανια και φαινεσαι οτι μπαινεις απο Ελλαδα ή απο που αλλου επιλεξεις. Με αυτο τον τροπο η isp σου πχ vodafone telekom ή οτι εχεις δν βλεπει τι κανεις στο internet, σε τι σελιδες μπαινεις αν κατεβαζεις και τα σχετικα. Το proxy.sh ειναι ενα απτα καλα vpn οπως και το purevpn, αυτες οι εταιριες δεν κρατανε logs ενω αλλες κρατανε οπως το cyberghost που σου στειλα. Απλα ολα θελουν καποια συνδρομη, θα μπορουσες να πειραματιστεις με το free version του cyberghost να καταλαβεις τι ειναι το vpn, και υστερα να αγορασεις εστω μια συνδρομη του 1 μηνα απο τα αλλα vpn για να εισαι σιγουρος. Εγω ειχα κατεβασει Βερολινο το homeland απτον γειτονα και του ηρθαν 18 χαρτια για δικαστηριο, φυσικα το κανα για πειραμα πρωτον και δευτερον ηξερα οτι δν εχει ιδεα απο αυτα και προφανως την εβγαλε καθαρος. Αυτο ειναι το επομενο επιπεδο ασφαλειας να μπαινεις απο wifi γειτονα και να χωνεις και vpn, αλλα και το vpn στο pc σου ειναι εξισου καλο. Κατεβασε το cyberghost http://www.cyberghostvpn.com/enπειραματισου και μετα βλεπεις.

Δημοσ.

το vpn ειναι ενα προγραμμα που με λιγα λογια σου αλλαζει την ip, δηλαδη εσυ μπαινεις στο internet απο Γερμανια και φαινεσαι οτι μπαινεις απο Ελλαδα ή απο που αλλου επιλεξεις. Με αυτο τον τροπο η isp σου πχ vodafone telekom ή οτι εχεις δν βλεπει τι κανεις στο internet, σε τι σελιδες μπαινεις αν κατεβαζεις και τα σχετικα. Το proxy.sh ειναι ενα απτα καλα vpn οπως και το purevpn, αυτες οι εταιριες δεν κρατανε logs ενω αλλες κρατανε οπως το cyberghost που σου στειλα. Απλα ολα θελουν καποια συνδρομη, θα μπορουσες να πειραματιστεις με το free version του cyberghost να καταλαβεις τι ειναι το vpn, και υστερα να αγορασεις εστω μια συνδρομη του 1 μηνα απο τα αλλα vpn για να εισαι σιγουρος. Εγω ειχα κατεβασει Βερολινο το homeland απτον γειτονα και του ηρθαν 18 χαρτια για δικαστηριο, φυσικα το κανα για πειραμα πρωτον και δευτερον ηξερα οτι δν εχει ιδεα απο αυτα και προφανως την εβγαλε καθαρος. Αυτο ειναι το επομενο επιπεδο ασφαλειας να μπαινεις απο wifi γειτονα και να χωνεις και vpn, αλλα και το vpn στο pc σου ειναι εξισου καλο. Κατεβασε το cyberghost http://www.cyberghostvpn.com/enπειραματισου και μετα βλεπεις.

Για το mtorrent υπαρχει τπτ ; Γιατι ποιο πολυ απο εκει κατεβαζω..

Δημοσ.

Για το mtorrent υπαρχει τπτ ; Γιατι ποιο πολυ απο εκει κατεβαζω..

Άλλο σου λέει. Πρέπει να βάλεις VPN και μετά μπορείς να κατεβάσεις με οποίο torrent πρόγραμμα θέλεις.

Διάβασε λίγο τι είναι το VPN. Ολόκληρη ιστορία έγραψε ο άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω κατεβάσει...Πειραζω στο συστημα τιποτα; Εκει που λεει Simulated IP address η στο Simulated Country ? η γενικα στις ρυθμισεις; Παταω εκει στο εικονιδιο του τερματισμου ( και μου ψαχνει συστημα ,αλλα μετα μου βγαζει fail ) Ειδα στο λινγκ που μου εστειλες οτι εχει free για 12 μηνες ,με εναν κωδικο , μπορω να το κανω και εγω;
Ποια ειναι η γνωμη σου να αγορασω ενα; το proxy.sh για παραδειγμα η και παλι μπορει να με δουν;

Επεξ/σία από montevoutsas
Δημοσ.

VPN.sh

Έχει προσφορά απεριόριστου bandwidth με 3 λίρες Αγγλίας ανά έτος.

Σε windows 10 πηγαίνεις στις παρακάτω ρυθμίσεις, περνάς τα username/password που θα σου στείλουν και με ένα κλικ θα είσαι συνδεδεμένος μέσω vpn.

bc41933cb5644f89b36cc98b6da226d3.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...