thephotoshoped Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ στα windows 10 να κάνω μαζική αντιγραφή πραγμάτων και επικόλληση. Πχ έχω 1 link αντιγραμμένο και έναν αριθμό τηλεφώνου. Και θέλω να κάνω paste σε διαφορετικές τοποθεσίες. Εννοώ όπως δουλεύουν σήμερα τα android που σου εμφανίζουν το πρόχειρο. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχο;
RTW4ever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Οι υπολογιστές έχουν απείρως περισσότερες δυνατότητες από τα ηλίθια λειτουργικά των κινητών, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να κάνεις αυτό που θες. Απλά να καταλάβουμε για να βοηθήσουμε. Αρχικά να σου πω ότι μετά από αντιγραφή, επικόλληση μπορεί να γίνει όσες φορές θες, σε διαφορετικά σημεία. 1
thephotoshoped Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ και λέω είναι αδύνατον να μην το έχουν τα pc. Αυτό που θέλω να κάνω είναι ό,τι ακριβώς είναι για τα android το "πρόχειρο". Ένα σημείο δηλαδή όπου υπάρχει μια μνήμη όλων αυτών που έχεις αντιγράψει σε μορφή κειμένου (links, οτιδήποτε γραπτό από word πχ ή μια παράγραφο από ένα site). Όταν λοιπόν θέλεις να κάνεις επικόλληση να σου βγάζει επιλογές του τι θέλεις να κάνεις επικόλληση. Έγινα περισσότερο σαφής;
RTW4ever Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που χρειάζεσαι λέγεται Clipboard Manager. Δες για παράδειγμα το Ditto.
thephotoshoped Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Βρήκα αυτό ακριβώς που έψαχνα με το Ditto! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από thephotoshoped 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα