BillK1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ποσό που διαθέτουμε : 350 +- 5%Χρήση υπολογιστή : browsing, λίγο gaming (μόνο Minecraft - για την ώρα)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΤίποταΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν υπάρχει, θα αγοραστεί μια 24 FHD (προφανώς και δεν συμπεριλαμβάνεται στο budget)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΌχιΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Mόνο από visionstudio Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι ------------------------------------------------------------------- Έχω καταλήξει στο παρακάτω σύστημα Για αρχή το σύστημα θα παίξει χωρίς κάρτα γραφικών. Στο μέλλον προβλέπεται να μπει μια 750ti ή κάποια άλλη ιδίου διαμετρήματος. Επίσης προβλέπεται να γίνει ένα OC στα ~ 4 - 4.2 γι 'αυτό και έχει μπει και aftermarket ψύκτρα. Ξέρω πως το OC στα 4 παλεύεται με stock cooler αλλά ας υπάρχει και μια aftermarket. Όποιες προτάσεις και παρατηρήσεις υπάρχουν είναι καλοδεχούμενες! 1
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εκεί γύρω στα 350€ καλύτερα να πας σε amd apu. 2
Mydestiny Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Για τροφοδοτικό δες αυτό : Site: ΕVGA-500-Watt με 3€ παραπάνω .
nick0lis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο amd σε αυτά τα λεφτά..... 75€ ο σελερον έλεος !
BillK1000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Είπα να πάω στον pentium γιατί μετά από λίγο καιρό θα μπει και μια κάρτα γραφικών όπως αναφέρω στο αρχικό μήνυμα. Σε αυτά τα λεφτά οι apus της AMD δεν είναι πιο αδύναμοι σε επεξεργαστική ισχύ; Για πείτε καμία πρόταση με AMD...!
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Σε συνολική επεξεργαστική ισχύ όχι,μάλιστα είναι ποιο δυνατοί,τα μεγάλα μοντέλα apu τουλάχιστον. Είναι μοιρασμένοι όμως αυτή η ισχύ σε 4 πυρήνες με αποτέλεσμα να τρέχουν τα νήματα πολύ ποιο αργά από ότι με τον g3258. Αφού θα μπει ξεχωριστή gpu θα πάει στράφι και η igpu της apu. 1
Stefanos83b Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Σε AMD , εγω θα πρότινα τον x4 860k . Βγάζει 1600 παραπάνω passmarks απο τον Intel και είναι τετραπύρηνος και ξεκλείδωτος . Δες εδω https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Pentium+G3258+%40+3.20GHz https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+Athlon+X4+860K+Quad+Core. Σε τροφοδοτικό , καλύτερα να πάς στο EVGA που πρότινε ο φίλος και γενικά σε επώνυμο (π.χ. Corsair κλπ ) . Τελος το 1tb δίσκος δεν προσφέρει value for money . Εγω θα πρότινα 2tb ~75ε , άχρηστα δεν πάνε .
BillK1000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οπότε καλύτερα να πάω εδώ: + 1 μια κάρτα γραφικών; @Stefanos83b Ευχαριστώ για την πρόταση προς 2TB σκληρού, αλλά γενικά και με το 1TB ο δίσκος δεν θα φτάσει ούτε στο 30% με τα αρχεία που έχω...
nick0lis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις σκοπό στο κοντινό μέλλον να πας σε ι7 τότε οκ, αλλιώς πήγανε σε amd θα γλιτώσεις και χρήματα απο καρτα γραφικών, για δίσκο θα επερνα ssd αν σε φτάνουν τα 300giga
Farmakon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Για μενα ειναι κριμα να μην παρεις ενα pc που θα σε καλυπτει για τα επομενα 4-5 χρονακια αξιοπρεπως αν η διαφορα ειναι στα 40-50 ευρω απο το αρχικο σου budget. Πχ Με τροφοδοτικο bronze με 5 χρονια εγγυηση και τον skylake i3 που μπορεις να χρησιμοποιησεις με τα ενσωματωμενα γραφικα μεχρι να βρεις καποια καρτα σε καλη προσφορα.
Millennium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Οπότε καλύτερα να πάω εδώ: + 1 μια κάρτα γραφικών; @Stefanos83b Ευχαριστώ για την πρόταση προς 2TB σκληρού, αλλά γενικά και με το 1TB ο δίσκος δεν θα φτάσει ούτε στο 30% με τα αρχεία που έχω... Αν έβαζες κάρτα των 120ε+ ναι,να πήγαινες σε κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα