Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το g3 έχει βγάλει και αυτό κάποια θέματα

Το rmx είναι καλό αλλά είναι single rail και δεν προτείνεται άνω τον 650w. Τα έτη εγγύησης είναι του κατασκευαστή, τα καταστήματα εννοείτε πως εξακολουθούν να έχουν 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το στείλεις στο service της κάθε εταιρίας (Γερμανία?). Μόνο τα μεταφορικά να βάλεις δεν συμφέρει... Πάντως το rmx έχει 10έτη, το whisper 7ε και το sp11 5ε

το xfx xt και το lite δεν είναι καλά το cx είναι ok

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, grmaster2 είπε

Το g3 έχει βγάλει και αυτό κάποια θέματα

Το rmx είναι καλό αλλά είναι single rail και δεν προτείνεται άνω τον 650w. Τα έτη εγγύησης είναι του κατασκευαστή, τα καταστήματα εννοείτε πως εξακολουθούν να έχουν 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το στείλεις στο service της κάθε εταιρίας (Γερμανία?). Μόνο τα μεταφορικά να βάλεις δεν συμφέρει... Πάντως το rmx έχει 10έτη, το whisper 7ε και το sp11 5ε

το xfx xt και το lite δεν είναι καλά το cx είναι ok

Θα το ψάξω το θέμα με το τροφοδοτικό (μέχρι να έρθει η κάρτα 😂 ) μιας και θέλω να πάρω κάτι που θα μείνει για αρκετό καιρό και να με καλύπτει και η εγγύηση (ας είναι και της εταιρίας)! Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και τον χρόνο σου!

Δημοσ.
Στις ‎20‎/‎6‎/‎2019 στις 4:20 ΜΜ, MistoklaS26 είπε

Με κάποιο από αυτά πιστεύεις θα έχω θέμα https://www.skroutz.gr/s/14483039/Corsair-RMx-Series-RM750x-2018.html , https://www.skroutz.gr/s/10788411/EVGA-SuperNova-750-G3.html ; Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο με 10 χρόνια εγγύηση; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

To rmx 750 το είχα πριν και με άφησε πολύ ευχαριστημένο όπως και αυτό που έχω τώρα. Γενικά τα δουλεύω χρόνια τα corsair και δεν είχα ποτέ παράπονο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Stamer είπε

To rmx 750 το είχα πριν και με άφησε πολύ ευχαριστημένο όπως και αυτό που έχω τώρα. Γενικά τα δουλεύω χρόνια τα corsair και δεν είχα ποτέ παράπονο.

Παράγγειλα το https://www.skroutz.gr/s/10749249/BitFenix-Whisper-M-650W.html μιας και διάβασα σε διάφορα φόρουμ ότι είναι καλό και προτεινόταν σε άτομα που είχαν την vega 64 επειδή είναι multirail! Αν και δεν βλέπω φως στην παραγγελία ελπίζω να μου έρθει και να είναι κομπλέ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια, θελω τροφοδοτικο για I5 6600k, radeon 7950, 1 σκληρο και εναν ssd. Ρολογια στοκ ολα απλα θελω να ειναι οικονομικο γιατι το Xigmatek μας αφησε καθως το μηχανημα σβηνει στα καλα καθουμενα με λιγο φορτο παραπανω. Οικονομικο με πιστοποιηση ψαχνω, ευχαριστω πολυ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα παίδες!🤗

Έχω ένα PC με τα παρακάτω specs:
CPU AMD FX8320, Motherboard Gigabyte 990XA-UD3, GPU Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1050ti, 24gb ram, 2 SSD & 3 HDD & ένα τροδοτικό κινεζιά που ισχυρίζεται πως είναι 650W (στα 12V λέει πως αποδίδει 600w).

Σκέφτομαι να το αλλάξω, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά 2-3 φίλοι επιμένουν πως πρέπει να πάρω ένα τροφοδοτικό της προκοπής που να αποδίδει σωστά. Πόσα Watt τροφοδοτικό θα πρέπει να πάρω με βάση τα specs κι επίσης τι θα μου προτείνατε;🤔 100ε είναι το budget πάνω κάτω. Bασικό είναι να εξυπηρετεί φυσικά τα παραπάνω specs αλλά να είναι και αθόρυβο.

Επεξ/σία από Hk2004gr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hk2004gr είπε

Kαλησπέρα παίδες!🤗

Έχω ένα PC με τα παρακάτω specs:
CPU AMD FX8320, Motherboard Gigabyte 990XA-UD3, GPU Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1050ti, 24gb ram, 2 SSD & 3 HDD & ένα τροδοτικό κινεζιά που ισχυρίζεται πως είναι 650W (στα 12V λέει πως αποδίδει 600w).

Σκέφτομαι να το αλλάξω, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά 2-3 φίλοι επιμένουν πως πρέπει να πάρω ένα τροφοδοτικό της προκοπής που να αποδίδει σωστά. Πόσα Watt τροφοδοτικό θα πρέπει να πάρω με βάση τα specs κι επίσης τι θα μου προτείνατε;🤔 100ε είναι το budget πάνω κάτω. Bασικό είναι να εξυπηρετεί φυσικά τα παραπάνω specs αλλά να είναι και αθόρυβο.

Καλησπέρα, από την άκρη του μυαλού μου (είμαι από κινητο 4“ και δεν θα ψαχνω τέτοια ώρα) θα σου προτεινω κάτι σε TX550/650. Περίμενε και άλλες γνώμες, αλλά αυτά είναι οικονομικά και αξιόπιστα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 50 ευρώ έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο από το thermaltake smart se 530w?

https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html

Έως 50 τιμή όχι παραπάνω 

Edit: μου φαίνεται θα πάω για το coolmaster mwe 500w v2 

https://www.skroutz.gr/s/19745892/CoolerMaster-MWE-500-Bronze-V2.html

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
Στις 21/9/2019 στις 6:08 ΜΜ, nikos5800 είπε

Στα 50 ευρώ έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο από το thermaltake smart se 530w?

https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html

Έως 50 τιμή όχι παραπάνω 

Edit: μου φαίνεται θα πάω για το coolmaster mwe 500w v2 

https://www.skroutz.gr/s/19745892/CoolerMaster-MWE-500-Bronze-V2.html

Δες και τα Thermaltake RGB που έχουν 5 έτη εγγύηση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το txm είναι το ποιο vfm τροφοδοτικό αυτή τη στιγμή αλλά είναι  λίγο θορυβώδες χωρίς να σου παίρνει τα αυτιά όμως.

Σαν watt καταναλώνεις κάτω απο 250 οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί. Αν θες να βάλεις κάποια ποιο δυνατή κάρτα γραφικών στο μέλλον κινήσου στα 500w-550w αλλιώς και 400 αρκούν

Αθόρυβα κάτω των 100e υπάρχει το bequiet Straight Power 11 550w (5έτη εγγύηση), corsair rmx 550w (10έτη εγγύηση), Enermax Revolution D.F. 650W (5έτη εγγύηση), bitfenix formula gold και whisper m (τα 550w έχουν θέμα με πολύ δυνατές κάρτες όπως 1080ti, vega κτλπ, τα 650 δεν έχουν θέμα)

Για το ποιο φθηνό αθόρυβο δες το bequiet Pure Power 11/11cm 500w

Το coolmaster mwe 500w v2  φαίνεται καλή περίπτωση αλλά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο αξιόπιστο review για να στο προτείνω σίγουρα. Επίσης δεν λες σε τι σύστημα θα το βάλεις.

Κοίτα και τα corsair cx (το 450 έχει ένα 8pin), cxm, bequiet Pure Power 11, προσωπικά θα σου προτείνω να μείνεις μακριά από τα φθηνά thermaltake αφού δεν είναι dc-dc

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω βαζω τις διάφορες του corsair vs 450 orange με vs450 grey (το καινούργιο):

πορτοκαλί 450:
ο ανορθωτής γέφυρας που χρησιμοποιείται έχει ονομαστική τιμή 4Α χωρίς ψήκτρα
Ο Πυκνωτής PFC είναι 180μF που παρέχεται από την Aishi
Τα τρανζίστορ PFC εχουν ονομαστική τιμή 10A-13A
Oι δευτερεύοντες πυκνωτές πλευράς κατασκευάζονται από την CapXon ,aishi.
Η έξοδος 12V χρησιμοποιεί δύο ανορθωτές οι οποίοι βαθμολογούνται σε 30Α το καθένα
Η έξοδος 5V χρησιμοποιεί  ανορθωτή  ο οποίος βαθμολογείται επίσης σε 30Α
Η 3,3V χρησιμοποιεί ανορθωτή με ονομαστική τιμή 25Α.

γκρι 450:
Ανορθωτής γέφυρας με ψήκτρα
Ο πυκνωτής PFC είναι  270μF που παρέχεται από το teapo
Τα τρανζίστορ PFC εχουν ονομαστική τιμή 13Α-13Α
Οι δευτερεύοντες πλευρικοί πυκνωτές κατασκευάζονται από την Teapo sc.
Η έξοδος 12V χρησιμοποιεί δύο ανορθωτές οι οποίοι βαθμολογούνται σε 30Α το καθένα
Η έξοδος 5V χρησιμοποιεί έναν ανορθωτή, ο οποίος επίσης βαθμολογείται σε 40Α
Ο  3.3V χρησιμοποιεί ανορθωτή, με ονομαστική τιμή 40Α

Πηνία μεγαλύτερα σε μεγεθος

Ψυχτρες μεγαλύτερες σε μέγεθος.

Coil μεγαλυτερα σε μεγεθος.

vs450 orange.jpg

vs450 grey.jpg

Επεξ/σία από boombastik
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

budget?

bequiet Pure Power 11/11cm 400w. Αναγκαστικά θα πας στα 400w (τα κάτω από 400 είναι άλλη πλατφόρμα οπότε μην τα κοιτάς).

Επεξ/σία από grmaster2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...