glisakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας παιδιά. Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Laptop - Tablet hp pro x2 612 g1 tablet with power keyboard. Όταν το αποσυνδέω από το keyboard και το ξανά συνδέσω καθυστερεί μέχρι να αρχίσει να γράφει maximum 2 λεπτά (μέχρι στιγμής). Παλαιότερα δεν το έκανε, μήπως μπορεί να βοηθήσει κανένας; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seirios38 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον για πρόβλημα στο λογισμικό ή στην μνήμη του πληκτρολογίου. Στην πρώτη ψάξε για κανένα ιο, στην δεύτερη θέλεις άλλο πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πολλές φορές φταίει η Ram για αυτό το πρόβλημα αλλα για σένα είναι διαφορετικά γιατί ειναι αποσπώμενο. Μπορεί να έχει χαλάσει το κούμπωμα. Του έχεις κάνει ποτέ φορματ? Τι windows έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators SPANK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Απλά να αναφέρω οταν αν ειναι στην εγγύηση καλύτερα να το πάς για έλεγχο απο εκει και πέρα δοκίμασε τα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 προτου το παει για εγγυηση, να κανει h/w reset γιατι μπορει να φταιει καποιο software 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glisakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Δεν έχει γίνει κάποιο Format και το λειτουργικό που έχει είναι τα Windows 8.1. ThaAccountant h/w resete ξέρεις πως το κάνω;Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gomez7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 μου κανεις μια χαρη να βγαλεις τη μπαταρια και να το βαλεις μονο με το τροφοδοτικο πανω και να μου πεις τι εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glisakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Gomez7. Νομίζω δεν έχει μπαταρία που αποσπάτε. Θα το δω αύριο για σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι χρειάζεται ένα refresh. Ακολούθησε τις οδηγίες: https://www.microsoft.com/surface/en-us/support/warranty-service-and-recovery/refresh-or-reset-surface-rt?os=windows-8.1-rt-update-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα