Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αυτά  

και βρίσκομαι στα ξένα. Το καλοκαίρι νότια ελλάδα θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ ή να τα δώσω; (Ξέρω ότι είναι χειμερινά αλλά και τα αγροτικά M+S φοράνε). Δε με ενδιαφέρει αν βγάλουν λιγότερα χιλιόμετρα. Απλά η επιλογή είναι να τα δώσω όσο όσο και να πάρω καλοκαιρινά ή να βάλω αυτά.\

edit. επίσης εχω δει και αυτό

Και αναρωτιέμαι τι σημαίνει το m+s τελικά.

Δημοσ.

Το θεμα που θα εχεις με τα χειμερινα ειναι οτι δεν θα χεις καλη προσφυση και θα σου χαλασου λογο ζεστης.Αν θες για καλοκαιρι πηγαινε βαλε μια καλομεταχειρισμενη 4αδα και εισαι μπομπα

Δημοσ.

M+S = Mud and snow

Δε καταλαβαινω τι θες ομως.. να τα δωσεις ή να τα χρησιμοποιησεις; και τα δυο ειναι ευκολα αφου δε σε νοιαζει ουτε η φθορα ουτε το κοστος...

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αυτά  

και βρίσκομαι στα ξένα. Το καλοκαίρι νότια ελλάδα θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ ή να τα δώσω; (Ξέρω ότι είναι χειμερινά αλλά και τα αγροτικά M+S φοράνε). Δε με ενδιαφέρει αν βγάλουν λιγότερα χιλιόμετρα. Απλά η επιλογή είναι να τα δώσω όσο όσο και να πάρω καλοκαιρινά ή να βάλω αυτά.\

M+S όπως είπαν σημαίνει mud + snow δηλαδή ότι κάνουν και για λάσπη/χιόνι. Το m+s έχει να κάνει με τη σχεδίαση του πέλματος, όσα έχουν αυτή την ένδειξη μπορεί να είναι είτε all weather είτε πραγματικό χειμερινά λάστιχα.

Όσο για τα συγκεκριμένα που φοράς, ψάξε στο site του κατασκευαστή για να δεις τι ακριβώς είναι(παντός καιρού ή χειμερινά). Αν είναι καθαρά χειμερινά, το καλοκαίρι στην καυτή άσφαλτο θα σαπουνιάζουν και θα διαλυθούν γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αυτά  

Γιατι να τα δωσεις και να μην τα κρατησεις για τους χειμωνες;

Δημοσ.

Μένω κρήτη, έχει μέση θερμοκρασία δεκέμρη 10,4C. Απλά τα έβαλα γιατί είμαι εξωτερικό με το αμάξι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...