Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ζουμε στην εποχη που οι προσωπικες ελευθεριες θα θυσιαστουν πλεον για λιγη ασφαλεια? παρατηρω οτι περνουν εν ριπη οφθαλμου νομοι και αλλα μετρα με προσχημα την καταπολεμηση τρομοκρατιας και βλεπω την απαθεια του κοσμου να αντιληφθει τι γινεται,βλεπω μαλιστα κοσμο να λεει οτι πρεπει να υπαρχει αυστηροτερος ελεγχος ,αυστηροτερα μετρα κλπ σε κατασταση που πλεον πλησιαζουμε την στρατοκρατουμενη πλεον δημοκρατια ,και καταληγω στο οτι οι μαζες χειραγωγουνται απο οτι σερβιρεται με αποτελεσμα να αποδεχονται οτιδηποτε πριν θα ηταν αδιανοητο,ναι μεν το ιντερνετ σε ψηφιακο επιπεδο αρχισε να κοντρολαρεται με προσχημα την ασφαλεια ,αλλα ειναι αδιανοητο οτι οδηγουμαστε σε ενα ολοκληρωτικο συστημα ελεγχου....

θα θελα και τις δικες σας αποψεις για το θεμα

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλός όρισες στον δυτικό πολιτισμό. παρακαλώ πριν την είσοδο σας πάρτε το κόκκινο χαπάκι.

Στον ανατολικό πολιτισμό ξέρουμε τι παίζει όμως;

Κορέα και Κίνα για παράδειγμα, τι τρόπους έχουν αναπτύξει για την μείωση των προσωπικών ελευθεριών; Τρομοκρατία δεν νομίζω να υπάρχει εκεί..

Δημοσ.

Δεν είναι άγνωστο το γεγονός ότι με κάποιους νόμους κατα της τρομοκρατίας, ανοίγεται ενα παραθυράκι στο οποίο ελέγχονται ευκολότερα μεγαλύτερες μάζες ατόμων. Το νόμισμα έχει 2 όψεις. Απο την μια θα καταπολεμούνται οι τρομοκράτες, όποιοι και όπου ειναι, απο την άλλη θα υπάρχει φακέλωμα και ένα " big brother effect". Απο το κακό στο χειρότερο παντως οδεύει η ανθρωπότητα

Δημοσ.

Εγώ είμαι από αυτούς που γράφεις στο πρώτο ποστ. Θέλω να υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος και έλεγχος του περιεχομένου του ίντερνετ σε κάποιο βαθμό. Πιστεύω ότι στη φάση που είμαστε (δεν μιλάω μόνο μετά τα πρόσφατα γεγονότα) πρέπει να γίνεται αυτό. Το πρόβλημα είναι ο σκοπός που γίνεται ο έλεγχος, όχι ο ίδιος ο έλεγχος (για μένα πάντα).

Με την προϋπόθεση ότι όντως το κάνουν για τον λόγο που λένε, τότε ναι να υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος 

• Like 3
Δημοσ.

Ναι. Αλλα δυστυχώς θα το κάνουν και για άλλους κρυφούς λόγους. Οι κυβερνήσεις έτσι είναι

Δημοσ.

Απαιτω αυριο να μπουνε καμερες μεσα στις τουαλετες των σπιτιων ολων των κατοικων της ΕΕ.

Οποιος πει οχι, σημαινει οτι κρυβει κατι.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όταν αυξάνονται οι απειλές, αυξάνονται και τα αντίστοιχα μέτρα προστασίας. Δεν ζούμε πλεον στο μικρό σπίτι στο λιβάδι μαζί με τους αγαπημένους μας γείτονες...

• Like 2
Δημοσ.

Όταν αυξάνονται οι απειλές, αυξάνονται και τα αντίστοιχα μέτρα προστασίας. Δεν ζούμε πλεον στο μικρό σπίτι στο λιβάδι μαζί με τους αγαπημένους μας γείτονες...

Ισχυει παλι καλα που δεν έχουμε τρομοκρατια απο τζιχάντια στην Ελλαδα αλλιως δεν θα μας εβλεπα καλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...