Προς το περιεχόμενο

obs settings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφης μου και θελω να κανω εγγραφη gameplay στα 1080p 30 fps μεσω του OBS. Θα ηθελα να με βοηθησετε να βαλω τα καταλληλα settings. Η ποιοτητα θελω να ειναι η καλυτερη και δεν με νοιαζει ποσο χωρο θα πιανει στον δισκο. Την καρτα εχω σκοπο σε λιγο καιρο να την αλλαξω .

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Ενω εκανα εγγρφαη κανονικα και για 20 λεπτα gampley μου επιασε 6 gb . Οταν παω να το παιξω ειτε vlc ειτε bs player κολλαει ουτε 10 fps το video . Μηπως φταιει η καρτα γραφικων;

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει επειδή το παιχνίδι τρέχει με υψηλότερη προτεραιότητα από ότι το x264 ,έτσι το παιχνίδι παίζει ομαλά αλλά δεν περισσεύει αρκετή δύναμη για την εγγραφή.

Βάλε και τα δύο σε κανονική προτεραιότητα ή όρισε με affinity (από την διαχείριση εργασιών γίνονται και τα δυο) να τρέχει η εγγραφή μόνο σε 2 πυρήνες και δες αν πάει καλύτερα.

Δημοσ.

Από την διαχείριση εργασιών φρόντισε και το παιχνίδι να είναι στο normal/κανονικό και αν συνεχίζει να σου βγάζει βίντεο με λίγα FPS ανέβασε το obs στο above normal ή ακόμα και στο high.

ysDUyPi.jpg

mj6TIl8.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...