johninio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφης μου και θελω να κανω εγγραφη gameplay στα 1080p 30 fps μεσω του OBS. Θα ηθελα να με βοηθησετε να βαλω τα καταλληλα settings. Η ποιοτητα θελω να ειναι η καλυτερη και δεν με νοιαζει ποσο χωρο θα πιανει στον δισκο. Την καρτα εχω σκοπο σε λιγο καιρο να την αλλαξω . Ευχαριστω εκ των προτερων.
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Στο site έχει ένα σύστημα υπολογισμού των βέλτιστων ρυθμίσεων. Ρίξτου μια ματιά. https://obsproject.com/estimator
johninio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ενω εκανα εγγρφαη κανονικα και για 20 λεπτα gampley μου επιασε 6 gb . Οταν παω να το παιξω ειτε vlc ειτε bs player κολλαει ουτε 10 fps το video . Μηπως φταιει η καρτα γραφικων;
TheELF Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό συμβαίνει επειδή το παιχνίδι τρέχει με υψηλότερη προτεραιότητα από ότι το x264 ,έτσι το παιχνίδι παίζει ομαλά αλλά δεν περισσεύει αρκετή δύναμη για την εγγραφή. Βάλε και τα δύο σε κανονική προτεραιότητα ή όρισε με affinity (από την διαχείριση εργασιών γίνονται και τα δυο) να τρέχει η εγγραφή μόνο σε 2 πυρήνες και δες αν πάει καλύτερα.
TheELF Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Από την διαχείριση εργασιών φρόντισε και το παιχνίδι να είναι στο normal/κανονικό και αν συνεχίζει να σου βγάζει βίντεο με λίγα FPS ανέβασε το obs στο above normal ή ακόμα και στο high.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα