Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το ξέρω αυτό (αποδοχή κληρονομιας για ενοικίαση)...

Το ΚΑΕΚ που σου ειπα αναφέρεται στο πιστοποιητικό (δεν εκτυπωνεται, αλλά περνιέται μέσα). Είμαι ενεργειακός επιθεωρητής και το γνωρίζω... βέβαια έχουν γίνει και επιθεωρήσεις εξ' αποστάσεως... το τι έχουν κάνει κάποιοι συνάδελφοι δεν λέγεται ούτε γράφεται!

Εχω σκαναιρισμενο το πιστοποιητικο στον υπολογιστη .Αν θελεις με προσωπικο μηνυμα στειλε μου email να στο στειλω .Το υπογραφει Διπλοματουχος Πολιτικος Μηχανικος και δεν αναφερει ΚΑΕΚ.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχω σκαναιρισμενο το πιστοποιητικο στον υπολογιστη .Αν θελεις με προσωπικο μηνυμα στειλε μου email να στο στειλω .Το υπογραφει Διπλοματουχος Πολιτικος Μηχανικος και δεν αναφερει ΚΑΕΚ.

Γιάννη, μέσα σε όλα είμαι και ενεργειακός επιθεωρητής. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δηλώνονται στο ΥΠΕΚΑ αλλά δεν αναφέρονται στο πιστοποιητικό.

Το ΚΑΕΚ δηλώνεται στη φορμα του επιθεωρητή και σώζεται στο ΥΠΕΚΑ. Στο πιστοποιητικό δεν αναγράφεται...

GD0yZLwe.png

Δημοσ.

Γιάννη, μέσα σε όλα είμαι και ενεργειακός επιθεωρητής. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δηλώνονται στο ΥΠΕΚΑ αλλά δεν αναφέρονται στο πιστοποιητικό.

Το ΚΑΕΚ δηλώνεται στη φορμα του επιθεωρητή και σώζεται στο ΥΠΕΚΑ. Στο πιστοποιητικό δεν αναγράφεται...

GD0yZLwe.png

Αυτο δεν μπορω να το ξερω και φυσικα ξερεις παραπανω . Δεν θυμαμαι να μου ζητησαν ΚΑΕΚ. Το ποιστοποιητικο παντως βγηκε στο ονομα της γυναικας μου εστω και αν τυπικα δεν εχει τιτλο ιδιοκτησιας αφου δεν εχει κανει αποδοχη αλλα φυσικα ουτε και αποποιηση κληρονομιας.Ξερω οτι ηταν δηλωμενο στο Κτηματολογιο καπου στο κεντρο της Αθηνας και κατι εχε πληρωσει αν θυμαμαι καλα . Το ακινητο ειναι στον Ν.Κοσμο και καπου εχω φυλαξει την καταχωρηση . .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...