Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 350

ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Παιχνίδια μόνο (bf4, black ops 3, fifa 16 και γενικά..)

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Θα παίζει σε μια τηλεόραση LG 42LB650V (αργότερα και αν χρειαστεί, παίζει να πάρει και κάποια οθόνη)

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από παντού, δεν έχουμε θέμα, θα δούμε και σε μεταχειρισμένα.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμάς.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Όχι.

x) Θα γίνει oc στον CPU? Όχι, ούτε σε επεξεργαστή ούτε σε κάρτα γραφικών.

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Θα κρατήσει κουτί (zalman fc-ze1 fatal1ty), τροφοδοτικό (zalman zm600-hp), ssd (corsair force series gt 120gb).

Λοιπόν, φίλος έχει το παρακάτω σύστημα:

Core2duo e6600

p5w dh-deluxe

kingston 4gb ddr2@667

zalman fc-ze1 fatal1ty

zalman zm600-hp

ssd force gt 120

Θέλει λοιπόν να κάνει μια αναβάθμιση εώς 350 ευρώ, κρατώντας τα παραπάνω πράγματα που ανέφερα στο τελευταίο μέρος της φόρμας.

Για πείτε καμιά πρόταση. Δεν είναι hardcore gamer, δεν κυνηγάει τις επιδόσεις. Και medium να τα παίζει σε 1080p είναι οκ.

Δημοσ.

Eυχαριστώ και εγώ για κάποιον τέτοιο επεξργαστή έλεγα (860κ, 6300 κλπ)... (αν έχετε και άλλη πρόταση σε επεξεργαστή εννοείται την λέτε..)

170 για αυτήν την κάρτα λέω καλύτερα όχι. Κάρτα θα κοιτάξουμε σίγουρα σε μεταχειρισμένη για πιο καλή επιλογή με τα ίδια ή και με λιγότερα από αυτήν χρήματα. (πχ θα προτιμούσα γύρω στο 100αρικο μια 750ti ή 270x)

Δημοσ.

Η επιλογή της μεταχειρισμένης κάρτας έχει και τα σοβαρά αρνητικά της.Εφόσον υπάρχουν τα χρήματα για καλή καινούρια δε βλέπω λόγο για τέτοια κίνηση.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, δώσε πρόταση. :)

ΥΓ: Σίγουρα έχει και τα αρνητικά της (όταν λες σοβαρά?) αλλά οκ, παίρνεις κάποια από έναν έμπιστο πωλητή από εδώ και είσαι οκ. Εγώ έχω δώσει και πάρει από εδώ από τις αγγελίες και όλα οκ. Κοιτάς να έχουν και ένα υπόλοιπο εγγύησης..

Δημοσ.

Και εγώ έχω πάρει αλλά δεν θα λέγα πως είναι το ιδανικότερο.Μπορεί να βγάζει κάποιο θέμα υπο συγκεκριμένες συνθήκες να δοκίμασε να την αλλάξει με την εγγύηση και να μη του την άλλαζαν γιατί είναι και δύσκολα τα πράγματα με τα καταστήματα τώρα,και να κατέφυγε σε πώληση σε αγγελία.Είναι άλλο πράγμα γενικά η καινούρια του κουτιού που έχει την άμεση αντικατάσταση και ξέρεις πως δεν την έχει λιώσει στα πειράματα και στο oc κανένας.

Πρόταση..σε αυτά τα λεφτά δεν έχεις και τόσες πολλές επιλογές νομίζω.Καλή είναι του pano.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ.

Δεν ξέρω.. αυτό το 950 μαζί με το 173 (και αν την βρεις με τόσα και όχι παραπανω) ευρώ δεν μου κάθεται καλά. Άμα είναι να δώσει τόσα, ας βάλει 960 με 20 ευρώ παραπάνω να ησυχάσει.

Αν πάμε λοιπόν για καινούρια, η r7 370 (150 ευρώ), αξίζει καλύτερα από την 950? 

Τέλος, να πηγαίναμε σε έναν 6300 αντί του 860κ θα άξιζε? Θα το κρατήσει χρόνια.. :P

Edit: Αυτή η ψύκτρα που έχει σας λέει τίποτα? 

post-182562-0-01067000-1449542921_thumb.jpg

post-182562-0-63646600-1449542922_thumb.jpg

Λογικά αυτή είναι ε? Zalman CNPS9700... κάνει σε fm2+ ? Θα είναι οκ για τον 860κ αν επιλέξουμε αυτόν? am3+ βλέπω κάνει. http://www.e-shop.gr/zalman-cnps9700-led-p-PER.912214

λέω για να μην βάλουμε τη μαμίσια του 860/6300 και αυτή μήπως είναι πιο καλή.

Δημοσ.

Λοιπόν, ένα τελευταίο ξεμπλοκάρισμα.

Αυτα που έχω σκεφτεί είναι τα εξης:

- ένα με i3 4170/6100 ~130 ευρώ + (ram 50 ευρώ, μητρική 60-70, κάρτα μεταχειρισμένη γύρω στα 100-120)= ~370

- ένα με fx6300 ~130 ευρώ + (ram 50 ευρώ, μητρική 70, κάρτα μεταχειρισμένη γύρω στα 100-120)= ~370

- ο πρώτο που είπε ο pano (~350 ευρώ με δυνατότητα μεγαλύτερου ποσού για κάρτα γραφικών σε σχέση με τα άλλα 2)

Και σκέφτομαι:

Οκ, αυτά τα συστήματα για gaming μεταξύ τους δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε επιδόσεις (εκτός και αν έχει μεγάλη διαφορά ο 860 με την 950 πχ από ότι ένας από τους άλλους 2 με μια 270x πχ). Η χρήση που θα γίνει θα είναι μόνο gaming και τίποτα άλλο πέραν από καμιά ταινία και κανα office.

Να μην πάει καλύτερα σε έναν από τους i3, ώστε αν στο μέλλον θελήσει να δώσει πχ επεξεργαστή και να πάρει οικονομικά τότε έναν i5 κάτω από 150 ευρώ και να είναι μια χαρά χωρίς να αλλάξει τίποτα άλλο (ή αλλάζει και κάρτα γραφικών μαζί και δίνει την ''παλιά'').

ή να πάει σε έναν Fx6300 για να μπορεί να πάει αργότερα άμα θέλει σε 8320, 8350 κλπ?

Σε fm2+ περιμένουμε τίποτα άλλο τον επόμενο καιρό? Γιατί κάτι άλλο από τον 860κ δεν βλέπω να αξίζει (εκτός αν κάποιος θέλει apu)

Δημοσ.

Να μη παει σε μεταχειρισμενη :)<br><br>

Θα βγουνε καποια λιιιγο ανεβασμενα μοντελα σε fm2 και υπηρχε φημη οτι ισως βγουν και καποιοι με αλλο πυρηνα.Γενικα μη πολυσκαει γιατι δεν ειναι και hardcore χρηστης.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός δεν πολυσκάει, εγώ είμαι το πρόβλημα.. :P

Εκείνος λέει, έλα να στήσουμε με τον 860 να τελειώνουμε..

Θα βγουνε καποια λιιιγο ανεβασμενα μοντελα σε fm2 και υπηρχε φημη οτι ισως βγουν και καποιοι με αλλο πυρηνα.

fm2+ ή fm2 σκέτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...