Προς το περιεχόμενο

Xbox One & PS4: Δύο χρόνια μετά – Το απόλυτο συγκριτικό


Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα ειδα ολα εδω μεσα παλι. Μεχρι οτι και το pc ειναι καλυτερο για indy games... Αναψα τσιγαρο οταν το διαβασα...... :-( :fear: :blink: :wacko:

 

 

Και κατι οσον αφορα τα exclusives, και γενικοτερα την ποικιλια παιχνιδιων στις 2 κονσολες. Μην τρελλαινεστε απολαυστε τις κονσολες σας, ειναι ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικα ολα απο το controller εως και το σχημα της κονσολας, αλλα αντικειμενικα, θεωρω οτι σε λιγο καιρο, και με το περας του χρονου, η sony θα ξανα-ΑΦΑΝΙΣΕΙ το xbox1 σε exclusives και ποικιλια-ποιοτητα games (το ''αφανισει'' με μια δοση υπορβολης). Το θεωρω σχεδον δεδομενο, εχοντας ζησει απ την αρχη εως το τελος τις 2 προηγουμενες γενιες.

(Υπ'οψιν οτι παντα μου αρεσε το xbox απο το original κι ολας, και το απολαμβανα και θεωρω επιτυχιες και το 360 και το one)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγορασμενες και οι δυο στο λανσάρισμα τους αλλά πλέον είμαι με Xbox one και θα μείνω σε αυτό. Είναι η μονη κονσολα που εξελίχθηκε δραματικά. Εξαρχής καλυτερο multitasking, online, friend notifications, marketplace που δεν χρειάζεσαι πυξίδα για να βρεις κάτι, controller και ζωη μπαταρίας, πλέον πολύ γρηγορότερο UI, w10 streaming,x360 backwards compatibility, και πολλά άλλα.

Για εμενα πάντα καλύτερα exclusives μέχρι στιγμής και καλύτερα ή μάλλον περισσότερα να περιμενω το 16. Αναδρομικά τώρα που τα σκέφτομαι δεν θα αλλαζα το killer instinct, dead rising, sunset overdrive,titanfall,forza 5-6,horizon 2,halo 5, fable legends beta,ori,ryse με κάποιο από order, driveclub, knack, infamous. Το μόνο που λυπάμαι που δεν επαιξα είναι το bloodborne που θα τσίμπησω από κανα φιλο μελλοντικά μαζί με κονσολα.

Καμια από τις δυο δεν είναι τέρας σε δυνατότητες..ούτε καν.

Όλοι που κραζανε το Xbox one χαμπάρι δεν πήρανε ότι το killzone που λάτρεψαν ήταν upscaled, δεν τους ενόχλησαν τα "cinematic borders" του order,και ξαφνικά με το battlefront τα 900p είναι αποδεκτά και δεν φαίνεται η διαφορά!!! Και διαβάζουμε σήμερα σε σχόλια ότι στο just cause μαλώνουν ποιο μηχάνημα είναι στα 22fps, και ποιο στα 24. Η διαφορά είναι μικρή, ας ξυπνήσουν κάποιοι. Το αποτέλεσμα είναι ενα και εκεί που ήταν πάντα! E X C L U S I V E S.

Θες quantum break,scalebound,crackdown,gears, κτλ παίρνεις one και θα έχει γραφικαρες. Θες uncharted, god of war, gran tourismo κτλ παίρνεις Ps και θα έχεις πάλι γραφικαρες. Τέλος.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγώ (αν και στο pc) μιας και μιλάμε για χειριστήρια, έχω το xbox one controller. Για μένα χειρότερο από το xbox 360 controller που είχα πριν με μόνο θετικό του το μικρότερο βάρος. Κατα τα άλλα, πιο φθηνή κατασκευή, χάλια τα lb/rb (ειδικά στην αρχή δεν πατιώντουσαν τόσο σκληρά...και σε κάπως για μένα τουλάχιστον περίεργο σημείο, δεν τα πατάω με ευκολία) και στον μοχλό του αριστερού αναλογικού ξέφτισε το λάστιχο (και στο xbox 360 συνέβαινε αυτό και το άλλαζα με άλλο αλλά όχι τόσο σύντομα)

 

Χειριστήριο του ps4 δεν έχω δουλέψει.

 

Επειδη και εγω στο pc εχω xbox one controller μια περιοδο την ειχα πατησει.Λογο του οτι παιζει μονο με καλωδιο usb με το pc (ακομα) δεν χρειαζεται να εχεις τις μπαταριες μεσα.Οποτε βγαλτες και ετσι ελαφραινει αρκετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθαρά υποκειμενικό το θέμα για το ποια από τις δύο αξίζει αγορά, αν θες τις αποκλειστικότητες του One, παίρνεις One, αν θες τις αποκλειστικότητες του Ps4, παίρνεις Ps4. Αν τώρα θες τις αποκλειστικότητες και των δύο και έχεις την οικονομική δυνατότητα, τις παίρνεις και τις δύο. Σημασία έχει ότι δεν υπάρχουν αρκετές αποκλειστικότητες ακόμα σε καμία από τις δύο κονσόλες και έχουν περάσει δύο χρόνια από την κυκλοφορία τους. Κατά τα άλλα οι ανακρίβειες δεν σταματούν ποτέ σε τέτοια νήματα. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα μια ζωή Playstation (1, 2, 3), αλλά κατέληξα σε Xbox One για 2 λόγους:

- Τιμή (έχουν βγει ανά καιρούς φοβερές προσφορές)

- Όλα τα Playstation χαλάγανε κάποια στιγμή. Αν προσθέσεις, δε, ότι και σε άλλα Sony προϊόντα που είχα στο παρελθόν (π.χ. στερεοφωνικά), η ποιότητα ήταν πάντα κάτω του αναμενόμενου, έφτασα στο σημείο που αφού κάποιο προϊόν είναι σε κοντινή ποιότητα (λίγο πάνω, λίγο κάτω, δεν μ' ενδιαφέρει) να προτιμώ πάντα «το άλλο».

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ το κουράζετε παιδιά. Για μερικούς είναι καλύτερη η μια απο την άλλη. Εχω και τις 3 (Wii U) και χαίρομαι τα παιχνίδια τους.

 

Απο θέμα τίτλων η SONY μου κάνει περισσότερο, το ΟΝΕ πολύ λιγότερο.

 

Απο θέμα ποιότητας κατασκευής (κονσολα-χειριστήριο) το ΟΝΕ εἰναι 2-3 σκαλάκια πάνω και φαίνεται με τη πρώτη ματιά.

 

Η καλύτερη λύση ειναι αυτή που ήταν πάντα. Αγοράστε και τις 2 εαν σας παίρνει οικονομικά και τελειώνει το θέμα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα

 

καλα η μη αναφορα στις μνημες ειναι βαρια παραλειψη..

αλλα δειτε και ποσα ανέφερε ο ανθρωπος,

αμα δεν ειναι του vs που ειμαστε εδώ,δεν θα το ξερε κιολας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...