dritan90 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 τον τελευταίο εχώ παρατηρήσει αργά το βράδυ μερικά αεροπλάνα να περνάνε πάνω απο την περιοχή που μένω(βούλα μένω,δεν με νοιάζει να το πω). σήμερα το πρωί όμως κατα τις 10-11 πέρασε αρκέτα χαμηλά ένα μεγάλο λευκό(airbus ή κάτι τέτειο) ,στην αρχή τρόμαξα γιατί ήταν τόσο χαμήλα που λέω τι στόν διάολο-το βλέπω να κάνει στροφή και να γυρνάει πίσω- δεν πήρα φωτογραφία ας το επιβεβαιώσει πάντως κάποιος γενικά έχω να δω αεροπλάνα εδώ γύρω απο τοτε που το αεροδρόμιο ήταν στο ελληνικό-και περνουσαν συνεχεια σαν πρώτη σκέψη νομίζω έχει προστεθεί σαν αεροδιάδρομος ανάγκης αυτή η διαδρομή(αν υπαρχει τετειος ορος) τι να γίνεται στο ΕΛ.ΒΕΛ άραγε?
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 και γτ να πηγαινουν ελ.βελ και οχι ας πουμε σε καμια ελευσινα η στρατιωτικη βαση; anyway δεν εχεις διαβασει το τι γινεται; και δεν λεω απο παπαγαλιστικα sites κτλπ αλλα απου σελιδες και αρθρα που τα λενε χυμα
kfyros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ανάλογα με τον καιρό αλλάζει ο αεροδιάδρομος απογείωσης προσγείωσης ώστε να έχει κόντρα τον αέρα. Το πιο πιθανό που σκέφτομαι.Στην Ελευσίνα δεν προσγειώνονται πολιτικά αεροσκάφη, μπορεί όμως να προσγειώνονται στρατιωτικά αεροσκάφη που δεν είναι βαμένα σε στρατιωτικά χρώματα. Λογικά θα υπάρχει αυξημένη κίνηση λόγω Συρίας για διαφόρων ειδών πτήσεις. 3
akpe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πάνω από τη Βούλα δεν περνάνε αεροπλάνα σε φάση προσέγγισης για τους τους νότιους διάδρομους; Το πολύ πολύ αυτό να πέταξε πιο χαμηλά ή πιο κοντά στη στεριά.Δες και εδώ: http://www.flightradar24.com/Νομίζω αν στο ρολόι πάνω δεξιά (το μικρό, δίπλα στα bookmarks) του βάλεις την ώρα που το είδες, θα το δεις και στο χάρτη, αν και για κάποιο λόγο εμένα δε μου δουλεύει.
DrLo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πέταγε χαμηλά για να μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός ο ψεκασμός. 10
xSlade Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έστριψε νωρίτερα για τον runway αντί να πάει από Βουλιαγμένη - Αγ. Μαρίνα που πάνε συνήθως. (Για τους 03L,03R.) Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2015 από xSlade
dritan90 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 στις 10.17 ίσως να ταν αυτο απο μόναχο αθήνα
andreapaog328 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 αν ητανε αυτο απο μόναχο αθήνα υπάρχει star (standard terminal arrival route) για τους 03R 03L που περνάει πάνω απο βούλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα