Daemonos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ο θειος μου εχει στο παλιο πατρικο τους σπιτι γεματο μεχρι το ταβανι με σαβουρες και παλια επιπλα και πραγματα τις γιαγιας και προγιαγιας μου.μεχρι και σαπια ψυγεια-κουζινες και ολων των ειδων σαβουρες μες την μπιχλα και την αραχνη κτλπ Οταν παω απο εκει και του λεω να φερουμε φορτηγο να τα πεταξουμε ειναι με την γνωστη ατακα: αστα μωρε καπου θα χρειαστουν- αστα μπορει να αρχισω να τα πεταω λιγα λιγα (εχουν περασει χρονια και χρονια και ολο τις ιδιες ατακες.) Μια μερα πεταξα ενα επιπλο χιλιοδιαλυμενο και γεματο κατσαριδες και εγινε ο κακος χαμος. Τεσπα απλα για να μην λεω πολλα απλα εχουν η κατοχικο συνδρομο οτι ολα χρειαζονται και οτι πρεπει να εχουμε σπιτι γεματο με πραγματα η εχουν το παλιο καλο γεροντικο κολλημα οτι δεν πεταω τιποτα και καπου καποτε θα τα πεταξω. Μπορει να παθω εγκεφαλικο απο τα νευρα οταν βλεπω μεσα στο σπιτι σαβουρα η χαλασμενα επιπλα και να μ λενε αστο και τετοια. Sorry αλλα αγανακτω πραγματικα! Για αντρας ειμαι πραγματικα σπαστικος με τετοια θεματα. θελω ολα να ειναι χρησιμα και σωστα μες το σπιτι. (Καμια φορα παιρνω την τσαντα της κοπελας μου και την αδειαζω και πεταω αποδειξεις,αδεια κουτακια κ λοιπες μαλακιες.) ΛΟΛ! θεούλης! 1
bluesattack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μπορει να παθω εγκεφαλικο απο τα νευρα οταν βλεπω μεσα στο σπιτι σαβουρα η χαλασμενα επιπλα και να μ λενε αστο και τετοια. Sorry αλλα αγανακτω πραγματικα! Για αντρας ειμαι πραγματικα σπαστικος με τετοια θεματα. θελω ολα να ειναι χρησιμα και σωστα μες το σπιτι. (Καμια φορα παιρνω την τσαντα της κοπελας μου και την αδειαζω και πεταω αποδειξεις,αδεια κουτακια κ λοιπες μαλακιες.) Ευγε ! Να προσθεσω οτι δεν θελω να ειναι μονο χρησιμα και σωστα αλλα να εχει και το καθενα την θεση του.Να ξερεις που ειναι το συραπτικο , τι εχει ενα συρταρι , να εχεις μετρησει τις αποστασεις των επιπλων απο τον τοιχο ωστε σε ενδεχομενη μετακινηση τους να ξανατοποθετηθουν σωστα.Απλα πραγματα και οργανωμενα 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι παει! Ολα στην θεση τους.να ξερω που υπαρχει το καθε πραμα να μην ψαχνω οταν θελω κατι. Και αν κατι δεν το θελω πια υπαρχει το τριπτυχο της καθαριοτητας. Χαρισμα-πουλημα-πεταμα! Και ετσι παντα μενει ο χωρος μου καθαρος και τακτοποιημενος. (Μερικους απο εδω μεσα αν τους εφερνα σπιτι μου και το εβλεπαν θα παθαιναν πλακα απο τα λιγα και σωστα κατα την γνωμη μου οργανωμενα πραγματα που εχω και ετσι ειμαι ανεκαθεν. Απο μικρο παιδακι λιγα παιχνιδια και καλα τα υπολοιπα η τα πεταγα η τα χαριζα σε αλλα παιδακια )
Lanike71 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δυσκολεύομαι να πετάξω ότι έχει να κάνει με λειτουργικές ηλεκτρικές συσκευές.Όχι τόσο επειδή τα χρειάζομαι, όσο επειδή το θεωρώ σπατάλη πόρων και επίσης θέλω να τα χαρίζω που σε κάποιους θα φανεί χρήσιμο. Παράδειγμα έχω κάποια περιφερειακά για πισί που δεν τα πετάω (εκτυπωτή κλπ) περιμένοντας να βρεθεί κάποιος να τα πάρει. Είμαι βαριά περίπτωση ή όχι; ΥΓ.Επίσης δυσκολεύομαι να πετάξω αρχεία από τον υπολογιστή, κυρίως βιβλία τεχνολογιών σε pdf (και ας μην τα διαβάζω όλα).Πιστεύω ότι είναι και αυτό μία μορφή hoarding, εκεί παραδέχομαι ότι ίσως έχω πρόβλημα...
stelios18120 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεις να τα χαρισεις η να τα ανακυκλωσεις αν δεν λειτουργουν. Αν δουλευουν ομως δωρισε το σε καποιον που θα το εχει αναγκη. Αστο φιλε μην ανοιγεις κουβεντα για αρχεια pc και τετοια. Οι περισσοτεροι φιλοι μου τα pc τους ειναι τιγκα απο προγραμματα και αρχεια που δεν τα δουλευουν και απλα αστο να υπαρχει..και μετα...ρε γαμωτο γιατι σερνεται το pc μου.. (Μηπως γιατι εχεις 400gb αχρηστα προγραμματα-παιχνιδια-αρχεια;; )
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ειναι τραγικο το προβλημα τους αλλα να ειναι καλα οι ανθρωποι γιατι μας αφηνουν στην εργασια μου αρκετα λεφτα !!! οσοι γνωριζω με το θεμα αυτο, εχουν κ αλλες φοβιες...δε νομιζω να θεραπευτουν ποτε !
stelios18120 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 1ον τι δουλεια κανεις; 2ον τι αλλες φοβιες; 3ον δωσε πληροφοριες στον λαο!
saxos55 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Είναι κλειδαράς ρε συ, δες το signature. Οπότε φαντάζομαι εννοεί κλειδαριές, αλυσίδες, λουκέτα, σύρτες, χρηματοκιβώτια και δε συμμαζεύεται για να φυλάνε τους "θησαυρούς" τους και όσο για άλλες φοβίες θα εννοεί μην τους κλέψουν τους "θησαυρούς" 2
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 1ον τι δουλεια κανεις; 2ον τι αλλες φοβιες; 3ον δωσε πληροφοριες στον λαο! 1. ειναι στην υπογραφη μου 2. φοβουνται τους συγγενεις τους, τους γυρω τους, βλεπουν να τους παρακολουθουν, τα πραγματα τους αγαπανε κ αλλα πολλα τα οποια φυσικα δεν ειναι τοσο τραγικα σε ηλικιες 30-40 αλλα επειδη ξερω πελατες με αυτο το βιτσιο στα 30-40 ήταν περιεργοι & στα 50-60 για δαφνι. ειναι τοσο τραγικη η κατασταση που αρκετους δεν τους εξυπηρετω μετα απο καποιο σημειο γιατι ειναι σαν κλοπη. θα τους εξυπηρετησει καποιος αλλος, εγω δεν μπορω να το κανω !!!
stelios18120 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι απο ταμπλετ ρε παιδια με mobile version δεν φαινεται το signature Μαλιστα..οποτε κυριε κλειδαρα εχεις δει και εσυ πολλα σπιτια σαν εμενα (Υδραυλικος) εχω δει τα απιστευτα σε σπιτια,που κατι αλλα που δείχνουν στην tv (how clean is hour house) δεν ειναι τιποτα. Και απο παραξενιες και φοβιες για διαφορα εχω ακουσει τα απιστευτα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω είχα παλιότερα ένα δωμάτιο σαν του προγραμματιστή στο Johnny Mnemonic.Οθόνες, γυμνοί καθοδικοί, πλακέτες, καλώδια, κούτες με ανταλλακτικά ηλεκτρονικά, κονσόλες,κουτιά υπολογιστών κτλ. Επειδή χρειάστηκε να μετακομίσω, πέταξα αρκετή σαβούρα (μετάνιωσα μονο για τα καλώδια), και πούλησα αρκετά από τις οθόνες. Έβγαλα ένα γεμάτο πορτοφόλι από "θεωρητικά" σκουπίδια. Από τότε τηρώ μια στάση αν βρώ κάτι που έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια χωρίς να το χρειαστώ, τρώει πέταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα