gia_nnis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 το ραγισμενο χταποδι θα το ειχες απο πριν.. και οταν ειναι στην εξαγωγη χανεις ιπποδυναμη.. Λογικα εχεις δει διαφορα στο γκαζι..
futureshock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα το αισθανομαι οτι τραβαει χαμηλα ποιο καλα και δουλευει καλυτερα μεσα στην πολη. Γενικα ειναι ποιο "μαλακο" απο πριν. Ειδωμεν.
ARISTARXOS58 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 ο μάστοράς σου πρέπει να είναι καλός απ ότι φάνηκε ..... μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις στοιχεία του γιατί κι εγώ με την φλάτζα έχω πρόβλημα και ήδη είναι μέσα συνεργείο 4 μέρες.Λάδια στο δοχείο νερού ψυγείου είδε ο μηχανικός και το κράτησε μέσα για επισκευή.
Klausx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, ARISTARXOS58 είπε ο μάστοράς σου πρέπει να είναι καλός απ ότι φάνηκε ..... μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις στοιχεία του γιατί κι εγώ με την φλάτζα έχω πρόβλημα και ήδη είναι μέσα συνεργείο 4 μέρες.Λάδια στο δοχείο νερού ψυγείου είδε ο μηχανικός και το κράτησε μέσα για επισκευή. Έχανες νερά; Συμπλήρωνες καθόλου αντιψυκτικό; 4 μέρες για μια φλάντζα; Επίσης πρέπει να βρει γιατί την έκαψε.
Ntemirakos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα πριν από 1 μήνα άλλαξα θερμοστάτη στο seat leon 2006 2.0 tfsi μου προχθές παρατήρησα ότι η στάθμη του νερού έχει κατέβει ένα δάχτυλο από κάτω νερά δεν χάνει αριστερά δεξιά το έψαξα πίσω στην εξάτμιση μέσα στη πόλη βγαζει αρκετά καπνα άσπρο βλεπω ταπα λαδιού είχε πολύ λίγο αυγολέμονο παω για φλάντζα κεφαλής η επειδή κάνω λίγα χλμ
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ntemirakos είπε Καλησπέρα πριν από 1 μήνα άλλαξα θερμοστάτη στο seat leon 2006 2.0 tfsi μου προχθές παρατήρησα ότι η στάθμη του νερού έχει κατέβει ένα δάχτυλο από κάτω νερά δεν χάνει αριστερά δεξιά το έψαξα πίσω στην εξάτμιση μέσα στη πόλη βγαζει αρκετά καπνα άσπρο βλεπω ταπα λαδιού είχε πολύ λίγο αυγολέμονο παω για φλάντζα κεφαλής η επειδή κάνω λίγα χλμ Μπορεί να τράβηξε λίγο λόγω της αλλαγής του θερμοστάτη.Να μην αναπληρώθηκε η σωστή ποσότητα.Αν κάνεις μικρες διαδρομές είναι φυσιολογικό να βλεπεις μαγιονέζα στο καπάκι γιατι δεν προλαβαίνει να ζεσταθει η μηχανή και να κάψει την υγρασία.Υγρασία είναι αυτό που βλέπεις.
meletis_m Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Ntemirakos είπε Καλησπέρα πριν από 1 μήνα άλλαξα θερμοστάτη στο seat leon 2006 2.0 tfsi μου προχθές παρατήρησα ότι η στάθμη του νερού έχει κατέβει ένα δάχτυλο από κάτω νερά δεν χάνει αριστερά δεξιά το έψαξα πίσω στην εξάτμιση μέσα στη πόλη βγαζει αρκετά καπνα άσπρο βλεπω ταπα λαδιού είχε πολύ λίγο αυγολέμονο παω για φλάντζα κεφαλής η επειδή κάνω λίγα χλμ Έχει και βοηθητικό παγούρι ή το είδες μόνο στο ψυγείο. Ξανά κάνε έλεγχο με κρύο κινητήρα , παρατήρησε και το καβούκι του θερμοστάτη εάν έχει λερωθεί . Καθάρισε τη τάπα λαδιού και κάνε μια μεγάλη απόσταση να ζεσταθεί καλά ο κινητήρας. Έχεις παρατηρήσει αυξομειώσεις στη θερμοκρασία κινητήρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα