Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Μου έδωσαν να καθαρίσω ένα λαπτοπ, το οποίο  έχει το θέμα που αναφέρω στον τίτλο. Μετα από μερικά δευτερόλεπτα λειτουργίας σβήνει. Συμπεριφέρεται σαν να υπερθερμαίνεται, αλλά ο φαν δουλεύει κανονικά και άλλαξα και πάστα στο επεξεργαστή, και έβαλα και thermal pads καινούργια όπου χρειαζόταν. Τη άλλο μπορεί να φταίει? Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα? 

Δημοσ.

Δεν έχει καν μπαταρία επάνω. 

καλημέρα , δοκίμασε αλλο φορτιστη Ή να ειναι μονο με τη μπαταρια

Δοκίμασα, τα ίδια. 

Δημοσ.

Μετα από μερικά δευτερόλεπτα λειτουργίας σβήνει.

Όταν λες σβήνει, τι ακριβώς κάνει?

Σβήνει και μένει κλειστό,ή κάνει επανεκίνηση?

Δημοσ.

Όταν λες σβήνει, τι ακριβώς κάνει?

Σβήνει και μένει κλειστό,ή κάνει επανεκίνηση?

Σβήνει και μένει κλειστό. 

Δημοσ.

Ένας συμφορουμίτης είχε με το ίδιο laptop, το ίδιο ακριβώς προβλήμα και έφταιγε ο οδηγός της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε να τον αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Σβήνει και μένει κλειστό. 

Την στιγμή που σβήνει, τι critical errors καταγράφονται στα Amninistrative Events του Event Log?

Αν θέλεις, ανέβασε screenshot.

Δημοσ.

η κοπελα μου ειχε το ιδιο laptop, την εκδοση με καρτα γραφικων της ati εκτος απο την intel. Η ati ειχε θεματα υπερθερμανσης που οδηγουσαν στο φαινομενο που λες, πιο αραια στην αρχηζ πιο συχνα στη συνεχεια μεχρι που αλλαχτηκε εντος εγγυησης (αλλαγη ολης της μητρικης καθως η ati δεν ειναι σε ξεχωριστη καρτα). Δυστυχως μελλοντικα ξαναεμφανισε το προβλημα εκτος εγγυησης πλεον εως οτου καποια στιγμη επαψε να αναβει εντελως.

Γνωμη μου μετα τα προαναφερθεντα ειναι πως ειτε φταιει η ati ειτε η hp (δινοντας ελλιπη ψυξη στην ati με το σασι) το laptop αυτο (τουλαχιστον η εκδοση με την ati γιατι μπορει να εχει και αλλες) εχει εργοστασιακο προβλημα που αργα η γρηγορα κανει την εμφανιση του και οταν εισαι εκτος εγγυησης ειναι θεμα...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο λάπτοπ στο τσιπάκι των γραφικών θέλει thermal pad 1,5mm.

Επίσης άνοιξε τον ανεμιστήρα και καθάρισε τον εσωτερικά.

Δημοσ.
αν όταν πατάς ανάβει και σβήνει το power στο δευτερόλεπτο, θέλει επισκευή στην vga.

αν ανάβει κανονικά και μετά από λίγα δευτερόλεπτα παίρνει στροφές το fan και σβήνει, είναι θέμα ψύξεις.

δεν μπορείς να βάλεις οτιδήποτε thermal pad.

αν θυμάσαι το αρχικό του ήταν γκρι και θρυματιζεταν εύκολα, φαινόταν σαν θερμοαγώγιμη παστα, μονο αυτό παίρνει.

ότι άλλο βάλεις θα έχεις πρόβλημα. thermal pad με thermal pad έχει διαφορα.

τα g62 βγάζουν συνεχεια κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Ένας συμφορουμίτης είχε με το ίδιο laptop, το ίδιο ακριβώς προβλήμα και έφταιγε ο οδηγός της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε να τον αναβαθμίσεις.

Τον έβγαλα τα ίδια!

Προλαβαίνεις να δεις τι θερμοκρασίες εχει ?

Όχι

Ελλειπής ψύξη μπορεί, λείπουν thermal pads;

Το ίδιο κάνει και στο bios;

Και εγώ αυτό πιστεύω, πως έχει να κάνει με την ψύξη. Όχι τα πάντα είναι τοποθετημένα (νομίζω). Δεν προλαβαίνω να μπω bios. 

Την στιγμή που σβήνει, τι critical errors καταγράφονται στα Amninistrative Events του Event Log?

Αν θέλεις, ανέβασε screenshot.

Δεν διάβασες το πρόβλημα φίλε μου. 

Το συγκεκριμένο λάπτοπ στο τσιπάκι των γραφικών θέλει thermal pad 1,5mm.

Επίσης άνοιξε τον ανεμιστήρα και καθάρισε τον εσωτερικά.

Όλα είναι πεντακάθαρα, thermal pad έβαλα αυτά http://www.eworld.com.gr/products/details/7114, είναι στα 2mm

αν όταν πατάς ανάβει και σβήνει το power στο δευτερόλεπτο, θέλει επισκευή στην vga.
αν ανάβει κανονικά και μετά από λίγα δευτερόλεπτα παίρνει στροφές το fan και σβήνει, είναι θέμα ψύξεις.
δεν μπορείς να βάλεις οτιδήποτε thermal pad.
αν θυμάσαι το αρχικό του ήταν γκρι και θρυματιζεταν εύκολα, φαινόταν σαν θερμοαγώγιμη παστα, μονο αυτό παίρνει.
ότι άλλο βάλεις θα έχεις πρόβλημα. thermal pad με thermal pad έχει διαφορα.
τα g62 βγάζουν συνεχεια κάρτα γραφικών

αν όταν πατάς ανάβει και σβήνει το power στο δευτερόλεπτο, θέλει επισκευή στην vga. το κανει μερικες φορες

αν ανάβει κανονικά και μετά από λίγα δευτερόλεπτα παίρνει στροφές το fan και σβήνει, είναι θέμα ψύξεις. και αυτό το κάνει. 

έχεις κάποιο λινκ με το πού μπορώ να βρω τα γνήσια pad του? 

Δημοσ.

Το προβλημα που αναφερεις ειναι λογω της καρτας γραφικων. Εχει αποκολλησει λογω υπερθερμανσης.. Ισως σταθεις τυχερος και με μια καλη επιδιορθωση της δωσεις κανα χρονο ζωης ακομα.. Αν θες επισκευη της καρτας ενημερωσε με.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...