vaggelouras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Μιας και ειμαι ασχετος και οι τραπεζες πεφτουν μακρια απο το σπιτι μου ειπα να ρωτησω εδω μήπως γλυτώσω τα 20 χλμ. Εχω καποια χρηματα στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο και θελω να φτιαξω μια χρεωστική για να φτιαξω μετεπειτα και paypal -επιτελους-. Γνωριζει καποιος τι διαδικασία και τι χαρτια χρειαζεται; Απο ότι εψαξα λιγο ισχυει οτι η eurobank και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο ειναι ενα και το αυτο; Ευχαριστω για τον χρόνο σας.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Το ΤΤ ήταν ανοργάνωτο και δεν είχε πλήρη στοιχεία των καταθετών οπότε δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα με την συνένωση. Εμένα που έχω δύο επώνυμα με είχαν χωρίς κενό ή έστω παύλα και θεωρήθηκα ξεχωριστή πελάτισσα. Χρειάστηκε ένας χρόνος και πολλές χαμένες ώρες φυσικής παρουσίας στην τράπεζα, με υποβολή ένα σωρό δικαιολογητικών για να διορθωθεί το πρόβλημα. Υπήρχαν και άλλες παράλογες απαιτήσεις, όπως π.χ. εκκαθαριστικό από ΔΟΥ και λογαριασμός ΔΕΚΟ όχι εκτυπωμένα άλλα πρωτότυπα (το οποίο τελικά δεν ζητήθηκε από άλλο κατάστημα όπου και έκανα την δουλειά μου με εκτυπωμένα). Λίγο καιρό μετά νόμιζα ότι έχασα την κάρτα και την ακυρώνω. Μια ώρα αργότερα την βρίσκω, αλλά δεν γίνεται ενεργοποίηση λέει (όπως κάνει η ΕΤΕ) και πρέπει να βγάλω άλλη. Μάντεψε: ήθελαν πάλι ακριβώς τα ίδια κωλόχαρτα που είχα πάει λίγο καιρό πριν. Ξαναπάω, τελικά ήθελαν και βεβαίωση εργοδότη. Ρε παιδιά έχω άδεια μητρότητας, να οι βεβαιώσεις...τελικά πάλι έχασα χρόνο σε διάφορα καταστήματα για να κάνω δουλειά. Σε βοήθησα?
saxos55 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Μιας και ειμαι ασχετος και οι τραπεζες πεφτουν μακρια απο το σπιτι μου ειπα να ρωτησω εδω μήπως γλυτώσω τα 20 χλμ. Ρώτα εδώ καλύτερα Με ένα απλό τηλεφώνημα στο EuroPhone Banking, καλώντας στο 210-95.55.000 ή στο 801-111-1144 από σταθερό τηλέφωνο, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά στη χρήση της χρεωστικής κάρτας σας, αλλά και για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή. (από εδώ) θελω να φτιαξω μια χρεωστική για να φτιαξω μετεπειτα και paypal Πολύ καλό timing πιστεύω Απο ότι εψαξα λιγο ισχυει οτι η eurobank και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο ειναι ενα και το αυτο; Ναι.
vaggelouras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Το ΤΤ ήταν ανοργάνωτο και δεν είχε πλήρη στοιχεία των καταθετών οπότε δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα με την συνένωση. Εμένα που έχω δύο επώνυμα με είχαν χωρίς κενό ή έστω παύλα και θεωρήθηκα ξεχωριστή πελάτισσα. Χρειάστηκε ένας χρόνος και πολλές χαμένες ώρες φυσικής παρουσίας στην τράπεζα, με υποβολή ένα σωρό δικαιολογητικών για να διορθωθεί το πρόβλημα. Υπήρχαν και άλλες παράλογες απαιτήσεις, όπως π.χ. εκκαθαριστικό από ΔΟΥ και λογαριασμός ΔΕΚΟ όχι εκτυπωμένα άλλα πρωτότυπα (το οποίο τελικά δεν ζητήθηκε από άλλο κατάστημα όπου και έκανα την δουλειά μου με εκτυπωμένα). Λίγο καιρό μετά νόμιζα ότι έχασα την κάρτα και την ακυρώνω. Μια ώρα αργότερα την βρίσκω, αλλά δεν γίνεται ενεργοποίηση λέει (όπως κάνει η ΕΤΕ) και πρέπει να βγάλω άλλη. Μάντεψε: ήθελαν πάλι ακριβώς τα ίδια κωλόχαρτα που είχα πάει λίγο καιρό πριν. Ξαναπάω, τελικά ήθελαν και βεβαίωση εργοδότη. Ρε παιδιά έχω άδεια μητρότητας, να οι βεβαιώσεις...τελικά πάλι έχασα χρόνο σε διάφορα καταστήματα για να κάνω δουλειά. Σε βοήθησα? Δυστυχώς με βοήθησες. Πολύ καλό timing πιστεύω Επειδή δεν γινονται αγορες απο το εξωτερικο;
saxos55 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς με βοήθησες. Επειδή δεν γινονται αγορες απο το εξωτερικο; Γιες, Βασικά γίνονται, αλλά θέλει διαδικασία
vaggelouras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Γιες, Βασικά γίνονται, αλλά θέλει διαδικασίαΚατι εχει παρει το ματι μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα