Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση? Γιατι το ζεστο νερο τελειωνει σε λιγοτερο απο 5λεπτα οταν κανω μπανιο. Σιγουρα ειναι παλιος κ ο θερμοσιφωνας αλλα μηπως παιζει ρολο και το οτι ο θερμοστατης ειναι ρυθμισμενος να φτανει μεχρι το 60 και οχι το 100? Μπορω να ζητησω τιποτα απο το σπιτονοικοκυρι να το φτιαξει με καποιο τροπο? Δεν μπορω να κανω μπανιο με την ησυχια μου

Ο παλιος ο δικος μας, μαζευε πολλα άλατα λογο νερου. Να φανταστεις οτι την τελευταια φορα που θυμαμαι ειχαμε βγαλει εναν κουβα ολοκληρο απο μεσα, σαν ορυκτο αλατι ηταν ενα πραγμα :P ηταν που ηταν λιγο μικρος, μετα και απο αυτο το ζεστο νερο τελειωνε αμεσως

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος είναι να αλλαχτεί ο θερμοσίφωνας με μεγαλύτερο, με διπλάσια χωρητικότητα αντί για 4 θα βγάζει ζεστό νερό για 8 λεπτά.

κάποτε δηλαδή έτσι κάναμε μπάνιο?

τι έχω περάσει κι εγω στη ζωή μου...

: P

Δημοσ.

κάποτε δηλαδή έτσι κάναμε μπάνιο?

τι έχω περάσει κι εγω στη ζωή μου...

: P

Δεν κατάλαβα τι εννοείς, πόσο πίσω είναι το κάποτε?

Πριν βγουν οι θερμοσίφωνες(ή έστω πριν βάλουν όλοι θερμοσίφωνα), ζέσταιναν νερό με το κατσαρολάκι στο μαγκάλι για να πλυθούν :P

Δημοσ.

Ακόμα θερμοσιφωνα χρησιμοποιείτε? Ηλιακό όταν έχει ήλιο και boiler συνδεδεμένο με καυστηρα το χειμωνα. Από τις 2200kw το τετράμηνο κάθε καλοκαίρι πέσαμε στις 1500

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς, πόσο πίσω είναι το κάποτε?

Πριν βγουν οι θερμοσίφωνες(ή έστω πριν βάλουν όλοι θερμοσίφωνα), ζέσταιναν νερό με το κατσαρολάκι στο μαγκάλι για να πλυθούν :P

Πλάκα κάνω....

κάποτε όταν  η θερμοσιφωνες δεν ήταν δύο μέτρα...

Δημοσ.

Ακόμα θερμοσιφωνα χρησιμοποιείτε? Ηλιακό όταν έχει ήλιο και boiler συνδεδεμένο με καυστηρα το χειμωνα. Από τις 2200kw το τετράμηνο κάθε καλοκαίρι πέσαμε στις 1500

φχαριστώ ναι. δε μπορουν να βαλουν ολοι ηλιακο ομως. αγαπω τον λέβητα φυσικου αερίου πουχω. 5 sec και εχεις οσο καυτο νερο θες (καρδουλες)

Δημοσ.

Πλάκα κάνω....

κάποτε όταν  η θερμοσιφωνες δεν ήταν δύο μέτρα...

Τι μέγεθος έχει ο δικός σου; Επίσης κάνεις το μπάνιο σάουνα; Πλένεσαι με καυτό νερό δηλαδή; Επίσης φαντάζομαι όταν σαπουνίζεσαι δεν έχεις ανοιχτή τη βρύση να τρέχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...