geo1st487 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια θελω να ρωτησω σχετικα με τον ηλεκτρικο διαδρομο τρεξιματος, αν γινει διακοπη ρευματος ή πεσει η ασφαλεια του σπιτιου και εγω τρεχω πανω στον διαδρομο, ο διαδρομος θα σταματησει ακαριαια με οτι συνεπαγεται;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ακαριαία δε νομίζω να σταματήσει, θα αρχίσει να 'χανει' ισχύ εως ότου σταματήσει. Αναψέ τον διάδρομο και βγάλε την μπρίζα να δεις τη συμπεριφορά του.
geo1st487 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ακαριαία δε νομίζω να σταματήσει, θα αρχίσει να 'χανει' ισχύ εως ότου σταματήσει. Αναψέ τον διάδρομο και βγάλε την μπρίζα να δεις τη συμπεριφορά του. Δεν εχω, σκεφτομαι να παρω.
idomeneas7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εξφενδονίζεσαι. Αν αυτό είναι το μόνο πρόβλημά σου τότε πάρτον. 'Ετσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα τον πουλήσεις ή θα τον κάνεις απλώστρα. 9
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια θελω να ρωτησω σχετικα με τον ηλεκτρικο διαδρομο τρεξιματος, αν γινει διακοπη ρευματος ή πεσει η ασφαλεια του σπιτιου και εγω τρεχω πανω στον διαδρομο, ο διαδρομος θα σταματησει ακαριαια με οτι συνεπαγεται; Τι φαντάζεσαι ότι συνεπάγεται;
Muchacho Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ναι θα σταματησει ακαριαια και εσυ θα συνεχισεις να τρεχεις στο απειρο. ΥΓ.Κοβει σταδιακα... 1
0verc0me Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Κοβει αποτομα θα ελεγα εγω. Στο δικο μου τουλαχιστον, εχει ενα σχοινακι ασφαλειας, το οποιο καποια στιγμη βγηκε καταλαθως και σταματησε αποτομα ο διαδρομος, οποτε φανταζομαι κατι αντιστοιχο θα γινεται και στην διακοπη. Οπως και να εχει, αν τον αγορασεις, βαλτον προληπτικα σε πριζα με προστασια απο υπερταση. 1
andreapaog328 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 και μακριά απο router. σε φιλαρακι τουπεφτε το ιντερνετ οταν τον αναβε
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εξφενδονίζεσαι. Αν αυτό είναι το μόνο πρόβλημά σου τότε πάρτον. 'Ετσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα τον πουλήσεις ή θα τον κάνεις απλώστρα. Κρεμάστρα είναι φαβορί νομίζω!
coffeex Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Από εμπειρία κόβει απότομα ταχύτητα αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. ΥΓ. Αν δεν έχεις ξανακάνει διάδρομο έχε υπόψιν ότι τις πρώτες 2-3 φόρες που θα κάνεις, όταν κατέβεις θα νιώθεις μια μικρή ζαλάδα για λίγα δευτερόλεπτα.
iordanis77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ναι θα σταματησει ακαριαια και εσυ θα συνεχισεις να τρεχεις στο απειρο. Χαχα, καλο Λογικα παντως, αν κοκκαλωσει αποτομα ενω το θυμα ειναι πανω και τρεχει, θα πεσει κατω με παταγο. Αν το εχει ρυθμισει για ανηφορα/κατηφορα, θα πεσει με το κεφαλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα