l337 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Σου εχω τολμηρή προσεγγιση αλλα δεν πρεπει να μασάς για να την κάνεις. Κλεμμένη ειναι απο ταινια βασικα απο το Girl next door 2004 εκει που της μιλάς πετάς ένα ΟΥΑΟΥ .... αυτη λογικα θα σε ρωτησει γιατι ΟΥΑΟΥ??? ή τι επαθες? εκει πες της "Λατρευω αυτα τα σκουλαρικια σου πάνε πολύ." ή κατι αλλο πάνω της. Πχ ντυσιμο κτλπ σκεφτομαι να την δοκιμασω και εγω σε κανενα πέσιμο Θα μπορούσες να το κάνεις εάν ήθελες να τονώσεις την ανάπηρη αυτοπεποίθηση της και να της φουσκώσεις τον εγωισμό και την αυτοεκτίμηση. Το αν αξίζει βέβαια, αναρωτιέμαι αν το αναρωτήθηκες. Το αποτέλεσμα γνωστό αλλά λέω να σε αφήσω να το δοκιμάσεις. Αν είναι σωστή και ώριμη συναισθηματικα όμως, κράτα πισινή, γιατί δεν είναι ηλίθια και θα στο γυρίσει εναντίον σου. Θα σου δώσω ένα hint. Οι γυναίκες "μυρίζουν" από χιλιόμετρα την ανασφάλεια στους άντρες. Εάν κάνεις το παρακάτω (το οποίο είναι εντελώς pathetic), θα έχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Αμέσως, αν είναι συναισθηματικά ώριμη, σε βάθος χρόνου αν είναι ανώριμη. Και άλλο ένα hint (που είναι σα να λέμε πως ο Αι Βασίλης δεν υπάρχει ) Οι αμερικανικές ταινίες δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές σχέσεις και την πραγματικότητα,. 5
DDevil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω θα σου δωσω ενα αλλο χιντ γράψτες στα @@ σου και κανε οτι τρέλα σου κατεβει (χωρις βεβαια να γινεσαι κάφρος ή αγενης) κατα τα αλλα στα @@ μου ειτε με χυλοπιτώσει ειτε οχι στην επομενη γωνια θα βρω αλλη και η χυλοπιτα διαρκει για λιγο. Κατα καιρους κανω μερικές τρέλες ισα για να τις θυμαμαι μετά και να γελάω με τα φιλαράκια μου.Πάντως αρκετες φορές εχω βγαλει γνωριμια απο εκει που δεν το περιμενα εχω τσιμπησει κινητο και εχω κανονισει έξοδο.Υπάρχει πιθανοτητα να πέσεις εκεινη τη στιγμή σε κάποια που ειναι μονη και ψάχνεται για αντρικη παρέα οποτε θα της έρθει κουτι για να αρνηθει.
Flaoutistas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μη το κουράζεις.. fb στην αρχή βρες κάτι κοινό.. πιάστε την πάρλα και μετά βρες μια αθώα δικαιολογία του στυλ θέλω να δω το star wars και οι άλλοι το είδνα ή δε θέλουν.. θες να πάμε μαζί; τόσα υπάρχουν.. 1
l337 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω θα σου δωσω ενα αλλο χιντ γράψτες στα @@ σου και κανε οτι τρέλα σου κατεβει (χωρις βεβαια να γινεσαι κάφρος ή αγενης) κατα τα αλλα στα @@ μου ειτε με χυλοπιτώσει ειτε οχι στην επομενη γωνια θα βρω αλλη και η χυλοπιτα διαρκει για λιγο. Κατα καιρους κανω μερικές τρέλες ισα για να τις θυμαμαι μετά και να γελάω με τα φιλαράκια μου.Πάντως αρκετες φορές εχω βγαλει γνωριμια απο εκει που δεν το περιμενα εχω τσιμπησει κινητο και εχω κανονισει έξοδο.Υπάρχει πιθανοτητα να πέσεις εκεινη τη στιγμή σε κάποια που ειναι μονη και ψάχνεται για αντρικη παρέα οποτε θα της έρθει κουτι για να αρνηθει. Προφανώς έχουμε διαφορετική ηλικία
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μη το κουράζεις.. fb στην αρχή βρες κάτι κοινό.. πιάστε την πάρλα και μετά βρες μια αθώα δικαιολογία του στυλ θέλω να δω το star wars και οι άλλοι το είδνα ή δε θέλουν.. θες να πάμε μαζί; τόσα υπάρχουν.. Nα δείτε που σε λίγο θα προτείνει συμβουλές. Τα 'λεγα 2
Tzampaola Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Προς το παρον μιλαμε για διαφορα...το θεμα ειναι οτι απανταει καπως θα λεγαμε επιφυλακτικα πιο μαζεμενα...νταξει πρωτη φορα μιλαμε...Αλλα το θεμα ειναι πως οτι ρωτησω προσωπικο (ενδιαφεροντα κυριως και τετοια) σε καμια απαντηση δεν ειχε κατι του στυλ...εσεναα? τι σαρεσει?η κατι τετοιο...Οποτε δυο επιλογες...η κανει παιχνιδι επειδη ειναι μικροτερη και αισθανεται οτι εχει στο χερι εναν μεγαλυτερο..η απλα δεν ενδιαφερεται...Αρα τι κανουμε?
DDevil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μη το κουράζεις.. fb στην αρχή βρες κάτι κοινό.. πιάστε την πάρλα και μετά βρες μια αθώα δικαιολογία του στυλ θέλω να δω το star wars και οι άλλοι το είδνα ή δε θέλουν.. θες να πάμε μαζί; τόσα υπάρχουν.. Δικέ μου τι έγινε τελικα με την πιτσιρικα?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα