Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλες δασκάλες ειναι και οι ιεροδουλες βεβαια γιατι πέρα απο την θεωρια θες και πρακτική. Θεωρια απο το φιλο πρακτική απο την θεια. ετσι μπορεις να κινηθεις για αρχή. Δεν έχω πάει ποτέ και ούτε πρόκειτια. Αηδιάζω στην ιδέα. Δεν φταίνε οι κοπέλες, τη δουλειά τους κάνουν, αλλά άλλο να πληρώνεις για να πας ένα τέταρτο και άλλο με έναν άνθρωπο που γνωρίζεσαι, παίζει εγκεφαλικό παιχνίδι, αστειάκια, την κάνεις χάζι, ανυπομονείς να τη δεις.. Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά πιστεύω. Θα συμφωνήσω με το Slick Nick, ή σε γουστάρει, ή δε σε γουστάρει. Τα ενδιάμεσα είναι ψέματα που λεμε στον εαυτό μας. Και κάπου εκεί αρχίζουμε να ξεφτυλιζόμαστε.
george_gr1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Στη συγκεκριμενη κατηγορια βρισκει κανεις καθε καρυδιας καρυδι...για αυτο και εβαλα την ερωτηση μου εδω...Απλα ζηταω γνωμες,αποψεις...Κυριως για να αποφυγω την αντιδραση του να το παρει πανω της και να νομιζει οτι ειναι καποια..Για να τη γουστάρεις την άλλη, όντως ειναι καποια.
DDevil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω πάει ποτέ και ούτε πρόκειτια. Αηδιάζω στην ιδέα. Δεν φταίνε οι κοπέλες, τη δουλειά τους κάνουν, αλλά άλλο να πληρώνεις για να πας ένα τέταρτο και άλλο με έναν άνθρωπο που γνωρίζεσαι, παίζει εγκεφαλικό παιχνίδι, αστειάκια, την κάνεις χάζι, ανυπομονείς να τη δεις.. να πληρώνεις για ολη σου τη ζωή Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά πιστεύω. Θα συμφωνήσω με το Slick Nick, ή σε γουστάρει, ή δε σε γουστάρει. Τα ενδιάμεσα είναι ψέματα που λεμε στον εαυτό μας. Και κάπου εκεί αρχίζουμε να ξεφτυλιζόμαστε.
l337 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 DDevil αν θεωρεί κάποιος πως με το να είναι με την γυναικα του τότε θα την πληρώνει μια ζωή, τότε σίγουρα κάτι δεν κάνει σωστά. Και πρώτα απ' όλα σωστές επιλογές. Καλό είναι να μην γενικεύουμε γιατί φαίνεται αστείο.
Ishmael Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σε όσα πρωτεύοντα θηλαστικά έχουν παρατηρηθεί τα θηλυκά είναι οι κυνηγοί του σεξ. Το αρσενικό είναι το ερέθισμα και το θηλυκό ανταποκρίνεται σε αυτό, όχι το αντίθετο. 1 Οι περισσότερες κοπέλες δύσκολα θα σε προσεγγίσουν κανονικά επειδή φοβούνται την ταμπέλα της τσούλας, εντούτοις αν ενδιαφέρονται θα στο δείξουν είτε μέσω οπτικής επαφής (με ή χωρίς χαμόγελο) είτε μέσω προσέγγισης χωρίς να σου μιλήσουν (ψευδοπροσέγγιση). Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για αυτές που ενδιαφέρονται και απλά περιμένουν να τις δώσεις μια ευκαιρία. Το βίντεο του Brent Smith είναι κατατοπιστικό ως προς το πως να τις προσεγγίζεις. 2 Δυστυχώς έχουμε εκτροχιαστεί σαν είδος καθώς οι άνθρωποι όχι απλά δεν συναναστρέφονται φυσικά με τους συνανθρώπους τους (ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο), αλλά και δεν τρώνε φυσικά, δεν κοιμούνται φυσικά και γενικότερα κάνουν τα βασικά λανθασμένα. 1
Lautrec Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς έχουμε εκτροχιαστεί σαν είδος καθώς οι άνθρωποι όχι απλά δεν συναναστρέφονται φυσικά με τους συνανθρώπους τους (ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο), αλλά και δεν τρώνε φυσικά, δεν κοιμούνται φυσικά και γενικότερα κάνουν τα βασικά λανθασμένα. Δηλαδή εσύ πώς τα κάνεις αυτά τα "βασικά"?
DDevil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 DDevil αν θεωρεί κάποιος πως με το να είναι με την γυναικα του τότε θα την πληρώνει μια ζωή, τότε σίγουρα κάτι δεν κάνει σωστά. Και πρώτα απ' όλα σωστές επιλογές. Καλό είναι να μην γενικεύουμε γιατί φαίνεται αστείο. Βασικα η συγκριση έγινε με βάση τις γκομενες οχι τη γυναικα μας/σου!Οσο για τις επιλογές που να ξέρεις στην αρχή αν η άλλη θα ειναι καβάτζα??? καβατζογκομενα!
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ό,τι προλάβεις μέχρι τα 23, απο κει και πέρα αυτή η τεχνική ονομάζεται "τη φλώμωσα στις πίπες μπας και μου κάτσει". και η τεχνική συνεχίζει εσαεί ... και γω στο παιδί μου αυτό μαθαίνω στην κόρη σε λίγο θα της μάθω "όλα είναι δρόμος -που καταλήγει στις πίπες" Σουηδία θα γίνουμε 2
telis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Nα ανοίξει το ίνσο ειδικό section για τις ''σχέσεις''.10 χρόνια το περιμένουμε Ρε συ προσέγγιση αντιθέτου φύλου είναι το topic
groot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σε όσα πρωτεύοντα θηλαστικά έχουν παρατηρηθεί τα θηλυκά είναι οι κυνηγοί του σεξ. Το αρσενικό είναι το ερέθισμα και το θηλυκό ανταποκρίνεται σε αυτό, όχι το αντίθετο. 1 Οι περισσότερες κοπέλες δύσκολα θα σε προσεγγίσουν κανονικά επειδή φοβούνται την ταμπέλα της τσούλας, εντούτοις αν ενδιαφέρονται θα στο δείξουν είτε μέσω οπτικής επαφής (με ή χωρίς χαμόγελο) είτε μέσω προσέγγισης χωρίς να σου μιλήσουν (ψευδοπροσέγγιση). Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για αυτές που ενδιαφέρονται και απλά περιμένουν να τις δώσεις μια ευκαιρία. Το βίντεο του Brent Smith είναι κατατοπιστικό ως προς το πως να τις προσεγγίζεις. 2 Δυστυχώς έχουμε εκτροχιαστεί σαν είδος καθώς οι άνθρωποι όχι απλά δεν συναναστρέφονται φυσικά με τους συνανθρώπους τους (ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο), αλλά και δεν τρώνε φυσικά, δεν κοιμούνται φυσικά και γενικότερα κάνουν τα βασικά λανθασμένα. Εξορισμού, το "φυσικό" είναι αυτό που υπάρχει στη φύση και by "φύση" εννοούμε ό,τι υπάρχει (π.χ. το laser εφόσον υπάρχει είναι φυσικό, είναι μέσα στη φύση και επίσης ό,τι υπαρκτό είναι και φυσικό αλλά ό,τι φυσικό δεν είναι και υπαρκτό). Οπότε, μία χαρά φυσικά τα κάνουμε. Άλλο θέλεις να πεις και αυτό είναι "όχι με τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της κοινωνίας και των συνηθειών όπως ΕΓΩ τα αντιλαμβάνομαι ως σωστά".
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα η συγκριση έγινε με βάση τις γκομενες οχι τη γυναικα μας/σου!Οσο για τις επιλογές που να ξέρεις στην αρχή αν η άλλη θα ειναι καβάτζα??? καβατζογκομενα! η καβάτζα ανήκει στις παρτόλες και μπορεί να ενταχθεί στις friends with benefits 1
παπι Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κατουραει στο πεζοδρόμιο και περιμένει ναρθει το θηλυκό. Ρε συ προσέγγιση αντιθέτου φύλου είναι το topic 1
DDevil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 η καβάτζα ανήκει στις παρτόλες και μπορεί να ενταχθεί στις friends with benefits Καβατζογκομενα εννοω να βγει μαζι σου και να μη κάνει εστω μια κινηση να ανοιξει το πορτοφολι οταν θα έρθει ο λογαριασμός.Μου έχει τυχει να έχω βγει με κάποια να μην κάνει κάν κινηση να πληρώνω εγω (μετα δεν της τα ζητησα απο λεπτότητα) και να μη ξαναβγαινει μαζι μου (δικαιωμα της οκ) και να με κάνει και μπλοκ απο το φβ..... τα καλά του γιάννη θέλουμε... ξεφτιλισμένες τύπισσες. Στο μεταξυ το μπλοκ και το ντιλιτ απο το φβ δεν το καταλαβα ουτως ή αλλως δεν ειμαι απο τους τύπους που αμα δεν απαντησει κάποια σε μηνυμα μου υπάρχει περιπτωση να της ξαναστειλω. Ποτε δεν το κάνω αυτο.Δεν ενοχλώ γενικότερα. Χαλάλι ο καφές έχω χαλασει και περισσοτερα για γυναικες αλλα βλέπεις το στυλ της ρε παιδι μου και την νοοτροπια της απο τις απλές κινησεις φαινονται αυτα διοτι ειναι εκτος συνειδητου ελεγχου αυτες οι κινησεις οποτε δυσκολο να υποκριθει ο άλλος ή η άλλη. Βγαινουν αυθορμητα αποκαλυπτοντας τι πραγματικα ειναι κάποιος και οχι τι παει να σου πουλήσει. ΥΓ Δεν εννοουσα δηλαδη οτι θα την έχω για να την εκμεταλευομαι σεξουαλικά (καβατζα)
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ζοχάδας είσαι μωρ' αδερφάκι μου^^ Μπας και κάνεις και συ κάτι λάθος;
DDevil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ζοχάδας είσαι μωρ' αδερφάκι μου^^ Μπας και κάνεις και συ κάτι λάθος; Οποια θεωρει οτι δεν ταιριάζει με κάποιον και δεν θέλει να ξαναβγει μαζι του ή οτι κάνει κάτι λαθος και δεν τον γουστάρει οπως μα λές και εσύ αν ειναι σωστή δεν δέχεται το κέρασμα το οποιο βεβαια πουθενα δεν ειπα οτι κερνάω. Δεν ειπα άσε κερνάω εγω.... η τύπισσα ηταν απλά κλέφτρα και καβάτζα. Καμια ζοχάδα απλα λέω τα πράγματα με το ονομά τους. Μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια αμα έχει η άλλη οταν έρθει ο λογαριασμος μια κινηση να ψάξει το πορτοφολι την κάνει. Οπως και να το κάνεις. Μιλαμε βεβαια πάντα για οσες έχουν αξιοπρέπεια έτσι? γιατι κυκλοφορουν και πολλες που δεν έχουν. Κατα τα αλλα σιγουρα έχω κανει κάτι λαθος και οχι μονο εγώ και ολοι μας οπως και αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα